Προς το περιεχόμενο

runner1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.157
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με runner1

  • Ημερομηνία γέννησης 07/12/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Νέα Σμύρνη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.239 προβολές προφίλ

runner1's Achievements

  1. https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-maxi-home-fixed/?product-category=household&product-commodity=electric-power 9€ είναι το πάγιο
  2. Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα! 1. Από την μία μιλάμε για ελεύθερη αγορά κ.α. αλλά από την άλλη όταν οι τράπεζες δεν "έβγαιναν" σώθηκαν με λεφτά του κοσμάκη! Γιατί και στις συμφωνίες των τραπεζών κ.α. τα κόκκινα δάνεια τα πλήρωσε το κράτος-φορολογούμενοι! Και μην μου πεις ότι μόνο οι δανειολήπτες φταίνε.....οι τράπεζες παρακάλαγαν να δίνουν δάνεια με οποιονδήποτε τρόπο ώστε άμεσα και έμμεσα να επωφεληθούν! (υπόψιν.....ούτε δάνειο πήρα ποτέ μου ούτε πιστωτική κάρτα........!!!!) 2. Είμαι υπέρ των ηλεκτρονικών συναλλαγών φουλ (χρησιμοποιώ τις ηλεκτρονικές συναλλαγές με διάφορους τρόπους από το 2007 όταν οι περισσότεροι φοβόντουσαν) και πραγματικά λύνουν τα χέρια ΑΛΛΑ οι προμήθειες σε κάποια πράγματα είναι υπέρογκες όταν δεν σου δίνουν εναλλακτικές! Όπως επίσης ότι δεν σε αφήνουν στο ταμείο να κάνεις συγκεκριμένες συναλλαγές (πλαφόν χρημάτων......αν είναι δυνατόν...) και ταυτόχρονα πληρώνεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προμήθειες! Μέσα σε όλα μιλάμε και για τα ΑΤΜ κ.α. που αποφορτίζουν τους υπαλλήλους μέσα, αλλά και αυτά τα ΚΛΕΙΝΟΥΝ!!! 3.Επειδή λέτε για τα "μαύρα"......υπάρχει χώρα σε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που δεν κυκλοφορεί "μαύρο" χρήμα; Η' πιστεύετε ότι θα καταφέρουν να το "χτυπήσουν" και όλα γίνονται γι'αυτό; Αν τα πιστεύετε αυτά τα δύο μάλλον γελασμένοι είστε! 4.Εννοείται ότι οι τράπεζες πρέπει να "βγαίνουν" σε όλους τους τομείς (κόστος συντήρησης, κέρδη κ.α.) αλλά ΟΧΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ! Σε όλα πρέπει να υπάρχει ΜΕΤΡΟ!
  3. Προσέξτε παιδιά πώς λέτε κάποια πράγματα και μάλιστα με τόση σιγουριά! Η όλη κουβέντα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε μέγεθος και δεν καλύπτεται από τα forum! Το ότι αυτή την εποχή πολλές τροφές κ.α. έχουν υποστεί διάφορες αλλαγές/αλλοιώσεις κ.α. είναι γεγονός. Κάποιες επηρεάζουν πολύ την υγεία μας και κάποιες άλλες λιγότερο! Γιατί αν το πάμε και από την άλλη πλευρά το προσδόκιμο ζωής την μοντέρνα εποχή λόγω ιατρικής κ.α. έχει αυξηθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε σχέση με παλιότερα! Σίγουρα κάποιες παθήσεις έχουν αυξηθεί πολύ! Το ποιες είναι οι αιτίες.....να είστε σίγουροι ότι δεν είναι μόνο μία! Έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται χιλιάδες έρευνες και ακόμα υπάρχουν σε κάποια θέματα ερωτηματικά! Εσείς πώς είστε τόσο απόλυτοι δηλαδή; Όσον αφορά την στέβια.....επειδή η παραπληροφόρηση γενικά καλά κρατεί στην κοινωνία μας και μπερδεύει τον κόσμο (αυτό το φέρνω σαν παράδειγμα γιατί πολλοί δεν ξέρουν).......η στέβια ΔΕΝ είναι κάτι καινούριο! Υπάρχουν έρευνες από την ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80!!!!Μιλάμε για 40 χρόνια!Δεν είναι αμελητέο! Μπορώ επίσης να σχολιάσω και πολλά άλλα που διάβασα αλλά δεν υπάρχει νόημα!Απλά μια φιλική συμβουλή..... ΝΑ ΜΗΝ είστε τόσο απόλυτοι ειδικά όταν ΔΕΝ είναι και ο επιστημονικός σας τομέας!
