Προς το περιεχόμενο

panaitolas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    496
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

panaitolas's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. panaitolas

    To topic του sportsdirect.com

    Προς ενημέρωση όλων. Παρέλαβα και εγώ σήμερα με ACS (ήρθε μήνυμα viber). Απο πλευράς sportdirect καμμία ενημέρωση του status της παραγγελίας και κανένα tracking number. Όποτε μην ανησυχείτε αν σας τύχει κάτι παρόμοιο.
  2. panaitolas

    To topic του sportsdirect.com

    Παραγγελία απο 14 Οκτωβρίου και ακόμα δεν έχει γίνει shipped. Μίλησα χθές με το support μέσω chat και μου είπανε να περιμένω email με το tracking number. Μέχρι στιγμής δεν έχουν στείλει κάτι. Πρίν κάποια χρόνια που είχα παραγγείλει πάλι δεν είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Τόσο πολύ αργούνε οι παραγγελίες απο sportdirect ;
  3. panaitolas

    To topic του sportsdirect.com

    Έκανα μια παραγγελία χθές απο gr.sportsdirect.com σαν quest (όχι εγγεγραμένος στο site) και στο πεδίο που είχε να συμπληρώσω τα πεδία για πληρωμή, στην κάρτα δεν ζητούσε όνομα. Επίσης δεν μου ήρθε κωδικός στο κινητό για επαλήθευση της αγοράς. Δεν έχω ξανακάνει αγορά απο το συγκεκριμένο site με την συγκεκριμένη κάρτα.Ξέρει κανείς τι παίζει ;
  4. Πολύ καλή TV για 419 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση.Καλορίζικη σε όσους προλάβανε !!
  5. Καλησπέρα και απο μένα.Ενδιαφέρουσα η τροπή που πήρε η κουβέντα ομολογώ.Θα ήθελα να κάνω μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα όσον αφορα του τι εστί καλή δουλεία του τι εστί ειμαι ευτυχισμένος με αυτο που κάνω.Πολλοι ακολουθούν μια πορεία ζωής και σπουδών επηρεασμένοι πολλές φορές απο την εκάστοτε μόδα της εποχής και ακόμα περισσότερο απο το ίδιο το οικογενειακό τους περιβαλλόν.Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο gap στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Ένα συστήμα δομημένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να ανθεί η παραπαιδεία που σκοπό έχει την γνώση αλλά όχι στην καθαυτή ουσία της συνδέοντας την καθαρά με την εισαγωγή σε ένα πανεπιστήμιο.Με λίγα λόγια η έλλειψη επαγγελματικού προσανατολισμού στα σχολεία οδήγει τους νέους στο να κάνουν κάτι που δεν τους γεμίζει πραγματικά. Αλήθεια είναι πως κάθε άνθρωπος έχει τα δίκα σου στάνταρ στο τι σημαίνει ευτυχία που τις περισσότερες φορές είναι συνυφασμένη με το χρήμα κατά τέτοιο τρόπο που ο άνρθωπος γίνεται έρμαιο αυτού. Όλα αυτά τα λέω με σκόπο να καταλήξω στο ότι κάθε νέος αν ψάχτει και κάνει αυτό που γουστάρει και πραγματικά του αρέσει θα είναι σίγουρα ευτυχισμένος και επιτυχημένος στη ζωή του είτε είναι στην ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Πόλλοι έδω όντας επηρεασμένοι απο τις συνθήκες εργασίας τους βλέπουν το forum σαν ένα τρόπο να εξωτερικεύσουν την πίεση τους χώρις να μπορούν να δούν ή να έχουν κάν το χρόνο να σκεφτούν σε πραγματικές συνθήκες. Η Ελλάδα είναι πεθαμένη και η γένια που θα την "πληρώσει" είναι οι νέοι 30άριδες που έχουν κάνει ανοίγματα με οικογένειες δάνεια κτλ ,οι μικρότεροι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και ειναι καλύτερα προϊδεασμένοι για το τι έπεται.Οι δε ποιό μεγάλοι σε ηλικία ;αυτοί καλά περάσανε. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ.ΑΠΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ !!!
  6. Παρέλαβα και γω το εργαλείο και ολα βαίνουν καλώς.Η χρήση του προορίζεται για αρχάριο χρήστη αλλά δύο λόγοι με έκαναν να το αγοράσω αναλογικά με την τιμή του. 1.Η ανάλυση της οθόνης 1600χ900. 2.Η προοπτική αναβάθμισης σε κάνα χρόνο χάνοντας βέβαια την εγγύηση σε i5 με Hd3000. Και στην τιμή των 330euro αξίζει στην καλή ανάλυση αν και απ'οτι βλεπώ skroutz η τιμή του ανεβαίνει.
  7. Καλησπέρα.Επειδή καλώ και στα δύο Makro (Αθήνα) και δεν βρίσκω ανταπόκριση αν κάποιος ενημερωθεί για διαθέσιμα κομμάτια σε κάποιο απο τα δύο ας κάνει τον κόπο να ποστάρει.Ευχαριστώ.
  8. panaitolas

    Αναγνώριση τραγουδιού

    Αυτό που θές νομιζώ το κάνει το tutanic και είναι και freeware.Ανοίγεις πχ το winamp παίζοντας το κομμάτι που θές να βρείς και το tutanic το αναγνωρίζει με την προυπόθεση ότι έχεις πρόσβαση στο internet.
  • Δημιουργία νέου...