Προς το περιεχόμενο

MikeNuke

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    475
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με MikeNuke

  • Ημερομηνία γέννησης 27/06/1979

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.noukaris.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Salonika,Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

MikeNuke's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλη χρονια σε ολους! Το προβλημα που εχω ειναι οτι εχω στησει ενα νεο PC με win10 και mobo Asus Prime B450M-a οταν κανω εγκατασταση το LOGILINK PC0033 2X SERIAL + 1X PARALLEL PORT PCI EXPRESS CARD κρασαρει το pc στον οδηγο για τη δευτερη σειριακη θυρα. ενω κανει κανονικα την παραλληλη θυρα εγκατασταση,κρασαρει στη σειριακη. δοκιμασα να αλλαξψ irq της ενσωματωμενης αλλα δεν εγινε, εχω αλλες δυο επιλογες αλλα νομιζω δε θα παιξει ρολο. Τι με συμβουλευετε?
  2. To περασα στο Πισι μου και το δουλευω απο εχθες μια χαρα μου φαινεται. Αυτη η εκδοση εχει ημερομηνια ληξης? ή μπορω να συνεχισω να την χρησιμοποιω?
  3. MikeNuke

    Macbook Late2009 White, με κολληματα

    Εαν καθως περναει ο καιρος χρειαζεται περισσοτερη ram και για τις εφαρμογες που δουλευαν αψογα απο την αρχη, τοτε μαλλον εχεις δικιο. Να ξαναρωτησω, το audio out ειναι και ψηφιακη οπτικη ινα στα ακουστικα σε αυτο το macbook?
  4. MikeNuke

    Macbook Late2009 White, με κολληματα

    ΝΑΙ 2 gb εχω...μετα απο ΟΝΥΧ automation συνεχιζει το ιδια. οποτε με βλεπω για φορματ, αλλα δε θυμαμαι να ειχε cd στο πακετο. Να ρωτησω κατι , το audio out ειναι και ψηφιακη οπτικη ινα στα ακουστικα σε αυτο το macbook?
  5. MikeNuke

    Macbook Late2009 White, με κολληματα

    Εχω MacOSx 10.6.8 Snow Leopard ΟΚ θα κανω ενα τσεκ με ΟΝΥΧ, στο automation.
  6. Το Macbook μας σερνεται. Πιστευετε οτι πρεπει να του κανω ενα φορματ? αν ηταν windows ηξερα οτι αυτη ειναι η λυση, στην περιπτωση του OSx ειναι πρακτικη που εφαρμοζεται?
  7. Γεια σας και παλι, λοιπον εκανα καποιες προσπαθειες, χωρις αποτελεσμα, τελικα σε καποια φαση που εκανα το sfc /scannow κατι εγινε και μετα σταματησε να μπουταρει. Τωρα μου βγαζει μυνημα "No array is defined" και λιγο πιο κατω "Press control-F to enter Fast Build Utillity." Τι κανουμε τωρα? Τα εχασα ολα, θα μπορεσω να παρω back up τα αρχεια μου?
  8. Εχω προβλημα με τα WinXp, χτυπησε η εγκατασταση τους, πηγαιναν αργα και κολλουσαν. Εκανα ενα checkdisk αρχισε να βρισκει λαθη και να επιδιορθωνει, και μετα αφου ξεκινισει με αρκετο ζορι μου πεται μπλε οθονη, κανει επανεκινησει και παλι απο την αρχη. Παω να κανω επιδιορθωση με το CD αλλα απο το safe mode μου λεει πως ειναι παλιοτερη η εκδοση των Windows, απο εξω με boot απο το CD, δεν βλεπει το σκληρο δισκο. Τι να κανω ρε παιδια, εχω πελαγωσει παλι...
  9. συμφωνω, εκει που ελπιζεις οτι θα βγει κατι να σου λυσει το προβλημα τσακ βγαινει αλλη συσκευη και ολοι ασχολουνται με το νεο μοντελο και εσυ μενεις παγωτο.
  10. Εγω θα συμφωνησω, ειναι υπερβολικη η παραγωγη ολων αυτων των gadget.
  11. Κι εγω καμμενος ειμαι πανω απο 5 seagate με προβληματα, γι αυτο αυτη τη φορα πηρα ενα hitachi...
  12. Καλα να τους κανουνε, γιατι μας δουλευουν, οπως οταν μας πουλουσαν τους δεκτες mpeg2 και μας λεγαν θα πιανεις και τα ιδιωτικα με τον ιδιο μολις γινουνε και αυτα ψηφιακα και τωρα, τζιφος...
  13. http://www.greekaquarist.com http://www.aquarist.gr Για οσους θελουν να ασχοληθουν ή ασχολουνται με τα ενυδρεια!
  14. Thessaloniki Radio Stations http://www.media.net.gr/thessalonikiradio.htm Οσα εχουν λινκ τα περισσοτερα εκπεμπουν και στο ιντερνετ!
  • Δημιουργία νέου...