  4. Αρχικά αν του αρέσει απλά η γυμναστική και του είπαν να δουλέψει είναι η κλασική παρανομία κάποιων γυμναστηρίων! Για να δουλέψεις σε γυμναστήριο πρέπει να είσαι κανονικός γυμναστής με πτυχίο (ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ ή αντίστοιχο)! Αλλιώς αυτό σημαίνει ότι θα τον δηλώνουν όπως να'ναι (π.χ. γραμματειακή υποστήριξη, καθαριότητα κ.α.), με φυσικά ανάλογα χαμηλές αποδοχές και θα κάνει τα πάντα κυριολεκτικά! Να τονίσω ότι ΑΝ γίνει κάτι μπορεί να βρει τον μπελά του (ένα ατύχημα, σοβαρός τραυματισμός κ.α.)! Αυτά σου τα λέω γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν που μπλέκουν με όλα αυτά τα "καλόπαιδα" που "προσλαμβάνουν" κόσμο λες και το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους! Όσον αφορά τις διαφορές τους.....ναι....τα Alterlife είναι πιο "προσεγμένα" συνολικά και προμοτάρουν περισσότερο τα Personal και τα group training (σε σχέση με τα Yava)!
  5. 1.ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ έχουν μόνο οι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ ή αντίστοιχου πτυχίου του εξωτερικού (αναγνωρισμένο)! Αυτό σημαίνει ότι το πτυχίο τους αναγνωρίζεται κανονικά για να ανοίξουν γυμναστήριο, να προσληφθούν στο Δημόσιο με οποιονδήποτε τρόπο, να δηλωθούν προπονητές Α' κατηγορίας (ή και Β)σε έναν σύλλογο για κάποιο άθλημα (μόνο στο ποδόσφαιρο είναι πιο πολύπλοκο λόγω διπλωμάτων της UEFA) κ.α.! 2.Επίσης άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την ΓΓΑ για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (δηλαδή να είσαι προπονητής Γ κατηγορίας), παίρνουν όσοι ήταν πρώην αθλητές και παρακολουθούν και κάποιους μήνες Σχολή ΓΓΑ και δίνουν τις αντίστοιχες εξετάσεις! Με τον τελευταίο νόμο Αυγενάκη κάποιος που τελειώνει ΙΕΚ (π.χ. Προπονητής αθλημάτων) και δίνει και τις αντίστοιχες εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ μπορεί επίσης να πάρει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για συγκεκριμένο άθλημα (άρα για δουλειά ΜΟΝΟ σε Συλλόγους) και μόνο και συνήθως παίρνει κατηγορίας Γ. Για να καταλάβετε τι σημαίνουν οι κατηγορίες.....όσο πιο υψηλή κατηγορία είσαι, τόσα περισσότερα δικαιώματα έχεις σαν προπονητής στο άθλημα που είσαι (π.χ. με Γ κατηγορία μπορεί να περιορίζεσαι μόνο σε Τοπικά πρωταθλήματα ενώ Α' και Β' μπορείς να παίρνεις μέρος και σε Εθνικές Κατηγορίες κ.α.). Άρα μην σας παραμυθιάζουν παραπάνω!
  6. Σωστό αλλά δεν απαντάω για να του αλλάξω την γνώμη! Προσπαθώ να προστατεύσω κόσμο που θα τον ακούσει γιατί έχω γνωρίσει πολλούς που πέταξαν λεφτά για ψεύτικες ελπίδες και τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.
  7. Μίλησε ο Durostick.....! Πρόσεξε πώς μιλάς επικίνδυνε! Συνεχίζεις να απαντάς επιλεγμένα και να αλλάζεις αυτά που λέω αλλά ταυτόχρονα λες πράγματα ανυπόστατα. Για τελευταία φορά θα επισημάνω ΜΟΝΟ αυτά που έγραψες στο τελευταίο post σου: 1.Το ότι σε δέχονται για μεταπτυχιακό σε αντίστοιχο έχει να κάνει με αυτά που σου παρέθεσα στην εικόνα. ΜΟΝΟ με το χαρτί Κολεγίου είσαι ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ! ΕΛΕΟΣ! ΑΝ πάρεις το μεταπτυχιακό ΜΟΝΟ τότε αλλάζει το πράγμα...! Και πάλι αυτά έχουν να κάνουν με την ειδικότητα....! 2. Μου τρώνε την δουλειά;;; Λιγοστεύουν τα παιδιά;;;; Μάλλον το αντίθετο γίνεται! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Γι'αυτό σε είπα άσχετο...! ΕΠΙΣΉΜΩΣ ΜΟΝΟ των ΤΕΦΑΑ έχουν πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα και οι αμέσως επόμενοι είναι αυτοί που βγάζουν Σχολές ΓΓΑ που περιορίζονται ΜΟΝΟ στην προπονητική του αθλήματος τους. Αν πας να μου πεις τι γίνεται στην δουλειά μου σε αυτό το κομμάτι επειδή το έχω ψάξει πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις.... δεν σε παίρνει! 3. Μιλάς για βία στην Ελλάδα;;; Αγόρι μου πας καλά;;; Στην Αμερική γίνεται πανικός από ωμή βία με όπλα κ.α....πλάκα μας κάνεις; Ή μήπως στην Αγγλία νομίζεις ότι δεν είναι ρατσιστές κ.α.; Η κατάσταση με τα ναρκωτικά στην Ελλάδα είναι χειρότερη από εκεί;;;; Πωωωωωωω! Ότι να'ναι είσαι. Άκυρος και μυθομανής το λιγότερο! