Προς το περιεχόμενο

Sotchrys

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    16
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Sotchrys's Achievements

  1. Η αληθεια είναι οτι μετα τα 7 τα παραθυρα ειναι πλεον πολυ καλα και σταθερα (αν και παραμενουν σουρωτηρια για οποιον θελει να κανει κακο) και μνημοβορα Ειναι θετικο οτι τα σουλουπωνει και λιγο στην εμφάνηση τους γιατι ηταν για γελια. Όταν θα κάνουν και Upgrade on the fly (κατι που ΜΟΝΟ το φτωχο Λινουξ κανει) τότε θα εχει κανει το επομενο βημα.
  2. Ας ειμαστε δικαιοι, η τεχνολογια εχει τα προβληματα της. Εδω θα δειξει όμως πόσο η Apple σεβεται τους πελάτες της που την εμπιστευθηκαν αν θα έχει τη δύναμη για ανάκληση γιατί καπου διάβασα οτι είπε ίσως φταιει η μεταφορικη. Αν όντως υπωθηκε κατι τετοιο ειναι για κλαματα. Το κάκο είναι μεγάλο και ας μη κρυβόμαστε για τη μετοχή τους τρεμουν, πάντως την έχω ικανη τα τα ριξει σε τριτους.
  3. Οταν καποιο μοιαζει με καποιο αλλο (λες και υπαρχουν πολλες επιλογες) αρχιζουμε κι οταν καποιο ειναι οντως καινοτομο...(LG G5) αρχιζει το ψειρισμα τις μαιμους γιατι δε μοιαζει με τα αλλα και σχολια ....."θα παει απατο"... Ουτε στον ουρανο ουτε στη γη μας βρισκω. Αγοραζουμε οτι πιο κομψο υπαρχει και μετα το βαζουμε σε μια θηκη και ζελατινα και γινεται μια αηδια καμια σχεση με το αρχικο που ηταν κριτηριο επιλογης. Σα κατι μαλακες που περνουν σαλονι αυτοκινητου με δερμα και μετα βαζουν καλυματα απο το Πρακτικερ...
  4. G5 και τα μυαλα στα καγκελα ενα χρονο τωρα και παει μπαλα, αδικημενο για μενα ενα απο τα καλυτερα τηλεφωνα που εχουν βγει. Η μπαταρια του οντως δεν ειναι η καλυτερη αλλα εχει τοσα αλλα καλα που το κανουν μια απο τις καλυτερες αγορες.Οσο για τα bootlup που καποιοι γραφουν ειμαι σιγουρος οτι ειναι παπαγαλακια και ΠΟΤΕ δεν ειχαν LG !
  5. Τι να σου πω G3 & G5 που έχω εδω και 8 μηνες δεν μου εχουν κανει το παραμικρό. Αληθεια εσυ είχες ποτε? Η εισαι "παπαγαλακι".!?
  6. εγω παλι δε μπορω να καταλαβω την επιμονη της να μη βαλει type c στο iphone ....μας δουλευει?
  7. ...σε λιγο καιρο θα αντιγραφουν τους κινεζους οι μεγαλοι κατασκευαστες. Μπραβο πολυ ωραια προταση, επιτελους και κατι καινοτομο.
  8. Είναι τελικά πολύ απλο, προσπαθει να αυτοκτονησει και ψαχνει τροπο.
  9. 1000 ευρώ για ενα τηλ ειναι παρα πολλά, μη λεμε μαλακιες Ας βγαλουν κατι καλο στα 300-400, το κοστος κατασκευης δεν ξεπερνα τα 120-180 ευρώ ( iphone, s7) Έλεος φτάνει πια η κοροιδια.
  10. Αφου το γνωριζαν το προβλημα γιατι ξεκινησαν τη πωληση και δεν το εφτιαξαν? Ας ειναι καλα το κουτοχορτο που μας ταιζουν...
  11. Ποτε δεν ειχα και ουτε ποτε θα αποκτησω Samsung (αν και μου αρεσουν ) λογο κοστους, αλλα εδω της βγαζω το καπελο απεδειξε οτι ειναι σοβαρη εταιρεια και πολυ μπροστα απ όλες.Ειναι η πρωτη φορα στον χωρο που γινεται ολικη ανάκληση., θελει αρχ..ια για να το κανεις και απεδειξε οτι τα εχει. Οσο για τις "κακιουλες" του κωλου που γραφουν μερικοι ειναι οτι ειναι το χομπυ τους γιατι μονο αυτο ξερουν να κανουν.
  12. Τοση φασαρια για ενα απλο Update του πολυ κακου Yosemite ...
  • Δημιουργία νέου...