Προς το περιεχόμενο

pantelas38

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    22
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pantelas38's Achievements

  1. Από προσωπική εμπειρία & παρά πολλούς πειραματισμούς τα τελευταία 15+ χρόνια δεν είχα ποτέ σοβαρό πρόβλημα με Macintosh... Δυστυχώς η εμπειρίες μου με τα Windows, όσες ευκαιρίες ή επιπλέον χρήματα για αναβαθμίσεις & να τους έδωσα δεν είναι καθόλου καλές... Ο συνδυασμός hardware & software, μαζί με την απλότητα που λειτουργούν όλα στην εντέλεια είναι μοναδικός! ΥΓ: χαλαρά σε MacBook μπορείς να bootάρεις το λειτουργικό από usb ή hdd & να λειτουργεί άψογα, σε περίπτωση που δεν σε ικανοποιεί ο εσωτερικός 256GB σκληρός (πράγμα φυσιολογικό)
  2. Στην πράξη, εννοώ μόλις το πιάσεις στα χέρια σου, νιώσεις την ποιότητα κατασκευής, το λειτουργήσεις & πειραματιστείς λίγο μαζί του (χωρίς καθυστερήσεις, κολλήματα ή προβλήματα άλλων λειτουργικών...), νομίζω ότι θα αισθάνεσαι ξεκάθαρα ότι έκανες μια από τις καλύτερες επιλογές (σε αυτά πάντα τα χρήματα)
  3. Καλησπέρα σε όλους, αξίζει να πάει κάποιος στο extra ή στο essential? Έχουν ουσιαστικές διάφορες μεταξύ τους? Είμαι παλαιός PlayStation Plus συνδρομητής, που μπλέχτηκε μετά την αλλαγή στα 3 αυτά πακέτα & δεν έχει ανανεώσει από τότε...
  4. Καλησπέρα σε όλους σας, διάβασα αρκετές σελίδες στο παλιό & το νέο topic, αλλά μπερδεύτηκα αρκετά, δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις & ήθελα τη βοήθεια σας, ως πιο έμπειροι. Θέλω να αναβαθμίσω στη θωρακισμένη πόρτα μου την κλειδαριά ασφαλείας, γιατί έχουν περάσει αρκετά χρόνια & δεν θέλω να μπω σε περιπέτειες (το παρόν μοντέλο είναι το ISEO R7). Μίλησα με την εταιρεία που μου τοποθέτησε την πόρτα & μου πρότεινε τα παρακάτω μοντέλα ως πιο καινούρια & ασφαλή 1. Glock 33-50 (125e) 2. Iseo R90 (160e) 3. Keso 8000 Ω2 (160e) Ποιά θεωρείτε καλύτερη & φυσικά ασφαλέστερη επιλογή? Θα είμαι καλυμμένος με μια από τις παραπάνω επιλογές ή θα πρέπει να ψάξω για κάτι άλλο? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!
  • Δημιουργία νέου...