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΎΡΩ ΣΟΥ και όχι μόνο. 4. Στα ελληνικά κολέγια εννοείς;;; Που δεν κόβεται κανείς;;; Που πρέπει να είσαι Ο ΣΤΟΚΟΣ για να κοπείς; Που δεν βάζουν εύκολα απουσίες; Άσε μην το ανοίξω κι άλλο το στόμα μου;;; Ή τα κολέγια έξω που χέστηκαν αν σε κόψουν γιατί ότι κι αν γίνει εμπόριο είναι.... θα τα πάρουν τα λεφτά σου! 5. Ελληνικά και ξέρω να διαβάζω και να γράφω εν αντιθέσει με σένα! Κάνε καμιά επεξεργασία μήπως και το σώσεις...! Στο έγραψα 2 φορές αλλά πάλι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις! 6. Σου είπα στην ειδικότητα μου στην Ελλάδα ποιοι παίρνουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΆ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ! ΤΕΦΑΑ και Σχολές ΓΓΑ (με περιορισμούς)! Όσο και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω αυτό ισχύει! Μέχρι τώρα που μιλάμε. Και στο εξωτερικό πάλι τα ΤΕΦΑΑ στα levels (αν ξέρεις τι είναι αυτά), είναι ΠΆΝΩ από τα Κολέγια και ίδια με τα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια! Επίσης στην Αμερική που γίνεται τρελό εμπόριο με τον αθλητισμό οι Πανεπιστημιακοί (Sport Scientists) έχουμε μεγαλύτερο σεβασμό και περισσότερα λεφτά στην αγορά εργασίας! Υ. Γ. Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα αλλά είσαι ένας "πλασιέ" που πουλάει ψεύτικες ελπίδες σε κόσμο! ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έχεις σπουδάσει ακριβώς και τι δουλεύεις! Τόσο πολύ ντρέπεσαι και σου βγαίνει σε μίσος και κόμπλεξ κατωτερότητας;
  8. Κλαίω! Στο προηγούμενο post μου στα έγραψα με νούμερα-παραγράφους για να στο κάνω πιο εύκολο να απαντήσεις! Α παρεπιπτόντως.....βρήκες τον τόνο και το συντακτικό σε μερικές γραμμές και σε άλλες το έχασες πάλι; Χμμμμμ....έτσι πέρασες τα μαθήματα και στο Κολέγιο; Άντε ας απαντήσω πάλι ήρεμα μήπως και....σώσω κάποιον από την ημιμάθειά σου! 1.Είμαι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Sport Scientist είναι η ορολογία στο εξωτερικό έτσι για να μαθαίνεις) που έχει κάνει 2 δημοσιεύσεις (μία σε Παγκόσμιο Συνέδριο Βιομηχανικής και μία σε Ελληνικό Συνέδριο) ΧΩΡΙΣ να είμαι μεταπτυχιακός αλλά ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΣ και το έκανα χωρίς να θέλω να κυνηγήσω Ακαδημαϊκές καριέρες κ.α. και μετά αφιερώθηκα αποκλειστικά στα προς το ζειν πολύ πετυχημένα θα έλεγα (με βάση τα δικά μου κριτήρια μιας και καταφέρνω και ζω και την οικογένειά μου από αυτό), ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ το επάγγελμα που σπούδασα στην Ελλάδα σε Δημόσιο Πανεπιστήμιο! 2.Μου λες για πανεπιστημιακά rankings από δύο σελίδες που ΕΣΥ τις λες TOP! Εγώ σου παρέθεσα link-κείμενο ότι της Σανγκάης είναι η συνέχεια του Global University Rankings που θεωρείται ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ το πιο αξιόπιστο (δεν το λέω εγώ....)! Άραγε ποιος έχει δίκιο...; Α και που΄σαι.....ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΓΚΑΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ; Ποιος τα σύγκρινε;;; Συγκρίνουμε μια σελίδα που κρίνει με διάφορα κριτήρια τα Πανεπιστήμια Παγκοσμίως!! Ούτε αυτό δεν ξέρεις-καταλαβαίνεις! Τα έχεις κάνει όλα ΑΧΤΑΡΜΑ στο μυαλό σου! 3.Τώρα μας τα γυρνάς.....τώρα μας λες ότι μπορεί απλά να μπαίνει κάποιος ΑΝ έχει κάποιον πολύ "δυνατό" γνωστό και όχι όλοι που μπορεί να έχουν άκρες! Μάλιστα! Εγώ ΟΜΩΣ σου έγραψα κιόλας ότι στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ απλά ΑΝ έχεις τα ΛΕΦΤΑ μπαίνεις!!! Εδώ που είναι η αξιοκρατία;;;; Άντε γεια! 4.Τα rankings που παρέθεσα θεωρούνται ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Δεν το γράφω εγώ! Μην αλλάζεις αυτό που λέω για να υποστηρίξεις τις "θεωρίες" σου! 5.Μιας και με διδάσκεις, σου παραθέτω κάτω μια εικόνα για να δεις επιγραμματικά (και χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο τις διαφορές οι οποίες σε κάποιες ειδικότητες-επαγγέλματα μπορεί να είναι και ΧΑΩΔΕΙΣ!) 6.