Προς το περιεχόμενο

Coilworks

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    332
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Coilworks

  • Ημερομηνία γέννησης 25/07/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Coilworks's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Είχες δίκιο για τους drivers, το έκανα πρώτη φορά παραδόξως και δεν ήξερα πως γίνεται. Ευχαριστώ πολύ!
  2. Και με τους 2 drivers, realtek που εβαλαν τα windows και tp link που εβαλα εγώ το κάνει.
  3. Καλησπέρα, πρόσφατα χάλασε η θύρα ethernet της μητρικής και πήρα μια κάρτα δικτύου TP-Link 3468. Δε ξέρω γιατί αλλά πλέον όταν παίζω παιχνίδια έχω τρομερά stutters, χάνει πολλά frames. Αν το γυρίσω σε ασύρματο το πρόβλημα σταματάει να υπάρχει. Οπότε δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο παρά η κάρτα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να πειράξω ή πρέπει να αγοράσω μια άλλη? Δεν ξέρω αν έχει κάποιο ελάττωμα γιατί κατα τ'αλλα λειτουργεί κανονικά. Επιπλέον, υπάρχει κάποια κάρτα που θα προτείνατε?
  4. Zaint, ενημέρωσε τον πάροχο σου για την επιθυμία σου να φύγεις επειδή δεν είσαι ευχαριστημένος αλλά και ότι δεν θέλεις να επιβαρυνθείς το κόστος αποδέσμευσης. Η Cyta είναι σίγουρα καλυμένη νομικά για να απαιτήσει την αποζημίωση αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο. Επιπλέον, κάνε αίτηση φορητότητας στον πάροχο που θέλεις. Μόλις η αίτηση φτάσει στην Cyta, υπεύθυνη για την πορεία της φορητότητας πλέον θα σε πάρουν τηλέφωνο. Ανέφερε ξανά γιατί φεύγεις. Σε παρόμοια περίπτωση με την forthnet όπου (έτυχε, δεν κατηγορώ κανέναν πάροχο) ταλαιπωρήθηκα και δεν αποζημιώθηκα για τις 2 εβδομάδες χωρίς ιντερνετ, ενώ μου έστειλαν το χαράτσι της αποδέσμευσης ούτε το πλήρωσα ούτε το απαίτησαν ποτέ. Ήταν ενήμεροι όμως και για την δυσαρέσκεια μου και για τις προθέσεις μου. Σε αντίθετη περίπτωση, συμβόλαια είναι αυτά, ξέρουμε πως λειτουργεί το σύστημα και στην τελική δεν θέλουμε κλήσεις για πληρωμή χρέους. Δώσ' τα να πάει στο καλό.
  5. Ναι, μίλησα με το τεχνικό τμήμα της WIND και μου εγγυήθηκαν εώς 10 mbps με απόκλιση 2mbps. Έχεις δίκιο για τας εως 5 mbps upload της Cosmote. Αποφάσισα να πάω με Cosmote μιας και το ολοκαίνουριο καφάο είναι δίπλα μου. Otenet, Forthnet, Cyta και τώρα Cosmote. Ίδωμεν.
  6. Καλημέρα, θέλω να αποκτήσω μεγαλύτερη ταχύτητα upload που σημαίνει vdsl κ.ο.κ. Ο ΟΤΕ μου δίνει 2mbps από 1 που έχω τώρα. Η WIND μου δίνει εώς 10 χρησιμοποιώντας το καφάο του ΟΤΕ που έχω δίπλα μου. Παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να μου εγγυηθεί γραπτώς ότι η ταχύτητα θα είναι μεγαλύτερη των 2mbps παρά μόνο πως η απόκλιση από την διαφημιζόμενη ταχύτητα δεν θα ξεπεράσει τα 2 mbps. Δλδ, ότι 8α έχω 8 mpbs (χαχαχαχα). Έχεις κανείς wind vdsl να επιβεβαιώσει;
  7. Ναι, στην Αθήνα. Δεν είναι μεγάλο, και αρκετά ελαφρύ.
  8. Και εγώ αυτό κοιτάω τελευταία και μάλιστα για απαιτητική χρήση. Οι επιδόσεις του είναι άριστες, οι έκδοση στα 1100 είναι με non-touch matte οθόνη IPS που είναι από τα προτερήματα του. Μπορείς να δουλέψεις μέρα με αυτό και από όποια γωνία και να κοιτάξεις δεν υπάρχει σχεδόν καμμία απόκλιση στα χρώματα. Η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή, είναι ελαφρύ, δεν κάνει θόρυβο. Γενικά είναι τοπ. Το έχει στο public με 12 άτοκες και μπορείς να το δεις εκεί από κοντά.
  9. Lambis, συμφωνώ αλλά για κάποιο λόγο, οι "γνώστες" λαπτοπ τα αποφεύγουν. Εγώ πάλι λέω, ότι πληρώνεις παίρνεις. Με τη βοήθεια ενός φίλου κατέληξα ανάμεσα σε 2, σχεδόν ίδια. Asus N550JV και N750JV. Σαν δυνατότητες είναι ίδια, ανάλογα και με πόση ραμ θα τα φορτώσεις, και αν θα βάλεις ssd. Απλά η οθόνη του μεγαλύτερου, αν και δεν είναι IPS όπως του μικρότερου έχει καλύτερη ποιότητα. Ελπίζω να γίνει σύντομα η αγορά και θα ενημερώσω σχετικά.
  10. Thanks! Εννοείται τσέκαρα κάποια ξένα αλλά αυτοί είναι hardcore-άδες. Πιο εύκολα λύνεις εξίσωση παρά συζητάς εκεί.
  11. Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω laptop και έχω μπερδευτεί λίγο όσον αφορά τα mobile workstations. Θέλω να κάνω μοντάζ, compositing (after effects), γενικά να δουλεύω τη σουίτα της Adobe. Οπότε χρειάζομαι καλό επεξεργαστή, κάρτα Nvidia (CUDA), μνήμη, anti-glare οθόνη γύρω στις 15 ίντσες, καλά I/O κτλ. Όλα αυτά τα βρίσκει κανείς σε ένα τέτοιο laptop. Κατέληξα στο Zbook 15 . Παρ' όλα αυτά το θέμα είναι αν μπορώ να δουλέψω εντατικά και βαριά προγράμματα σε ένα μη-workstation laptop με καλές προδιαγραφές, γεγονός που θα μειώσει το κόστος αγοράς σημαντικά. Έχει κανείς τέτοιο laptop, υπάρχει όντως μεγάλη διαφορά; Τι προτείνετε;
  12. Εντάξει...εμπορίλα.Δεν είναι κακές οι μελωδίες.
  13. Ok τώρα δουλέυει <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" /> <small>[ 05-03-2002, 12:14: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Coilworks ]</small>
  • Δημιουργία νέου...