Προς το περιεχόμενο

vooda

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    241
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vooda

  • Ημερομηνία γέννησης 06/07/1969

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UCLKCy0gvHKPWfgs67CFs0eA

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Περιστέρι - Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Υπολογιστές, μουσική, ηλεκτρονικές κατασκευές

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.511 προβολές προφίλ

vooda's Achievements

  1. Δεν έχει άδικο. Το πτυχίο σαφώς σου παρέχει τις τυπικές ικανότητες που χρειάζεσαι ώστε να γίνεις προγραμματιστής, αλλά χωρίς πολύ - πολύ δουλειά και εμπειρία στο αντικείμενο (όπως και σε όλα τα επαγγέλματα) προγραμματιστής δεν είσαι ... Οπότε θεωρητικά και κάποιος ο οποίος έχει την αρρώστια να μάθει προγραμματισμό, μπορεί να μάθει και μόνος του (ποιο δύσκολα μεν, εφικτό δε!).
  2. Καλησπέρα. Εξήγησε λίγο καλύτερα τι ακριβώς θέλεις. Μπορώ να στο φτιάξω εγώ αυτό που θέλεις.
  3. vooda

    Περί αξιοπιστίας Renault.

    Για λόγους ευκολίας τα έγραψα.... Τι να έγραφα ότι το πήρα 6.300.000 εκατομμύρια και το πούλησα 6000€? Και απο όλα αυτά που έγραψα αυτό κράτησες ε? nice!
  4. vooda

    Περί αξιοπιστίας Renault.

    Καλησπέρα σε όλους. Εγώ θα σας πω την εμπειρία που είχα με Renault... To 1999 αγόρασα το Renault Megane Coupe 1.6 110 ίππους. Είναι ό'τι χειρότερο έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου! Τι να σας πρωτο-πω... Για τους γρύλους των παραθύρων που έσπαγαν τουλάχιστον 2 κάθε χρόνο και έκανε απο 300+ € ο καθένας?, για κάποιον αισθητήρα (δεν θυμάμαι ποιον) που κάθε τρεις και λίγο το αμάξι δεν έπαιρνε μπροστά όσο ήταν ζεστή η μηχανή του, τους ηλεκτρικούς διακόπτες μέσα που κάθε λίγο έσπαγαν και ήθελαν αλλαγή?, τα λαστιχένια διακοσμητικά πάνω στην οροφή που κάθε 2 χρόνια πετσικάριζαν και ήθελαν αλλαγή?, για το απαράδεκτο σαζμάν του?, για τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ services του? Μπορώ να σας γράφω μία ώρα για προβλήματα που μου έβγαλε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Και δεν φτάνει αυτό, όταν το αγόρασα το ζήλεψαν ένας φίλος και μία φίλη και το πήραν και αυτοί και είχαν και αυτοί ένα σωρό προβλήματα! Επίσης μεταπολιτική αξία 0! Το αγόρασα 18500€ και το πούλησα σε άριστη κατάσταση (γιατί έφτιαχνα ότι χάλαγε) 5.000€ το 2005! (που τότε τα αυτοκίνητα πουλιότουσαν ακριβά ) και είμουν και τυχερός.... Ούτε τοστιέρα δεν ξαναγοράζω Renault!!!!
  5. Εγώ αποβλακώνω, εσύ αποβλακώνεις, αυτός αποβλακώνει ...
  6. Ξέρω ότι θα πέσουν να με φάνε με αυτά που θα σου πω, αλλά σκέψου τα .... Πρώτον αν θέλεις να μάθεις προγραμματισμό σε IOS και Android μια καλή γλώσσα (η καλύτερη) είναι η C# (Visual Studio με Xamarin) κάνεις τα πάντα... Όσον αφορά τα υπόλοιπα που λες, εγώ θα σου πρότεινα Να ξεκινήσεις απο C, μετά C++ και μετά έχεις τις καλύτερες γλώσσες προγραμματισμού στο πιάτο σου...(Objective C, C#, Java, Python) και ένα σωρό ακόμα γλώσσες, απλά σου ανέφερα τις ποιο γνωστές. Αυτό το μονοπάτι που σου προτείνω είναι μεν το ποιο δύσκολο, αλλά έτσι θα μάθεις να σκέφτεσαι σωστά και να κατανοήσεις αργότερα στις Hi Level γλώσσες και στα frameworks που τις συνοδεύουν πολλά πράγματα ευκολότερα... Μαθαίνοντας κατευθείαν στις Hi Level γλώσσες θα σου είναι ευκολότερο, αλλά όσο θα προχωράς θα σου δημιουργούνται απορίες τις οποίες δεν θα μπορείς να κατανοήσεις αν δεν ξέρεις την μήτηρ όλων (την C)... Είναι σαν να πας να οδηγήσεις νταλίκα, χωρίς να έχεις οδηγήσει ποτέ σου ούτε smart... Τώρα για ένα καλό ξεκίνημα στα Ελληνικά (αν και δεν το προτείνω, όπως και οι φίλοι παραπάνω) ρίξε μια ματιά σε αυτούς τους δύο συνδέσμους που είναι για αρχάριους, αλλά αρκετά κατατοπιστικοί... 1 2
  7. Το 'Α όντως δεν το αναγνωρίζει και σε μένα σε PC. Νομίζω γενικώς όλα τα κεφαλαία με τόνο. Για τους υπότιτλους που λες, εγώ τους αποθηκεύω ακριβώς με το ίδιο όνομα που έχει το αρχείο βίντεο και παίζουν κανονικά.
  8. Το plexειναι το καλύτερο όλων. Το είχα παλιότερα και το είχα σβήσει λόγω του ότι ήθελε συνδρομή. Τώρα το ξαναβαλα στο pc και στην tv και παίζει πολύ καλά και ασύρματα. Έχει κάποια θεματάκια όσον αφορά την επικοινωνία αλλά σε γενικές γραμμές ειναι καταπληκτικό !!!
  • Δημιουργία νέου...