Το ότι δουλεύω σε ένα κομμάτι της εκπαίδευσης (συγκεκριμένα στα αθλήματα.....) αυτό με κάνει να λέω ανακρίβειες (γιατί κανείς δεν ζει μόνο από τα αθλήματα για εισαγωγή στην τριτοβάθμια ΑΝ ξέρεις!); Ή μήπως είναι κακό που ΚΑΤΑΦΕΡΑ και ΖΩ εγώ και η οικογένειά μου στην Ελλάδα μέσω του επαγγέλματος που σπούδασα; Σιγά μην ντραπώ κιόλας! Περήφανος είμαι! Α που'σαι....τα αθλήματα τα έδιναν και δίνουν ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ και για προκηρύξεις! Τώρα τελευταία μπήκαν μέσω Πανελλαδικών! Παλιότερα τα ΤΕΦΑΑ ήταν μόνο μέσω Πανελλαδικών! Το ότι "κοροϊδεύω" κάποιον επειδή τον βοηθάω να περάσει στις σχολές που ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ/ΙΔΙΑ....δεν το νομίζω.....ΕΣΥ κοροϊδεύεις που δεν λες την πραγματική αλήθεια για το τι συμβαίνει και ξέρω πολλά παιδιά που την πάτησαν από "καλόπαιδα" σαν και του λόγου σου! Ημιμαθή....! 7.ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΜΑ ΑΣΧΕΤΟΣ με το διδακτικό προσωπικό! Μην λες ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ! Σου παρέθεσα ΕΠΙΣΗΜΟ LINK του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ στο οποίο δηλώνονται ΕΠΙΣΗΜΩΣ οι καθηγητές των Κολεγίων! Και ΔΕΝ είναι απαραίτητο να έχουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό! Και όπως σου είπα μου είχαν κάνει πρόταση να μπω κι εγώ (ΔΕΝ έχω μεταπτυχιακό-διδακτορικό) να "διδάξω"! ΑΛΛΑ ήδη έχω άτομα που το κάνουν και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ είναι ΑΠΛΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ! Στα Πανεπιστήμια ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ-ΜΠΟΡΕΙΣ να είσαι ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ μεταπτυχιακό ή διδακτορικό αλλά ταυτόχρονα να έχεις και ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Ακόμα και οι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ που έπαιρναν παλιότερα ΜΕΛΗ ΔΕΠ ΕΠΡΕΠΕ να είχαν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό για να μαζέψουν μόρια και να προσληφθούν για κάποιο χρονικό διάστημα! 8.ΟΤΙ και να λες είσαι ΤΕΡΜΑ ΗΜΙΜΑΘΗΣ-ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ και φαίνεται το επίπεδο μόρφωσής σου στον τρόπο που γράφεις και απαντάς! Εσύ μιλάς αποκλειστικά για το χειρότερο κομμάτι των Πανεπιστημίων και λόγω αυτού κρίνεις ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ κι εμείς σου παραθέτουμε ΓΕΓΟΝΟΤΑ και όχι μόνο και μας "βρίζεις" κιόλας! Θες να αρχίσω να σου λέω και για τις εξετάσεις των Κολεγίων μήπως και ειδικά αυτών που βρίσκονται Ελλάδα; Για τις παρουσίες-απουσίες μήπως; Για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΥΛΗ; Και στο ξαναλέω......δεν τα λέω τυχαία....μέχρι και σε καφέ έχω πάει με καθηγητή Κολεγίου και τα θέματα τα διόρθωνε την ώρα που λέγαμε τα νέα μας.....μην στο αναλύσω κι άλλο.....!Άστο σου λέω.....δεν σε παίρνει! 9.Ακόμα και στην τελευταία παράγραφο φάσκεις και αντιφάσκεις και ΚΑΙΣ τα παιδιά! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΗΜΙΜΑΘΗ! Από την μία λες πιο πριν ότι στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχει πραγματική αναγνώριση των Κολεγίων κ.α. και τώρα παροτρύνεις τους γονείς να δώσουν τα λεφτά των φροντιστηρίων-ιδιαίτερα κ.α. στο Κολέγιο για να σπουδάσουν στην πατρίδα τους που δεν υπάρχει αναγνώριση! ΜΑΛΙΣΤΑ! Α και το αποκορύφωμα..........κινδυνεύει και η ζωή τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια!!!! Τι άλλη ΜΠΑΡΟΥΦΑ θα ακούσω!!! Υ.Γ.: Μόνο φροντιστήρια πλήρωσαν οι γονείς μου στο Λύκειο, σπούδασα στην περιοχή που έμενα (σπίτι γονιών κ.α. άρα μηδέν έξοδα), τελείωσα στην ώρα μου (χωρίς κόμματα, βύσματα και άλλες μπαρούφες που μας λες), ξεκίνησα και δούλευα απευθείας με το που πήρα το πτυχίο μου και συνεχίζω και το κάνω ακόμα και τώρα ασταμάτητα! Α............ΕΠΕΖΗΣΑ κιόλας! Υ.Γ. 2 Μιλάς για αλήθειες.....ποιες αλήθειες.....ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ,ΥΠΕΡΒΟΛΗ κ.α.! Άνοιξε κάνα λεξικό μήπως και προχωρήσεις στην ζωή σου ΧΩΡΙΣ να κατηγορείς τους άλλους για τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ!
