Προς το περιεχόμενο

reborn010

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    226
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.687 προβολές προφίλ

reborn010's Achievements

  1. reborn010

    Koda av706f (Ζεύγος)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/04/2024 09:19 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται τα ηχεία του τίτλου με αλλαγμένα mid range και ορισμένα σημάδια χρήσης στην σίτα και το σασί. Παραλαβή από τον χώρο μου.

    50 €

  2. Γενικά μπορείς να δεις εδώ ένα guide που έχει φτιάξει ένα Ελληνικό Group στο FB. https://mechanicalkeyboardsgreece.github.io/info-guide/?fbclid=IwAR2V1ALczmOiSfLCRD6KMsL0v2z7YUgrrm9QZ23dlQ-bJaye4OysAHvvXDA https://www.facebook.com/groups/892871154152252/permalink/1359705057468857 Επίσης υπάρχουν online charts τα οποία αναφέρουν τα specs από άπειρα switches. π.χ. https://thegamingsetup.com/gaming-keyboard/buying-guides/keyboard-switch-chart-table
  3. Βρίσκω τα optical keyboards πολύ περιοριστικά μιας και μπορούν να δεχτούν μόνο optical switches.
  4. Ναι καλό θα ήταν να είναι hotswap ώστε να μην χρειαστεί να το κάνεις desolder. Όχι δεν θεωρώ πως σε κούραζε επειδή δεν ήταν lubed. Το lube γενικά κάνει το typing πιο ωραίο αλλά δεν θεωρώ πως το κάνει πιο ξεκούραστο. Καλά το τι "κάνει" για typing με το τι βολεύει τον καθένα θεωρώ πως μπορεί να διαφέρει. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για optical - γενικά εγώ δεν θα πήγαινα για low profile γιατί δεν μου αρέσει το μικρό travel distance.
  5. Ναι μπορείς να lubareis οποιοδήποτε switch, θα χρειαστείς όμως switch opener + lube. Κάθε είδος switch (Linear/Tactile/Clicky) θέλει διαφορετικό τρόπο στο lubing οπότε πριν κάνεις κάτι δες κάποιο guide στο youtube. Ότι γνώμη και να σου δώσω δεν νομίζω πως θα σε βοηθήσει - πρέπει να δοκιμάσεις εσύ ο ίδιος. Για παράδειγμα εγώ είχα 3 keyboards με Cherry MX red τα οποία μου άρεσαν πάρα πολύ. Τα MX Red έχουν 45G Actuation και 60G Bottom Out. Τα Oil Kings τα οποία πήγα τώρα έχουν 55G Actuation και 80G Bottom Out. (Φοβόμουν πως θα μου φαίνονται βαριά) Ωστόσο δεν μου φαίνεται το extra βάρος και μάλιστα το lube τα έχει κάνει τόσο smooth που δεν θα τα άλλαζα ξανά με MX Red σε καμία περίπτωση.
  6. Καλησπέρα. Προσωπικά δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για low profile switches και optical. Μήπως να έβλεπες κάποιο DIY Kit ώστε να έχει περισότερες επιλογές σε switches? Θεωρώ πως κάποιο linear switch το οποίο είτε είναι prelubed ή το lubαρεις εσύ θα σε εξυπηρετήσει αφάνταστα. Προσωπικά πριν 2 μέρες έστησα ένα gmmk pro με Gateron oil kings τα οποία έκανα relube. Το sound profile που πέτυχα είναι κάπως έτσι. Σίγουρα το DIY θα κοστίσει παραπάνω χρήματα αλλά και παραπάνω από τον χρόνο σου (ειδικά αν πας σε κάποιο switch που δεν είναι factory lubed) - θεωρώ όμως πως θα πετύχεις κάτι κοντινό σε ήχο και αίσθηση με αυτό που πραγματικά θες. Τέλος, εδώ 3 link από καταστήματα για mech boards σε EU όπου δεν θα πληρώσεις τελωνείο. https://www.eloquentclicks.com/ https://keygem.store/ https://candykeys.com/search/keychron k3 (έχει και το k3 το συγκεκριμένο αλλά out of stock).
  7. Θα πρέπει να κάνεις desolder τα switches και να κάνεις solder άλλα.
  8. reborn010

