Προς το περιεχόμενο

faitas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    130
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    salonika

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.709 προβολές προφίλ

faitas's Achievements

  1. γιατί βάλατε ανεμογεννήτριες στις φωτογραφίες ενώ αναφέρεται σε ΗΛΙΑΚΟ πάρκο, δηλαδή φωτοβολταϊκά;
  2. για αυτό μου ζάλισαν το κεφάλι με προσφορές διπλασιασμού ταχύτητας το τελευταίο διάστημα - ακόμα και για 2 ευρώ παραπάνω. Προφανώς ήξεραν πως θα κάνουν αυτή την προσφορά, οπότε ότι τσιμπήσουμε!
  3. αυτά συμβαίνουν όταν θεωρείς πως απειλεισαι από την ... Γερμανία το Βελγιο και την Γαλλία, και κάνεις καλά την δουλειά σου ενώ κοροϊδεύεις τους Έλληνες που δεν μπορούν ΜΟΝΟΙ τους να προστατεύσουν τα σύνορά τους από την Τουρκία!
  4. ωραίο, όμως ειναι HP! οποτε κάποιο περίεργο αλγοριθμο έχουν μέσα κρυμμένο για να χαλάσει το PC πριν την ώρα του!
  5. Χα, αντίστοιχο "σφάλμα" είχαν και στους εκτυπωτές προ 15-20ετίας, αν θυμάστε!!! Καραγκιόζηδες ....
  6. faitas

    pdf σε word

    Προσπαθώ να μετατρέψω ένα pdf σε word, και ενώ παλαιότερα ήταν μια απλή διαδικασία στο Acrobat, πλέον τα γράμματα βγαίνουν ιερογλυφικά και δεν μπορώ να καταλάβω πως διορθώνει αυτό. έχει κανείς κάποια ιδέα?
  7. γνωρίζεις πότε θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά?
  8. μα φυσικά δεν επηρεάστηκε οικονομικά, εξάγει τεχνογνωσία και επίσης κατασκευάζει μερικά από τα υλικά των μηχανημάτων. πολύ περισσότερο δε, δεν καταναλώνει το πετρέλαιο που παράγει και κερδάει από τις εξαγωγές του! στην ελλάδα εισάγουμε τα πάντα! ακόμα και τεχνογνωσία!
  9. ΠΡΟΣΟΧΗ - έκανα το update και μετά δεν μου αναγνώριζε το monitor (samsung) οπότε έπρεπε να το συνδέσω στην TV και να κάνω roll back τελικά αφού προσπάθησα να κάνω update drivers κτλ. Μίλησα και με το support της samsung οι οποίοι είναι κουκουρκουκου τελείως ....
  10. το κράτος (οι πολιτικοί μας) συντηρούνται από τους βαρόνους της βενζίνης (4 διυλιστήρια έχει η χώρα μας). Είμαστε η μόνη χώρα στην ΕΕ χωρίς πλάνο για ηλεκτρικά οχήματα. είναι πολλοί εκεί έξω που βλέπουν τα ηλ. οχήματα ως απειλή και προσπαθούν να καθυστερήσουν την επέλαση όσο το δυνατόν περισσότερο - πληρώνουν αδρά για αυτό. μην ξεχνάτε το φιάσκο με τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού το 2009 - μειώθηκε η φορολογία τους ενώ στην Ευρώπη την αύξαναν - αποτέλεσμα τον επόμενο χρόνο να συμβεί το ίδιο και στην Ελλάδα και να κλαιν τα λεφτά τους όσοι έπεσαν στην παγίδα!
  11. μα τι ανοησίες ειναι αυτές. το iphone ειναι μια αγορά από μόνο του! έχει μονοπώλιο !!! ps δεν έχω iphone αλλα δεν αντέχω να διαβάζω μαρκετιστικες ανοησίες
  12. "αυτονομία 25 ημερών αν έχουμε ενεργοποιημένο συνεχώς τον αισθητήρα καρδιακών παλμών, ενώ με περιορισμένη χρήση του η αυτονομία του Steel HR ξεπερνά τη μία ημέρα." Μάλλον αναποδα είναι αυτο!
  • Δημιουργία νέου...