  9. 1.Επειδή έχεις "πολύ ύφος" και νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα ξεκίνα πρώτα να γράφεις σωστά ελληνικά! 2.Φαίνεται ότι τα γράφεις όπως σε συμφέρει έτσι λοιπόν για μάθε ποιο είναι πιο αξιόπιστο κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο Google (αντιγράφω): Is Shanghai ranking credible? It has been recognized as the precursor of global university rankings and the most trustworthy one. This year, more than 2500 institutions were scrutinized, and the best 1000 universities in the world are published 3.Για να γίνεις καθηγητής σε Πανεπιστήμιο πρέπει να έχεις αρχικά κάποια βασικά κριτήρια (διδακτορικό, έρευνες/εργασίες κ.α.)!!Όσο βύσμα και να είσαι αυτά είναι ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ! Από εκεί και πέρα όταν περνάνε από επιτροπή ΑΝ κάποιος έχει βύσμα και είναι μικρή η διαφορά τότε μπορεί και να υπάρχει σπρώξιμο όπως ΠΑΝΤΟΥ!!!Στα ιδιωτικά ΔΕΝ ισχύει αυτό!!!!Και ειδικά στα Κολέγια!!!Καθηγητές που διδάσκουν πολλές φορές είναι απλά άτομα που έχουν το ΒΑΣΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ! Και μην μου πεις ότι δεν ισχύει...μου είχε γίνει κι εμένα πρόταση και ξέρω τουλάχιστον καμιά 20αρια άτομα που δουλεύουν εκεί ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ!!!ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ! 4.Οι κατατακτήριες.......όλα τα ισοπεδώνεις!!Το ότι κάποιος μπορεί να έχει κάποια γερή άκρη δεν το κάνει ΚΑΝΟΝΑ! Στα ιδιωτικά ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ! Επειδή μας μιλάς για αξιοκρατία! 5.Για τα μαθήματα.....καλά αγόρι μου αν κάποιος "καίει" κάποιο "μεγάλο" βύσμα για να περάσει απλά ένα μάθημα είναι το λιγότερο ΓΕΛΟΙΟΣ και θα ζει μια ζωή με χάρες και γλυψίματα! 6.Για τις Πανελλαδικές.....α το ξέρεις.....άρα είσαι της κατηγορίας "το άκουσα"!!!Μου το είπε ο μπατζανάκης μου και άλλες τέτοιες αηδίες!Μάλιστα! Α έτσι για να ξέρεις....Κάνω μαθήματα 17 χρόνια σε παιδιά για Πανελλήνιες (πλούσια και μη, με βύσματα και μη).....για προκηρύξεις, έχω φίλους μέσα σε Υπουργεία κ.α. και ξέρω πραγματικά τι γίνεται και τι δεν γίνεται!Άρα κόψε τις μπαρούφες γιατί στα ιδιωτικά που πάνε και κάποιοι ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ που έχουν γνωριμίες και άκρες δεν θα καθόντουσαν να μας παρακαλάνε να βοηθήσουμε τα παιδιά τους και μετά όταν δεν περνάνε πάνε εξωτερικό....! 7.Το Κολέγιο και στο εξωτερικό είναι ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! Δεν θα μας κάνεις να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε! 8.Για το τι ξέρω και τι όχι.....φαίνεται από τις ανακρίβειες που μας λες! Φαίνεται από το πόσο "πικραμένος" είσαι.......! Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια! 9.Θα απαντήσω και στο post το επόμενο που έκανες στον Dark_panel! ΤΙ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΡΕ ΦΙΛΕ! Σοβαρά τώρα; ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ! Ακόμα και στα Δημόσια Πανεπιστήμια στην Ελλάδα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να μπεις σε μεταπτυχιακό/διδακτορικό! Κάποια ελάχιστα που το έχουν δωρεάν (δίνεις εσωτερικές εξετάσεις!) ΜΟΝΟ εκεί μπορεί να γίνει κάτι και να μιλήσει κάποιος ΑΛΛΑ ο αριθμός είναι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ συν ότι υπάρχουν και τα γραπτά! 10.Για το επίπεδο των Καθηγητών στα Κολέγια στην Ελλάδα.....ΗΜΙΜΑΘΗ ΦΙΛΕ υπάρχει μητρώο καθηγητών που πρέπει να είσαι γραμμένος για να διδάξεις σε αυτά τα Κολέγια! Το ΜΟΝΟ που απαιτείται είναι ΒΑΣΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ!ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ για να εγγραφείς! ΔΕΝ σε ελέγχει ΚΑΝΕΝΑΣ!Ορίστε και το link http://www.nomoskopio.gr/n_3696_08_15.php?toc=0&printWindow& 11.Τελειώνοντας από εδώ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ στο ΕΚΕΙ Πανεπιστήμιο για να έχεις ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ! Άλλη μια παραπληροφόρηση από σένα λοιπόν! 12.Κι επειδή κράζεις τους άλλους....α. μάθε πρώτα την ελληνική γραφή και συντακτικό, β. κόψε τα ψέματα και τις ανακρίβειες γιατί παίρνεις στον λαιμό σου κοσμάκη, γ. ΕΣΥ είπες ότι έκανες θελήματα καθηγητών για να περνάς (άρα είσαι ένας από τα "σκατά που μπαίνουν κάτω από το χαλί".......δικά σου λεγόμενα) και δ. φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα για το τι γίνεται σε Ελλάδα και εξωτερικό και στο ανέλυσα πιο πάνω! Καλή Κυριακή....!!!
