Προς το περιεχόμενο

cronos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    542
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με cronos

  • Ημερομηνία γέννησης 03/12/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Agia Paraskevi

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

cronos's Achievements

  1. cronos

    Κανά δυο απορίες σε Linux Mint 17.3

    Δεν παίζει να κάνω φορματ σε ένα σκληρό που μόλις αγόρασα, και μόλις τον γέμισα, και φυσικά δεν έχω πού αλλού να του κάνω προσωρινά back up. Απλά δεν πρόκειται να ξεφορτωθώ τελείως τα windows, όπως σχεδίαζα.
  2. Μόλις πριν από λίγο έκανα εγκατάσταση το Mint 17.3 στον νέο μου Samsung EVO 850. Σέταρα κάμποσες εφαρμογές πολύ εύκολα, Ταλαιπωρήθηκα λίγο με τα παιχνίδια της Blizzard (Warcraft, Starcraft, Hearthstone), αλλά πλέον τρέχουν άψογα, και έχω κανά δυο απορίες. Η πρώτη αφορά τον εξωτερικό σκληρό WD. Ενώ στα windows με την επιλογή safely remove έκλεινε τελείως ο σκληρός, στο linux η επιλογή unmount δυστυχώς δε του κάνει shut down. Επίσης ο συγκεκριμένος σκληρός έχει και κουμπί shut down το οποίο ενώ δούλευε κανονικά στα windows, στο linux πλέον δεν λειτουργεί. Τί κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση? Πώς του κάνω proper shut down χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να του βγάζω το καλώδιο? Η πρώτη απορία δημιούργησε μια δεύτερη, η οποία αφορά τον WD My Passport, στον οποίο του έχω βάλει password. Πώς θα ξεκλειδώνεται κάθε φορά ο σκληρός από τη στιγμή που δεν μπορεί να τρέξει το προγραμματάκι της WD? Τέλος πώς σετάρω επιτέλους αυτό το Conky? Δε θέλω κανά παλαβό desktop, θέλω απλά να μου δίνει κάποιες πληροφορίες για το σύστημα, όπως CPU usage, memory usage, θερμοκρασίες σκληρών και κάρτας γραφικών, και ένα weather widget. Ευχαριστώ.
  3. Να ευχαριστήσω και εσένα για την απάντηση. Προς το παρόν δε τον έχω τον σκληρό, αλλά πολύ σύντομα σκέφτομαι να τον αγοράσω.
  4. Ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη. (Το συγκεκριμένο link το πέτυχα και εγώ, αλλά είναι τόσο κακογραμμένο που δε μπορούσα να το διαβάσω. Εννοώ τις δύο στήλες.)
  5. Αγαπητοί φίλοι τα φώτα σας παρακαλώ. Εδώ και πολύ καιρό σκέφτομαι να αλλάξω τον (δεκαετίας) σκληρό μου δίσκο με έναν SSD και πιο συγκεκριμένα τον Samsung 850 EVO 250GB. Επίσης σκέφτομαι να απαλλαγώ τελείως από τα Windows και να μεταβώ αποκλειστικά σε linux λειτουργικό σύστημα (αμφιταλαντεύομαι μεταξύ Kubuntu και MintLinux). Έχω διαβάσει διάφορα για τους SSD σκληρούς δίσκους, αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς διάφορα πράγματα εφαρμόζονται σε linux. Οι απορίες μου είναι οι εξής: - Έχω διαβάσει γενικά ότι δεν χρειάζεται swap partition στην περίπτωση ενός SSD. Όταν με το καλό θα κάνω clean install σε linux, μου δίνεται η επιλογή να μην δημιουργηθεί swap partition? - Τι παίζει με το trim και πώς το ενεργοποιώ σε ubuntu διανομές? - Από μια μικρή έρευνα που έκανα, διαπίστωσα ότι το Magician Software του Samsung δεν κυκλοφορεί σε linux έκδοση παρά μόνο σε command line. Παίζει μέσω Wine, ή θα διαλύσω το σύστημα? Πώς θα μπορέσω να κάνω firmware update αν χρειαστεί και γενικά πώς θα μπορώ να ελέγχω την υγεία του σκληρού δίσκου χωρίς το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τι άλλο πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  6. cronos

    Diablo III Guest Pass

    Είναι η πολλοστή φορά που ζητάω ένα Guest Pass για το παιχνίδι (οι προηγούμενες ήταν ανεπιτυχείς). Οπότε σε όποιον περισσεύει ας στείλει ένα PM. Ευχαριστώ πολύ.
  7. cronos

    Diablo III Guest Pass

    Παίζει ακόμα κανά Guest Pass?
  8. cronos

    Diablo III Guest Pass

    Τί γίνεται ρε παιδιά? Παίζει κανά guest pass? Έχω κάνει 5-6 posts ζητώντας ένα.
  9. cronos

    Diablo III Guest Pass

    Έχω κάνει 4 posts ζητώντας ένα guest pass και ακόμα τίποτα. Αν κάποιου του περισεύει, ας δώσει ένα και από δώ.
  10. cronos

    Diablo III Topic v1

    Πρίν από πολλλλάαααα χρόνια πάω και αγοράζω το Oblivion. Είχα ενθουσιαστεί με τα reviews της εποχής, το κάνω εγκατάσταση μέσα στην πώρωση, για να φάω ένα απίστευτο ξενέρωμα με τον χειρισμό του. Δεν με βόλευε με τίποτα. Πλέον δεν την ξαναπατάω, γι'αυτό και ζητάω ένα guest pass. (Είχα φάει τρελό κόλημα με το πρώτο Diablo, αλλά αυτό ήταν πρίν από 13 χρόνια και πλέον δεν θυμάμαι πάρα πολλά.)
  11. cronos

    Diablo III Topic v1

    Ένα guest pass κι από δώ ρε παιδιά. 60 ευρώ είναι πολλά για να διαπιστώσω στην συνέχεια ότι δεν με βολεύει πχ. ο χειρισμός του.
  12. cronos

    Diablo III Topic v1

    Ένα guest pass και από δώ πλεασε.
  13. cronos

    Diablo III Topic v1

    Και δώ ένα guest pass αν δεν είναι πολύ κόπος.
  14. Φίλοι μου αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να κάνω μια ηλίθια ερώτηση. Τα αναγραφόμενα στην λίστα DVD players παίζουν ΌΛΑ dvd με divx/xvid??? Η ερώτηση ακούγεται ηλίθια αλλά το παλιό μου DVD player (ένα Sony 4-ετίας, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με divx) παίζει μεν CDs με mp3s ή με φωτογραφίες αλλά όταν του βάζω DVD με mp3s ή με φωτογραφίες αρνείται να τα διαβάσει. Επειδή είμαι στο ψάξιμο για ένα DVD player το οποίο να παίζει χωρίς πρόβλημα DVDs με Divx και Xvid ποιό θα προτείνατε??? (προφανώς με το μικρότερο δυνατό κόστος)
  15. cronos

    Neverwinter Nights 2

    Αν το πήρες από τον θείο στην Αμερική προφανώς και δε δουλεύει.
  • Δημιουργία νέου...