Προς το περιεχόμενο

VaporShark

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    55
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με VaporShark

  • Ημερομηνία γέννησης 11/12/1974

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Salonika
  • Ενδιαφέροντα
    Hardware/software...

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.033 προβολές προφίλ

VaporShark's Achievements

  1. Εγώ...πάλι για να πώ την ταπεινή μου γνώμη, πιστεύω πως εκτός από αυτές τις ατασθαλίες,πουλούσε και σε πεζοδρόμους(με γαϊδουράκι)παράνομα μπαχαρικά!!!!!!Αλλά ποιοίς να ισχυριστεί κάτι τέτοιο!
  2. Εγώ θα πάω να ζήσω στο Βόρειο Αρκτικό Κύκλο,οπότε γλιτώνω:ρεύμα-νερό-τηλέφωνο-ενοίκιο και φυσικά θα πάρω ένα drone 500kg να γουστάρω αλύπητα!!!Αν μπορείτε,ψάξτε...δε θα με βρείτε!!!!!!
  3. Όλοι εσείς μου θυμίζετε όλους εκείνους,τους οπαδούς των μεγάλων ομάδων,που μαλώνουν ατελείωτες ώρες και ημέρες για την ομαδάρα τους και χωρίζουν τα τσανάκια τους λες και το managment της ομάδας τους ανήκει και παίρνουν τα μύρια οι ίδιοι!!!Πάρτε ένα τηλέφωνο(ούτως η άλλως το 95% των Ελληναρέων θέλει Μια Τηλεφωνάρα με ιδιαίτερα specs για να...γράφει στο messenger και να βγάζει selfie!)και όλα τα άλλα αφήστε τα στους μεγάλους ανταγωνιστές,που δεν είναι άλλοι απο τους ίδιους τους κατασκευαστές!!
  4. Το mate9 τουμπανάκι(κακώς,για να πώ την αληθεια,το υποκοριστικό!).Δε πρόκειται να ασχοληθώ με κακογλωσσιές αναφερόμενος στην εταιρεία που ξεκίνησε δειλά-δειλά και διστακτικά(αλλά σταθερά)πρίν χρόνια την παραγωγή κινητών και συνεχίζει τη σταθερή αλλά ανοδική της πορεία,μαθαίνοντας ίσως από τα λάθη των άλλων κατασκευάστριων εταιρειών και με βαση τις ανάγκες του χρήστη μέσα από την ψηφιοποίηση της εποχής.Αυτά...βαρέθηκα...δε γράφω άλλα!
  5. Εμένα με ενδιαφέρει η κάρτα γραφικών να μην ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες όταν θα τρέχω τα mame 32,διότι αν δεν εφαρμοσθεί και για την αγορά του το σύστημα με τις προσκλήσεις...αύριο θα το προπαραγγείλω!!!!
  6. Είσαι πρώτος και μετρα η άποψή σου φίλε μου!Μαζί σου.Διότι το θεματάκι με το άτμισμα στο USA είναι μια μικρογραφία της ΥΠΈΡΤΑΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ που ζούμε σε αυτόν τον τόπο.Χάσανε και το γήπεδο και τη μπάλα και την παρθενιά ΤΟΥΣ!!!!
  7. Συμφωνώ με την άποψη του απόλυτου σεβασμού απο τους καπνίζοντες προς τους ΜΗ καπνίζοντες,αλλά αν εφαρμοσθεί ΝΟΜΟΣ ώστε οι ΜΗ καπνίζοντες να μην έχουν δικαίωμα εισόδου σε οίκους ανοχής λόγω του καθεστώτος,τότε οι ΜΗ καπνίζοντες θα ξεσηκωθούν λέγοντας ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο...μήσι!!!!(εκεί δεν θα ενοχληθούν!!!).
  8. Μετά την ΟnePlus κ΄την Xiaomi και τα τουμπανομοντέλα τους...τρεχάτε ποδαράκια μου να επιτεύξετε το σύγχρονο!!!!
  9. Η Ελλάδα ποτέ δε πεθαίνει...αλλά και δε τη σώζει οικονομία καμιά!!!!Τα ακριβά μας ξυνίζουν και τα φθηνά...μας βρωμάνε!!!Πάτε να πληρώσετε τα ακριβά ΚΙΝΕΖΙΚΑ για να μη σας πούνε και...banal(τετριμμένος)!!!Όπου ακριβά ΚΙΝΕΖΙΚΑ είναι ΤΑ Π Α Ν Τ Α ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
  10. Μάλλον...πιάνουν στρατόσφαιρα απευθείας...ξεκινώντας από κει που πολύ υποστηρίζουν ότι ξεκίνησε η ζωή,αγγίζοντας τα δικά τους όρια του απιστητού!!!
  11. Ένα ακόμη πρόγραμμα για την αναγνώριση του product Key σε ό,τι αφορά τα win8 είναι το belarc advisor,το οποίο διαβάζει εκτός των άλλων specs του συστήματος και το κλείδι ενεργοποίησης των win8 το οποίο είναι "κρυμμένο"μέσα στο bios.Επίσης δείτε και αυτό.https://itsolutionsblog.net/3-ways-to-extract-the-windows-8-product-key/
  12. retro-styled ThinkPad!Το λέει και η λέξη:retro.Βέβαια στο...Ελλαδακιστάν είστε όλοι άφραγκοι Ωνάσηδες και μου αγοράζετε μόνο-κατά τη δική σας άστοχη κρίση-πανάκριβα μηχανάκια εκ των οποίων δε ξέρετε να χρησιμοποιήσετε ούτε το 10%.Αν θέλετε κατασκευή από ατσάλι,πλήκτρα απο ανθρακόνημα,και οθόνη ολόγραμμα τότε δείτε minority report!
  • Δημιουργία νέου...