    Keyboard accessories

    Και τα 2 είναι keycap puller - όχι switch. Βλέπω στο Salasheadphones να έχει πολλά προϊόντα της Glorious - μπορείς να ρωτήσεις μήπως σου φέρουν το switch puller που βγάζει η Glorious.
  9. Καλησπέρα και από εμένα. Όχι μην κάνεις το λάθος να προσπαθήσεις να βγάλεις τα switches. Το anne pro 2 δεν έχει hotswap PCB - με λίγα λόγια τα switches είναι κολλημένα στο PCB με καλάι. Για να τα βγάλεις θα χρειαστείς κολλητήρι και solder pump. -Βγάλε το USB καλώδιο από το PCB καθώς και το καλώδιο της μπαταρίας. -Καθάρισε όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω με Ι.Α. και πες μας αν είχες κάποια τύχη. Αν τύχει να έχουν πρόβλημα τα switches, μπορείς να τα αλλάξεις σχετικά εύκολα.
  10. Ενημερωτικα το NR200/p αναμενεται τελη Αυγουστου Ελλαδα.
  11. Καπως ετσι θα παιξω μαλλον... Εχεις καποιο ησυχο aio να προτεινεις? Γενικα σκεφτομαι να παιξω l12s με ενα εξτρα low profile noctua fan απο πανω οποτε υπολογιζω ενα συνολο 60-70 ευρω για cooler. Σε αυτη την ταξη χρηματων δεν εχω καποιο καλο aio στο νου μου.
  12. Αν και πάω στο EVO version του Ophion που έχει χώρο για διπλό ψυγείο σε σχέση με το απλό version δεν με πολυψήνει...τουλάχιστον για αρχή. Αργότερα αν κάτσει καμία spare DDC ίσως να του έβαζα ένα custom soft tube για τον χαβαλέ. Δεν έχω τόσο καλή άποψη για τις AIO ειδικά για τις budget επιλογές. Επίσης αν δεις builds με AIO στο Ophion, τα tubes καταλήγουν κάπως "μπερδεμένα" πράγμα που με χαλάει πολύ στο μάτι.
  13. Καλησπέρα σε όλο το Greek Mini ITX / SFF community. Είμαι πολύ κοντά στο να φτιάξω ένα δεύτερο PC και θα ήθελα να είναι αρκετά μικρό. Έχω μια 980 TI στην άκρη και λέω να την αξιοποιήσω εκεί. Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει σε Ryzen 5 3600 μαζί με B450 I Aorus pro, τροφοδοτικό για αρχή όχι κάποιο SFF λόγω budget. Σαν case έχω δεί και μου αρέσει αρκετά για την τιμή του το Ophion EVO της Raijintek (μιας και βγαίνει και σε άσπρο το οποιό θα είναι το θέμα του setup). Θα ήθελα την βοήθειά σας όσο αφορά το CPU cooler/και ίσως το Case - όχι δεν θα clockαρω αλλά θα ήθελα να είναι dead silent και να έχει καλή απόδοση. Μέχρι στιγμής έχω κατά νου: Noctua nh-l12s Scythe Big Shuriken Shadow Rock LP Cryorig C7 Δυστυχώς δεν έχω καθόλου εμπειρία με τα τόσο μικρά Cases/CPU coolers και δεν με βοηθάει να αποφασίσω. Υ.Γ. Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλο Case θα το λάβω υπόψη μου όπως κάθε γνώμη!
  14. Ανοιχτα η Msystems σημερα 13:00-18:00. Υπαρχει ανακοινωση στην σελιδα του καταστηματος.
  15. Αν δεν κανω λαθος υπαρχουν πριτσινια τα οποια εχουν ετοιμες βολτες για να πιασει βιδα. Θεωριτικα αφαιρεις τις υπαρχων 4 βιδες και περνας αυτα τα πριτσινια στις θεσεις των βιδων και ειναι ετοιμο.
  • Δημιουργία νέου...