Προς το περιεχόμενο

Litost

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    257
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.935 προβολές προφίλ

Litost's Achievements

  1. Η αμήχανη στιγμή που ο διοργανωτής του 5G conference κάνει "Εεεεε εεεε" στα 0.1 σχόλια...ναι αλλά θα ρθει slicing
  2. Ειλικρινά μόλις σκάει μια τέτοια είδηση, συμπάσχω με τους ιδιοκτήτες σελίδων, μικρούς ή μεγάλους, του ελληνικού ιντερνετς. Με βαριά καρδιά προσπαθούν να χώσουν την είδηση, όσο πιο ανώδυνα γίνεται -πρόστιμο στην dixons south east ε; υπάρχει τέτοια εταιρεία στην Ελλάδα; - . Από τη μία έχουμε τους κυβερνώντες που ψάχνουν πετυχεσιές για πάταξη ακρίβειας και ασυδοσίας στην αγορά, όλο αυτό κάπως πρέπει να επικοινωνηθεί, αλλά από την άλλη, ποιοί είναι αυτοί που πλερώνουν σε στάνταρ βάση; Οι Dixons south east (ακόμα προσπαθώ να βρω ποιοί είν αυτοί) , και οι δύο εγχώριοι συμπαίκτες. Δύσκολα τα πράγματα. P.S την επόμενη φορά που θα φιλοξενηθεί -sic- ιδιοκτήτης ή εκπρόσωπος αλυσίδας στο "3 στον αέρα" ας συζητηθεί λίγο το θέμα.
  3. Τα χουμε ξαναπεί... ...Και για το insomnia -και το κάθε insomnia- , πως δεν είναι δυνατόν να δαγκώνει τα χέρια που το ταίζουν, πόσο μάλλον σε μια τόσο μικρή αγορά όπως η Ελληνική. ...Και για το ελληνικό ολιγοπώλιο που προβάλλει εκπτώσεις 50-60-70% σε διαστημικές αρχικές που δεν υπάρχουν, ώστε να έρθει σε μια τιμή πάλι πιο πάνω από την street. Εξ ου και όλοι οι μεγάλοι την έχουν κάνει από το skroutz και έχουν μετακινηθεί -παραδόξως για μένα- στο bestprice. Όπως και να έχει πλυντήριο πιάτων που αυτή τη στιγμή το βρίσκω στα 697, όλοι οι μεγάλοι το έχουν από 929 έως 1029 ως μάλιστα top offer! Στην δε επέκταση εγγύησης, το skroutz -μέσω allianz- την δίνει με 40, πλαίσιο, public κωτσόβολοι από 140 έως 180! Ψάξιμο, ψάξιμο και ψάξιμο. Όποιος βαριέται να το ψάχνει θα πληρώνει καπέλα.
  4. Το ζήτημα δεν είναι η πληρωμή του προστίμου, τουλάχιστον για την ώρα. Έτσι κι αλλιώς μεσολαβούν ενστάσεις, τελεσιδικίες κλπ κλπ. Η επικοινωνιακή ζημιά, το να μη φανούν τα ονόματα, και να καταχωνιαστεί η είδηση, κυρίως σε οικονομικά sites καθώς και sites τεχνολογίας, όπως αυτό. Τη στιγμή που το ολιγοπώλιο αποτελεί πηγή εσόδων σου, είσαι όμηρος. Θα ήταν ενδιαφέρον να σχολιαστεί στο 3 στον αέρα το όλο ζήτημα. Μέχρι στιγμής σε πολλά sites (όπως το capital) είναι πιο ψηλά η απάντηση του public group παρά η κοινοποίηση του προστίμου!
  5. Litost

