Προς το περιεχόμενο

sokin87

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    106
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πειραιάς

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.477 προβολές προφίλ

sokin87's Achievements

  1. Αν σε κουραζει η συζητηση φιλε να πας σε αλλο αρθρο. Δεν σε εβαλε κανεις με το ζορι να το διαβασεις. Πηγαινε σε κανενα αρθρο με apple και samsung να συζητησετε.
  2. Φιλε με κουρασες παρα πολυ.. Λεω για τελευταια φορα κ εφοσον εισαι ειδημων του θεματος, θελω να μου πεις τον λογο για τον οποιο δεν υπαρχει ιχνος δορυφορου στην ενιαια και καθολικη φωτογραφια της Γης η οποια ειχε παρθει καθοσον πηγαινε ο ανθρωπος στο φεγγαρι.
  3. Ξαναλεω οτι η Γη συμφωνα με την επιστημονικη κοινοτητα ειναι φαρδυτερη στο "κεντρο" της λογω της τροχιας της γυρω απτον εαυτο της. Περα απο αυτο παλι μονοπλευρη απαντηση.. Περι δορυφορων κλπ ουτε λογος.. Αυτο λεει πολλα.. Καλο βραδυ σε ολους..
  4. Δορυφοροι στο 35% της Γης?? Κανενας?? Εξωγήινοι σου λέω και γρήγορα μάλιστα.. Αστον ΕΝΦΙΑ.. Ο ΕΝΦΙΑ είναι πραγματικός γιατί τον βλέπω με τα δικα μου μάτια! Υ.Γ. Η Γη δεν ειναι πεπλατυσμενη στους πόλους. Σε πιάνω αδιάβαστο. Η Γη είναι πεπλατυσμένη στο κέντρο της λόγω της περιστροφής γύρω απτον εαυτό της.
  5. Πηγή https://www.nasa.gov/content/blue-marble-image-of-the-earth-from-apollo-17 Επειδή στα περισσότερα που αναφέρεις δεν χρειάζεται να αναφερθώ καν, ας δούμε την παραπάνω φωτογραφία η οποία είναι(όπως το ζήτησες) από το APOLLO 17(αποστολή ανθρώπου στο φεγγάρι) και υποτίθεται ότι είναι μια ενιαία-αυθεντική φωτογραφία, η οποία συμφωνα με την πηγή παραπάνω δεν έχει υποστεί καμία αλλοίωση-επεξεργασία, παρα μόνο αυξομείωση στα χρώματα πράγμα το οποίο το δέχεται ο καθένας μας. 2 πράγματα ειναι ευρέως γνωστά σε εμάς τον απλό κόσμο. Το πρώτο είναι ότι η Γη ΔΕΝ έχει ένα τέλειο σφαιροειδές σχήμα. ( The shape of the earth is oblate spheroid) Πηγή https://www.johndcook.com/blog/2009/03/02/what-is-the-shape-of-the-earth/ Αυτό σημαίνει ότι η Γη έχει ένα πεπλατυσμένο σφαιροειδές σχήμα. Το δεύτερο είναι ότι η Γη περιβάλλεται απο 3.500 περίπου δορυφόρους οι οποίοι είναι σε τροχιά γύρω της. (About 1,100 active satellites, both government and private. Plus there are about 2,600 ones that no longer work. Russia launched the first satellite, Sputnik 1, in 1957. The oldest one still in orbit, which is no longer functioning, was launched in 1958.) Πηγή http://talkingpointsmemo.com/idealab/satellites-earth-orbit Άρα λοιπόν πως μπορώ εγώ να εμπιστευτώ ότι αυτό που βλέπω είναι αυθεντικό? Και μην ξανακούσω για πρωτόνια και εξισώσεις. Εδω μιλάμε για απλή αίσθηση της όρασης και της αντίληψης. Τα υπόλοιπα πήγαινε να τα συζητήσεις με τους εξωγήινους. Καλή συνέχεια.
  6. Τότε λοίπον δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση.. Διότι ο ορισμός του αυθεντικού προϋποθέτει την μη επεξεργασία σε οποιοδήποτε επίπεδο κ για οποιονδήποτε λόγο και δεν υπάρχει ούτε μία τέτοια ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ φωτογραφία που να απεικονίζει οποιοδήποτε ουράνιο σώμα ή ακόμα κ την ίδια την Γη που πατάμε. Αν βρεις έστω κ μία φωτογραφία σε παρακαλώ πολύ να την παραθέσεις εδώ. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι πιστεύω πως η Γη είναι επίπεδη κλπ. Πιστεϋω όμως πως ότιδήποτε στον κόσμο είναι αυθεντικό δεν χρειάζεται επεξεργασία.
  7. Kατ' αρχήν με βάση τα μάτια σου και κατα δεύτερον με βάση την αντίληψη σου.
  8. Εφόσον μου πεις αν αυτή η φωτογραφία του πλανήτη Άρη σου μοιάζει έστω και στο ελάχιστο πραγματική, δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσουμε καν συζήτηση.
  9. Γελάνε κι οι πέτρες.. Επιστημονική φαντασία μάγκες.. Τόσο απλά..
  10. Εχω παει στον Αρη 10 φορες κ εχω γυρισει σωος κ αβλαβης. Ας μου αποδειξει καποιος οτι αυτο που λεω ειναι αναληθες.
  11. Μαλλον το s8 μοιαζει στο mi mix 1 αδερφε..
  12. Το πιο ομορφο και καλοσχεδιασμενο κινητο ever.-
  13. Ποιοτητα-αξιοπιστια-τιμη.. το τριπτυχο της επιτυχιας για την XIAOMI.. τα υπολοιπα ειναι προς καταναλωση!
  • Δημιουργία νέου...