  10. Θα συμφωνήσω....ΠΥΡΑΥΛΟΣ σε ταχύτητα και μια χαρά θερμοκρασίες!!!Και παραξενεύομαι που πολλοί δεν το προτιμούν από κάτι άλλα με χειρότερα χαρακτηριστικά!Πολύ VFM κινητό!!! Εγώ πήρα από το HEKKA τον Φεβρουάριο(!!!) την έκδοση 8/256 στα 330 (παρεπιπτόντως μέσα έχει και 67watt charger και μια θηκούλα) και δεν χαμπαριάζει τίποτα από επιδόσεις...!!!
  11. Καλά.....δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα!!!Δεν ξέρω ποιο ΤΕΙ τελείωσες αλλά τα ελληνικά Πανεπιστήμια στο κόσμο (και ανάλογα την ειδικότητα) θεωρούνται/αναγνωρίζονται ότι βγάζουν επιστήμονες! Και δεν στα λέω τυχαία! Όχι πως δεν συμβαίνουν διάφορα αλλά δεν είναι η πλειοψηφία! Εγώ προσωπικά και τελείωσα την σχολή μου στην ώρα της και δούλεψα μέσα εκεί μετέπειτα και είδα τα θετικά-αρνητικά που δεν βλέπετε οι γύρω αλλά ταυτόχρονα ξέρω και τα των Κολεγίων! 1.Σου αρέσει ή όχι οι καθηγητές των Πανεπιστημίων έχουν ένα minimum κριτηρίων για να μπουν (διδακτορικά, κάθε χρόνο εργασίες-έρευνες κ.α.)! Στα Κολέγια μπορείς να διδάξεις και απλά έχοντας το βασικό σου πτυχίο και χωρίς ΚΑΜΙΑ άλλη προϋπόθεση! 2.Το πτυχίο από τα πανεπιστήμια αναγνωρίζεται πλήρως παντού! Στα Κολέγια υπάρχουν προϋποθέσεις και φυσικά πολλές φορές πρέπει να πας στο εξωτερικό να ολοκληρώσεις με κάποιο τρόπο την "εκπαίδευση" τους (έχει να κάνει με την ειδικότητα)! 3.ΔΕΝ είναι όλα τα αγγλικά Πανεπιστήμια ανώτερα από όλα τα Ελληνικά.....υπάρχουν κι εκεί καλά και κακά! 4.Για το ότι μαθαίνει κάποιος εύκολα τα θέματα των Πανελληνίων και διάφορα τέτοια....εντάξει......μην τα λες αυτά και σε πιστεύουν κάποιοι άνθρωποι και τους καις! ΕΛΕΟΣ! Αν ήταν έτσι πώς μπήκες εσύ στο ΤΕΙ......έτσι μήπως; Αν ναι...για πες μας τον τρόπο ακριβώς! 5.Για το ότι τελείωσες το ΤΕΙ σου κάνοντας λαμογιές......δεν σε τιμά σίγουρα πάντως! Γενικά το Post σου πολύ φάση-αντίφαση! Υ.Γ. Αντιγράφω δύο posts από έναν καθηγητή παλιότερα που είχαν να κάνουν με κάτι αντίστοιχο της συζήτησης και που επιβεβαιώνει αυτά που λέω εν αντιθέσει με σένα.... ΠΡΩΤΟ POST ΤΕΦΑΑ, πανεπιστήμια της Ανατολικής Ευρώπης, Κολλέγια και άλλες ωραίες ιστορίες Αφορμή για την παρούσα ανάρτηση ήταν ένας διάλογος τον οποίο διάβασα στο site του ΠΣΕΑΑ και έγινε μεταξύ συναδέρφων οι οποίοι αποφοίτησαν είτε από τα ΤΕΦΑΑ του Ελληνικού δημόσιου Πανεπιστημίου, είτε από ΤΕΦΑΑ πανεπιστημίων της Ανατολικής Ευρώπης και επεκτάθηκε και στα Κολλέγια ένεκα της πρόσφατης απόφασης του ΣΤΕ περί επαγγελματικών δικαιωμάτων. Όλοι προσπαθούσαν να πείσουν για το πόσο καλό και άξιο είναι το Πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησαν ή μάλλον πόσο καλύτερο είναι από εκείνο του συνομιλητή τους. Κάποιος άλλος αναφέρθηκε στο πόσο πολύ πρακτική κάνουν οι σπουδαστές των Κολλεγίων. Η κατάταξη η οποία βλέπετε και που μπορείτε να βρείτε εύκολα στο διαδίκτυο και είναι από τις πιο έγκυρες για σχολές επιστημών της άσκησης σας λέει πολύ απλά τα εξής: - Δεν έχει σημασία αν το ΤΕΦΑΑ είναι στην Ελλάδα, στην