Προς το περιεχόμενο

blind_convict

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    61
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με blind_convict

  • Ημερομηνία γέννησης 21/05/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Ιστοσελίδα

  • Skype
    blind_convict

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.297 προβολές προφίλ

blind_convict's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/04/2024 10:28 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    LENOVO LEGION GO ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΣΕ 2TB SSD 7400MB/s M.2 SSD NVMe PCIe 4.0x4 ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΡΕΚΟΜΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΤΖΑΜΙ ΦΟΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ + ΔΩΡΟ DOCKING STATION ΑΞΙΑΣ 50ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Η ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ACS ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (+15ευρω)

    800 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/04/2024 10:25 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ : XBOX Series X 1TB + Seagate 1TB Expansion Card SSD + Microsoft Wireless Headset στο κουτί τους με όλα τα παρελκόμενα Quick Specs Πλατφόρμα: Xbox Series X Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Αποθ. Χώρος: 1 TB Μέσα αποθήκευσης: SSD Επεξεργαστής: AMD Ryzen Zen 2 Επεξεργαστής γραφικών: AMD Radeon Wi-Fi: ✅ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Η ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ACS ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (+15ευρω)

    555 €

  3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ 'MARKETING' ΔΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ The WD Black P10 is not going to rewrite the hard drive performance record books. This is an external drive connected over USB 3 that uses a 5,400 rpm spinning mechanical drive. When it came to synthetic testing, ATTO maxed out at 120 MB/s for the reads and 112 MB/s for writes, while CrystalDiskMark 6.0.2 produced slightly higher sequential read figures of 130 MB/s and 125 MB/s writes. Random access performance isn't great, but there's no surprise there.
  4. Θα σταθώ στην υλοποίηση του σχεδιασμού που πραγματικά εν έτη 2019 έπρεπε αν όχι να καινοτομεί αφού αυτό είναι το προσόν τουλάχιστον να μην το κάνει τόσο πρόχειρο. καντε μια έρευνα στις θήκες που υπάρχουν στο Αμαζον και θα καταλάβετε για τι ασχήμια μιλάμε. τοσο τραγικό είναι να τοποθετούσε τις κάμερες στην ευθεία ; κατοχος XR
  5. Για τον φίλο με το πρόβλημα στ HDR έχω να προτείνω να αλλάξει επειγόντως το καλώδιο HDMI με άλλο που να γράφει ότι υποστηρίζει HDR και HDMI version =2.2 Μιλάμε για κόστος 20-80 € ανάλογα ποσό καλά θα ψαχτείς
  6. Καλημέρα σε όλους!!! Νομίζω ότι είμαι παρολίγον θύμα του ιδιου. Και θα σας παραθέσω το τι σηνέβει: Η αγγελία: http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/521234-iphone-6-64gb-plus-%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B1/ ΧΡΗΣΤΗΣ: stelmana (0) 1.Μιλάμε με μυνήματα οτι θέλει πληρωμή με έμβασμα μεσω ΕΛΤΑ (ανοιχτα μεχρι τις 8) ευκολο για τον αγοραστη και ο πωλητης εχει τα χρηματα σε χρόνο μηδεν. 2. κατεβάζει έυκολα την τιμη προκυμένου να γίνει η κατάθεση 3.Λεει πως το επαγγελμά του είναι δικηγόρος και οτι απο την μια δεν εχει και πολυ χρονο να ασχοληθει και απο την αλλη περιμενουν ουρα αλλοι αγοραστες 4.οποτε το σηκωνε δεν μπορουσε να μιλησει γιατι ηταν απασχολημενος 5.Δεν πήγα ποτέ να κανω οποιαδήποτε κατάθεση και γίνεται εκφοβισμός εκ μέρους του οτι ακυρώνει την αποστολή και θα παει στον επόμενο ενδιαφέροντα. 6. Τελικα πέρνει τηλέφωνο και λέει οτι θα παρεβρεθεί φίλος-συνάδελφος να δώσω δε εκείνον τα χρήματα (η παραγγελια δεν εχει ακυρωθει ποτε εν το μεταξυ) 7. Ο φίλος δεν παινει ποτε τηλεφωνο για το ραντεβου. 8. Τελικα λαμβάνω ένα μύνημα οτι ακυρα όλα. 9. Τελικά αφου η αποστολή δεν ακυρώθηκε ποτε, παρέλαβα στο γραφείο έναν φάκελο με σκισμένα φύλα μεσα. 10. Τον κατουράω αυτόν και όλους της ιδίας φάρας. Τα ανωτέρω προς αποφυγήν!!!! ΝΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ: ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 500% ΕΚΠΤΩΣΗ !!!! (οταν μιλήσαμε στο τηλ. μου είπε ότι είχε και άλλες αγγελίες με Iphone6 128GB, και όλα αυτα δώρο επιδότησης απο Vodafone)
  • Δημιουργία νέου...