Προς το περιεχόμενο

jacobthir

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens, Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.104 προβολές προφίλ

jacobthir's Achievements

  1. Kράξτε με, αλλά προσωπικά το μικρότερο βάρος και το USB-C είναι πράγματα που εκτιμώ. Συνηθισμένος σε Samsung πάντα μου φαινόταν βαρύ το iPhone και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα άλλον έναν τύπο καλωδίων και φορτιστή. Οι βελτιώσεις στις κάμερες φαίνονται ενδιαφέρουσες, όπως και το brushed τιτάνιο κάνει το τηλέφωνο να φαίνεται λιγότερο φανταχτερό. Οπότε θα έλεγα ότι για κάποιον που το σκέφτεται να μεταναστεύσει από Galaxy είναι πολύ πιο θελκτική επιλογή από τα iPhones των τελευταίων χρόνων.
  2. Οι εταιρείες δεν κάνουν απλή μετατροπή της ισοτιμίας όταν καταρτίζουν την τιμολογιακή πολιτική τους. Λαμβάνουν υπόψη κι άλλα στοιχεία, όπως τυχόν επιπλέον έξοδα, σε σχέση πάντα με το μέγεθος της αγοράς, αλλά και την οικονομική κατάσταση του καταναλωτή. Δε γνωρίζω αν το συγκεκριμένο tablet έχει και LTE, αλλά ενδεχομένως στην Αμερική να βγάζουν κάτι κι από εκεί. Σε κάθε περίπτωση έκριναν ότι ο Γερμανός μπορεί να πληρώσει αυτά τα χρήματα, αλλιώς δε θα έμπαιναν στον κόπο.
  3. Οι απολύσεις αυτές, όπως και οι υπόλοιπες στον τεχνολογικό κλάδο, σχετίζονται με τον μακροοικονομικό κύκλο. Επίσης ξεκινάνε από υψηλό baseline, δηλαδή είχαν προσλάβει υπεράριθμο προσωπικό κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα επανέρχονται στο φυσιολογικό. Πέρα όμως από αυτά, η Dell τα τελευταία χρόνια ζητάει υπερβολικά χρήματα για βαρετά κατά τη γνώμη μου σχέδια. Ακόμα κι η Apple περισσότερα προσφέρει στις αντίστοιχες τιμές.
  4. Όλα καλά, αλλά θα προτιμούσα να είχε 12 GB RAM και το απλό S23. Άσκοπη τσιγκουνιά εκ μέρους της Samsung.
  5. MacBook Pro ΦΠΑ έπρεπε να το λένε, γιατί μόνο έτσι αξίζει να το πάρεις.. 🥶
  6. Τι διάολος τους έπιασε.. Τα πρώτα χρόνια ήμουν πολύ υπέρ της εταιρείας. Ακόμα κι αυτό το τηλέφωνο από εμφάνιση, specs και τιμή καλύτερο από το νέο Galaxy θα είναι.
  7. Ωραίες εποχές Xiaomi Mi4 με CyanogenMod.. Κινητάρα παιδιά, ακόμα δουλεύει. Αυτό το καινούριο φαίνεται πολύ όμορφο, αλλά το MIUI δεν το ακουμπάω πια. Έχουν βάλει κι αυτοί διαφημίσεις στο λειτουργικό όπως η Huawei; Λυπάμαι για την πορεία των Κινέζων, επιβεβαιώθηκαν αρκετά όσοι τους έκραζαν από την αρχή.
  8. Αν σε αυτά τα χρήματα είχαν 16 GB RAM, θα ήταν μια καλή προσφορά.
  9. Αν πάμε σε μια πιο ελαφριά πλατφόρμα που όμως θα υποστηρίζει το Office κανονικά, δεν θα πάει άπατο.
  10. Ενδιαφέρον ακούγεται. Τι λέτε να βάλουνε μέσα; Εγω προβλέπω OLED oθόνη (ίσως και touch αν και το έχουν αρνηθεί στο παρελθόν), Face ID, λογικά κάποια εξέλιξη του Τ2 chip και ποιός ξέρει τι άλλο. Πιστεύω θα πουλούσε καλά κάτι τέτοιο. Το σημερινό 15άρι, καλό-χρυσό, αλλά είναι λίγο "ξενέρωτο". Γι' αυτό οι περισσότεροι πάνε στο 13άρι (+ portability). If you go big, go big και πάρε desktop replacement.
  11. Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά, αλλά εγω δεν συμφωνώ. Μπορεί σε κάποια σημεία να κερδίζει η μία συσκευή και να χάνει άλλη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τη μία συσκευή 2X καλύτερη απο την άλλη (συνολικά). Kαταλαβαίνω ωστόσο κάποιον που δίνει πάρα πολλή σημασία σε αυτά τα σημεία υπεροχής και πληρώνει γι' αυτά.
  12. Δεν τραβάω κανένα ζόρι, ας κάνει ο καθένας ό,τι αγαπάει, αλλά όσο γίνεται πιο αντικειμενικά, είναι ενα iPhone Xs δύο φορές καλύτερο τηλέφωνο απο ενα Samsung Galaxy S9;
  13. Απαντώντας στον εαυτό μου σε προηγούμενο σχόλιο που έκανα ("γιατί κάποιος που θέλει Windows/Linux machine να προτιμήσει Macbook Pro από Lenovo X1 Carbon") θέλω να πώ το εξής: μπήκα εντωμεταξύ και τσέκαρα specs και τιμές και έχω να σου πώ ότι στο MacBook παίρνεις πιο ψηλά χρονισμένο τον i7 περίπου στα ίδια χρήματα με το Lenovo. Τώρα οι τιμές είναι λίγο mix & match γιατί δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Να λέμε και τα καλά της Apple.
  14. Πάντως για κάποιον που θέλει Windows/Linux Machine, γιατί να πάει σε MacBook Pro; Να δεχθώ ότι έχουν πολύ ωραία οθόνη, φτάνει όμως μόνο αυτό για να τα προτιμήσεις από ένα Lenovo Thinkpad X1 Carbon; Το οποίο έχει μεγαλύτερη οθόνη, είναι ελαφρύτερο, έχει περισσότερες θύρες και native support στα προγράμματα που θες; Υποκειμενικά θα έλεγα ότι δεν ζεσταίνεται και τόσο όσο ένα MacBook.
  • Δημιουργία νέου...