Τσεχία ή στην Κροατία ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης. Σημασία έχει η προσπάθεια που κάνει για να βελτιώσει την ποιότητά του. Σήμερα είναι αυτά που βλέπετε στην ανάρτηση, του χρόνου μπορεί να αλλάξει η σειρά και οι χώρες. Αναφέρομαι στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι εμείς που εργαζόμαστε σε αυτές τις Σχολές να γίνουμε καλύτεροι. Δεν έχει σημασία η χώρα. Σημασία έχει οι άνθρωποι που επανδρώνουν το τμήμα και τι θέληση έχουν να προσφέρουν στους φοιτητές τους το καλύτερο. Η επαγγελματική ποιότητά τους. - Για όσους αμφισβητούν διαχρονικά το ρόλο και την αξία των Ελληνικών ΤΕΦΑΑ έχω να πω ότι τα στοιχεία δεν σας δικαιώνουν. Και τα 5 Ελληνικά ΤΕΦΑΑ είναι μεταξύ των 300 καλύτερων τα τελευταία 3 χρόνια (όσο χρόνια δηλαδή διενεργείται αυτή η έρευνα). Αυτό σημαίνει ότι τα ΤΕΦΑΑ μας αξιοποιούν τα χρήματα του Έλληνα πολίτη και με το παραπάνω. Αν μαθαίνατε ποιος είναι ο ετήσιος προϋπολογισμός για τα λειτουργικά έξοδα αυτών των τμημάτων ή πόσα χρήματα έχουν πάρει από τις δημόσιες επενδύσεις θα εκτιμούσατε ακόμη περισσότερο αυτά τα δεδομένα. Οι συγκεκριμένες κατατάξεις γίνονται με αμιγώς επιστημονικά κριτήρια, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και είναι στη διάθεση όποιων θέλουν να τα διαβάσουν στις αντίστοιχες ιστοσελίδες. - Αναφορικά με την πράξη που πολλοί αναφέρεστε και δίνετε δικαιολογημένα τόσο μεγάλη σημασία. Υπάρχει και παραπάνω απ' ότι νομίζετε στα ΤΕΦΑΑ. Μία πράξη που βασίζεται σε επιστημονικές θεωρίες. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα ΤΕΦΑΑ αλλά όσοι ενδιαφέρεστε μπορούμε να δούμε αυτά τα στοιχεία. Μάθημα Pilates με μεγάλο εξοπλισμό στα Τρίκαλα έχει 26 διαλέξεις, δηλ. 52 ώρες εκ των οποίων οι 44 είναι μόνο πράξη ενώ το γυμναστήριο διατίθεται 9 από τις 13 εβδομάδες για 15 ώρες την εβδομάδα για την πρακτική των φοιτητών στο μάθημα. Ανάλογα παραδείγματα μπορώ να δώσω και από άλλα μαθήματα. Αν κάποιοι εννοούν ότι θέλουν μόνο πράξη,τότε ..... ας ανοίξουν το youtube για να σπουδάσουν. - Τα δημόσια Πανεπιστήμια άρα και τα ΤΕΦΑΑ κοστίζουν. Διαθέτουν μόνιμους καθηγητές που αξιολογούνται συνεχώς (κάθε εξάμηνο), διαθέτουν εργαστήρια, αθλητικούς χώρους, βιβλιοθήκες, οργανωμένες αίθουσες διδασκαλίας και πολλές υπηρεσίες. Αν ένα Κολλέγιο διαθέτει τέτοιες υπηρεσίες, εγκαταστάσεις και κυρίως τόσο αναγνωρισμένο προσωπικό θα χαρώ πολύ γιατί το ζητούμενο εδώ είναι να προχωράει η επιστήμη απ' όπου κι αν προέρχεται. Όμως για τα παραπάνω η Πολιτεία μας αξιολογεί πολύ συχνά χωρίς μάλιστα να μας ενισχύει οικονομικά όπως θα έπρεπε (επιστημονικά όργανα, εγκαταστάσεις κ.