Προς το περιεχόμενο

Helm21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Helm21

  • Ημερομηνία γέννησης 04/05/1984

Helm21's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Helm21

    Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

    Οι Necromantia circa Scarlet Evil Witching Black ήταν οι: Magus Wampyr Daoloth στο τετράχορδο μπάσο και φωνητικά, και ο Baron Blood στο οκτάχορδο lead μπάσο. Να ξέρουμε και τι ακούμε/λέμε δεν κάνει κακό. Ο δίσκος είναι καλός. έγραψα νωρίτερα για ελληνική σκηνή, από αυτά που ψάχνει ο slygeo παραπάνω πέραν των Necromantia, εγώ θεωρώ απαραίτητο μόνο το πρώτο Varathron.
  2. Helm21

    Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

    να δούμε αν θα τσιμπήσει
  3. Helm21

    Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

    έχουν χρόνια να παίξουν και thrash και progressive οι voivod. ωραία για saturnus. Και οι decemberance Έλληνες είναι. ωραία και για καινούριο primordial. Ελπίζω το εξώφυλλο να αλλάξει (το κάτω) επειδή εμπεριέχεται ένας φροϋδικός προβληματισμός, ως έχει που υποθέτω δεν είναι σκοπιμος.
  4. Helm21

    Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

    Θα νοιώθω μαλάκας να είμαι ο μόνος που να φωνάζει 'rotting misery' οπότε ας το αποφύγω. Η πάμε για τα παλάτια της σοφίας με το 'falling forever' αυτή την φορά? (έτσι και το παίξουν θα ρίξω μπούνια στον εαυτό μου) Το In Requiem είναι ο λόγος που πήγα Lost τελευταία φορά (και όχι τις προηγούμενες 7 που θα μπορούσα) οπότε πάντα τέτοια. Το καλλίτερο τους άλμπουμ απο το Draconian, ναι, και το Draconian το καλλίτερο από το Lost Paradise :-P
  5. Τώρα φαίνεται τόσο προφανές.
  6. Η κουζίνα είναι σαν από designer κατάλογο (έχει και μια από bauhaus). Βλέπω γιατί δεν αντέχεις το δικό μου σπίτι.
  7. Helm21

    Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

    Κοίτα να δεις που θα παω Lost δεύτερη φορά.
  8. Ναι είναι προτιμότερο.
  9. Θεμελιώδεις ή μη, είναι αυθαίρετες. Οι 'φυσικοί νόμοι' δεν λένε ο 'θάνατός είναι κακός', λένε 'ο θάνατος ΜΟΥ είναι κακός', ο δικός σου αν με εξυπηρετεί είναι βολικός! Η φύση μας είναι σκληρή.. Τα υπόλοιπα είναι αντικατοπτρισμοί. Συγνώμη, αλλά ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι η ηθική του είναι 'λογική' και 'φυσικά σωστή'. Η ηθική είναι κάτι που φτιάξαμε.
  10. Your value judgements are misdirected. Your value judgements are misdirected.
  11. Χρησιμοποιείς την λέξη 'λογικό'. Κακώς. Το κατά πόσο μια ζωή ενός ανθρώπου αξίζει περισσότερο από την ίσως διακινδύνευση 300ιων άλλων είναι ζήτημα ηθικό και όχι λογικό (αυτό που περιγράφεις λέγεται utilitarianism στην ηθική) και καμία άποψη (ούτε absolute ethics ούτε utilitarian ethics ούτε οτιδήποτε ενδιάμεσο) δεν μπορεί να διεκδικήσει τις δάφνες της 'λογικής'. Η ηθική δεν είναι λογική, είναι αυθαίρετη όσο και τα συναισθήματα. Όταν κάποιος λέει "ό θάνατος είναι κακό πράγμα" δεν λέει τίποτα λογικό. Αν βλέπεις τους ανθρώπους ως υπολογιστικά συστήματα που βγάζουν ισολογισμούς... θα σου δημιουργεί τέτοια επικοινωνιακά προβλήματα συνέχεια.
  12. izerman76 δεν νομίζω ότι το να εισάγεις τον Καντ στην 'συζήτηση' με το χάπι θα έχει κανένα θετικό αποτέλεσμα. Εγώ τρολλαρισμα βλέπω, όχι διάθεση για κατανόηση από την πλευρά της. Save your calories.
  13. Δυστυχώς ο τρόπος που γράφεις καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για εμένα να σε παρακολουθήσω. Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η ερώτηση. Αν μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι λες εδώ λίγο σε ένα ακόμα post θα το εκτιμούσα. Αν καταλαβαίνω καλά, δεν βλέπω πως είναι αναγκαστική η έκπτωση του διλήμματος επειδή κάποιοι άνθρωποι συντηρητικοί ή μη θα στενοχωρηθούν αν κάποιος που ξέρει τι είναι σωστό, κάνει το σωστό. Η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν είναι utilitarian concept και 'πάμε με ότι έχει πολιτισμικό υπόβαθρο και φαίνεται λογικό στους άγριους'. Αν θέλουν δημοκρατίες και ανθρωπισμούς, δεν μπορούν να τα διατυμπανίζουν μόνο σε όνομα. Χεστήκαμε αν οι συντηρητικοί δεν σέβονται την κυβέρνηση τους μετά από μια τέτοια ρύθμιση. Ας μην ψηφίσουν την θεωρητική persona-κυβερνήτη που έκανε την επιλογή στο παράδειγμα σου ξανά, ας ψηφίσουν έναν άλλον μαλάκα που τους εκφράσει περισσότερο. Εφόσον στο παράδειγμα σου όμως, ξεκινάμε με έναν 'πεφωτισμένο τεξανό' που είναι σε θέση εξουσίας εκλεγμένα, θα κάνει αυτό που θεωρεί σωστό. Τα υπόλοιπα είναι πίπες. Τι δηλαδή, περιμένεις να πονέσει η καρδούλα μου για τον αναποφάσιστο αχρείο ο οποίος ενώ ξέρει καλλίτερα, κάνει το χειρότερο για να μην δεχτεί κυρώσεις. Ο Μπρέχτ ξέρεις πως τους έλεγε αυτούς?
  14. Αν υπάρχει κράτος το οποίο αυτοαποκαλείται κοινωνικό όπου να προτιμούνται οι εκτελέσεις για να μην τους έχουμε και μας τρώνε λεφτά, πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρουσα αίσθηση του χιούμορ ο δικτάτορας εκεί.
  • Δημιουργία νέου...