    Προτάσεις βιβλίων

    Δεν πολυδιαβάζω Έλληνες συγγραφείς. Με τυχαία αφορμή διάβασα το βιβλίο του Σπύρου Κακατσάκη "Δέκα και Δέκα". Εξαιρετικό ψυχολογικό θρίλερ.
  6. Δεν δανείζουμε ελληνικές εταιρείες. Vanguard all the way.
  7. ---Προσοχή μεγάλη--- Όλα αυτά τα ->insert brand-greece.com είναι scam sites με τιμές ξεφτίλας. Παράδειγμα τα hiking μποτάκια scarpa ribelle hd. Skroutz από 232, scarpagreece μόλις 94! Λίγο τα κείμενα να διαβάσεις, και το στήσιμο που είναι generic scam και το καταλαβαίνεις. Με δυό λόγια, μακριά!
  8. Καλησπέρα, Πριν από μήνες αγόρασα για την μητέρα μου το συγκεκριμένο μοντέλο της Franke https://www.skroutz.gr/s/15039805/Franke-Σκουπιδοφάγος-TE-125-Deluxe-3102053932.html Στην πορεία των ετών, είχε χρησιμοποιήσει μοντέλα της General Electric και Teka. Από δέκα χρόνια άντεξε ο καθένας. Δηλώνει εντυπωσιασμένη από το τελευταίο απόκτημα. Ακούγοντας τον σε πρόσφατη επίσκεψη, μου έκανε εντύπωση η χαμηλή στάθμη θορύβου. Ίσα που ακουγόταν. Και τα 600w κάνουν απ ότι έλεγε πολύ καλή πολτοποίηση. Ελπίζω να βοήθησα.
  9. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Πανόπουλου και Τσίτσιρου για την αποστολή των πρώτων κομματιών στους αγοραστές. https://www.youtube.com/watch?v=msHIGWkwvgM
  10. Σήμερα τα παγκόσμια μέσα ασχολούνται -εκτός από τα pandora papers- με την whistleblower πρώην εργαζόμενη στο facebook και τις αποκαλύψεις της σχετικά με τις πρακτικές της εταιρείας. Εκπλήσσομαι πραγματικά που δεν δημοσιεύθηκε ένα άρθρο σ' ένα μέσο όπως το insomnia, σχετικά με αυτή την υπόθεση αυτή. Και λυπάμαι συνάμα.
  11. Συγκίνηση για τον θρύλο Miyamoto, το μόνο παιδί 68 ετών που γνωρίζω.
  12. Litost

    Ηλεκτρικά Ποδήλατα

    Κάτοχος του EMW TDN. Δηλαδή του RKS GT25. Μ'ε έφαγε η βιασύνη μου και το πήρα τον Ιούλιο. Αν το είχα πάρει χαμπάρι τι φασόν ήταν , θα είχα εξοικονομήσει ....300 ευρώ. https://esforce.gr/electric-bikes/gt25-army-green-rks Με 7.8 Ah τα 60 χλμ δεν πιάνονται ούτε στην θεωρία. Δηλαδή γνωρίζουν αυτοί και δεν γνωρίζει ο κατασκευαστής που δίνει 25-35; https://www.rksmotor.com.tr/model/gt25.html Προσωπική εμπειρία: Από Γκύζη Παγκράτι και πίσω (σύνολο 10 χλμ) στη full υποβοήθηση 5, μου βγάζει μιάμιση διαδρομή (15 χλμ). Και εγώ 85 κιλά. Στις λοιπές σκάλες το βλέπω αρκετά βαρύ σαν ποδήλατο. Οι μικρές ρόδες; Σημειωτέον ότι για την μπαταρία μου είπαν ότι ως ανταλλακτικό κοστίζει ...330. Άρα κανονικά κανένα 200άρι; Γενικά θέλει δεξιά, προσοχή στους πεζούς γιατί ΔΕΝ σε ακούν να έρχεσαι και κάντε και μία ασφάλεια αστικής ευθύνης. Ένα 30αρι τον χρόνο είναι.
  13. Και γιατί δεν τα κάνουν φορητά ουροδοχεία για τα κάτεργα εκεί μέσα; https://www.rt.com/business/424256-amazon-workers-pee-into-bottles/
  • Δημιουργία νέου...