α.). Έχει αξιολογήσει και τα οποιαδήποτε Κολλέγια δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα; Αν ναι, ας συγκριθούμε και οι απόφοιτοί μας να τύχουν των ίδιων δικαιωμάτων. Μέχρι όμως αυτό να γίνει ......... ας αφήσουμε τους ξένουν να μας αξιολογούν με επιστημονικά κριτήρια και μόνο. Μέχρι τότε χαρείτε με το γεγονός ότι οργανισμοί που δεν μας γνωρίζουν μας κατατάσσουν πολύ υψηλά σε Παγκόσμια κλίμακα. Πόσα Ελληνικά τμήματα τυγχάνουν τέτοιας αναγνώρισης στο δικό τους επιστημονικό πεδίο; Πιστέψτε με, πολύ λίγα. Και κάτι τελευταίο. Τα ΤΕΦΑΑ δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ πάνω-κάτω τα χεράκια όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Ρωτήστε και τους επιστήμονες με τους οποίους συνεργαζόμαστε και προέρχονται από άλλα πεδία, π.χ. Ιατρική, Μοριακή Βιολογία, Ψυχολογία, Εκπαίδευση, Πολυτεχνείο. ΔΕΥΤΕΡΟ POST Η δημοσίευση της λίστας των επιστημόνων που ανήκουν στο ανώτερο 2% όλων των επιστημών μου έδωσε τη δυνατότητα να βγάλω μερικά συμπεράσματα. Πρώτον, είναι εξαιρετικά μεγάλος ο αριθμός των Ελλήνων επιστημόνων που εργάζονται σε Ελληνικά πανεπιστημιακά ή ερευνητικά Ιδρύματα. Αυτό σημαίνει πολλά για αυτό που πολλοί ονομάζουν επιστημονική αριστεία στην Χώρα μας. Υπάρχει και είναι τεράστια. Και γίνεται ακόμη πιο μεγάλη αν σκεφτούμε την υποχρηματοδότηση που μαστίζει τα ιδρύματά μας και άλλες δυσλειτουργίες. Και φυσικά είμαστε μία μικρή Χώρα. Δεύτερον, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα Ελληνικά ΤΕΦΑΑ έχουν ισχυρή εκπροσώπηση. Αυτό λέει πολλά για το επίπεδό τους και το σημαντικότερο για την αξία των πτυχίων τους. Τα τελευταία χρόνια πολλά έχουν αλλάξει και επειδή γνωρίζω το νέο αίμα αλλά και πόσους/ες ακόμη συναδέρφους και συναδέρφισσες καθημερινά αγωνίζονται στο εργαστήριο και όχι μόνο. Το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο και η λίστα αυτή θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Η επιστήμη της άσκησης διαθέτει την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Τρίτον, πρόσεξα ότι πολλοί απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ διαπρέπουν στο εξωτερικό και βρίσκονται σε περίοπτη θέση σε αυτή τη λίστα. Λαμπρος Συντώσης, Νίκος Ντουμάνης, Σταύρος Κάβουρας, Παντελεήμων Εκκεκάκης, Φαίδων Μάγκος, Μανώλης Σταματάκης, Γιώργος Νάσσης, Βασίλης Μπαλτζόπουλος, Νίκος Στεργίου, Μαρία Καβουσσάνου. Λυπάμαι αν ξεχνώ αυτή τη στιγμή κάποιους/ες εξ' αυτών. Και φυσικά υπάρχουν και άλλοι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ που εργάζονται σε άλλα τμήματα εκτός ΤΕΦΑΑ στην Χώρα μας.
  12. runner1

    FuelPass 2

    Και ναι χθες μετά από 13 μέρες (9 εργάσιμες) αποφάσισε η Viva (ή το Υπουργείο ή οποιοσδήποτε!!!) να μου στείλει κωδικούς. ΑΦΜ 0 είχα!
  13. Σωστά! Κάτσε μην την πατήσουμε έστω και αργοπορημένα!!!!!
  14. runner1

    FuelPass 2

    Ε στο τέλος θα το ακούσουμε και αυτό σαν σοβαρό επιχείρημα από αυτούς τους.....ανεκδιήγητους!!!!!
  15. runner1

    FuelPass 2

    https://www.carandmotor.gr/nea/poia-hora-tis-eyropis-poyla-benzini-08-eyro?fbclid=IwAR0cMZpHhKWFmbD1CCjnmMDPIMISVoC1N6bmqKnDPiM1VsX3G1uCXQG_Q5 Είμαστε 7οι πιο ακριβοί στην Ευρώπη και 11οι Παγκοσμίως!Χμμμμ! Αν το συγκρίνουμε με τον κατώτατο μισθό....καλά το πάμε....!
  • Δημιουργία νέου...