Προς το περιεχόμενο

Arxon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    212
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Arxon

  • Ημερομηνία γέννησης 05/01/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αthens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Arxon's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Arxon

    Διαιτησία

    πρεπει να ειχε πολυ αερα στην Σαλονικα χτες...
  2. Arxon

    World Of Warcraft Topic v1

    κανενα νεο ποτε βγαινει τελικα το expansion?
  3. οκ δεν μιλαω παραπανω αποψεις του καθενος ειναι αυτες...
  4. ακομα και να σε αγαπαει υπερβολικα αν της παρει Lacta θα σταματησει. Δυστυχως οι γυναικες θελουν τα δωρακια τους ανεξαρτητα απο το ποσο σε αγαπανε. Ειναι η φυση τους τετοια. Φιλε μου δες κανα ρολοι ή γενικά κάτι το οποίο θα μπορεί να έχει μαζί της συνέχεια. Τσάντα, Γυαλιά ηλίου, Παπούτσια. Τέτοιες μπούρδες θέλουν για δώρα οι γυναίκες.
  5. Arxon

    Ασφάλεια Αυτοκινητου

    ευχαριστω παιδια...θα αρχισω απο σημερα να παιρνω τηλεφωνα σε ολες αυτες που λετε για να ενημερωθω και στο οικονομικο κοματι. Ευχαριστω για το χρονο σας.
  6. Arxon

    Ασφάλεια Αυτοκινητου

    Ρε παιδια ψάχνω για μια ασφάλεια αυτοκινήτου απλή και φτηνή. Το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι να μην κλείσει η εταιρεία. Έχετε στο νου καμία εταιρεία που να δινει καμια προσφορά τώρα ή που να ειναι αρκετά φτηνή. Αν δεν βαριέστε πείτε γνωμες για τις διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες...
  7. Arxon

    World Of Warcraft Topic v1

    κανα νεο ποτε θα κυκλοφορησει το expansion σε Ελλαδα?Στο site της Blizzard λεει για Ιανουαριο σε Ευρωπη.
  8. το ΟΚ παρολαυτα αυτα ειναι Ελληνικη λέξη... p.s. εμενα μου την δινουν οι βαζελοι...(πλακα κανω,χωρις αυτους δεν θα υπηρχαμε εμεις και αντιστροφα)
  9. ρε παιδια μου εστειλαν email απο την hol οτι αναβαθμισαν την συνδρομη μου. Την γραμμη πως μπορω να τσεκαρω αν εχει αναβαθμιστει?Γιατι απο ταχυτητα δεν εχει αλλαξει τιποτα ακομα.
  10. Arxon

    World Of Warcraft Topic v1

    ρε παιδια υπαρχουν οι πιστωτικες ,οι χρεωστικες και οι πιστωτικες με προπληρωμενο ποσο! Οι πιστωτικες με προπληρωμενο ποσο λειτουργουν σαν τις χρεωστικες αφου καταθετεις ενα ποσο μεσα στον λογαριασμο και μετα κανεις αγορα σαν πιστωτικη ΑΛΛΑ μονο μεχρι την αξια του ποσου που εχεις μεσα στο λογαριασμο!Αυτες ειναι οι καλυτερες για το ιντερνετ γιατι ειναι VISA και οπωτε θες καταθετεις χρηματα στο λογαριασμο σου και αγοραζεις οτι θες. Βεβαι και οι χρεωστικες με το σημα electron visa κανουν δουλεια.
  11. Arxon

    World Of Warcraft Topic v1

    υπαρχουν και πιστωτικες με προπληρωμενο ποσο στην τραπεζα Αττικης. Μαλλον τετοια εχει το παιδι. Οσο για καρτες εγω αγορασα προχτες απο το Πλαισιο και ενας φιλος μου χτες. Οπωτε λογικα υπαρχουν.(αν και ακουσα οτι τις ειχαν ¨κλεισει" τηλεφωνικα πολλοι!)
  12. Arxon

    World Of Warcraft Topic v1

    ρε παιδια 2 χαζες ερωτησεις μια και ειμαι καινουργιος στο παιχνιδι. 1. Αν μπεις σε καποιο normal realm μετα μπορεις να μεταφερεις το χαρακτηρα σου σε pvp realm? 2. Τα clothes leather, mace,etc. πως τα κανεις train?Πας καπου συγκεκριμενα? Απιστευτο παιχνιδι παντως...
  13. Arxon

    Titan Quest

    στα συγκεκριμενα που διαλεξες δεν ξερω. Στο earth εγω ειχα το τερατακι pet. Sto defense k rogue μπορει να μην υπαρχει οπως δεν ειχα και στο war εγω.
  • Δημιουργία νέου...