Προς το περιεχόμενο

yannis22

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    265
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με yannis22

  • Ημερομηνία γέννησης 06/03/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

yannis22's Achievements

  1. @zacharis1955 Καλησπέρα σας. Είμαι σε αναζήτηση laptop το οποίο θα είναι άνετο σε καθημερινά απλά tasks όπως σερφάρισμα, παρακολούθηση ταινιών, εφαρμογές office κλπ. Ίσως και πολύ ελαφρύ gaming. Το budget είναι 450 - 500 ευρώ. Θα με ενδιέφερε να έχει θύρα Ethernet αν υπάρχει κάποια καλή επιλογή σε αυτό το budget. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  2. το dvd screener δεν το λες και αισχρό, είναι αξιοπρεπές.
  3. Καλά έχει χαθεί η ουσία εντελώς μου φαίνεται σε αυτό το θέμα. Και σε αυτό όπως και στα περισσότερα πλέον στο μπλα, μπλα τον τελευταίο καιρό. Θυμίζει κάτι σε ρωμαική αρένα νομίζω, ελάχιστη ουσιαστική επιχειρηματολογία και διάθεση για διάλογο, οι περισσότεροι ξεσπούν και βγάζουν απωθημένα δυστυχώς. Σημεία των καιρών. Η παιδεία πιστεύω είναι πολύ πιο σημαντική από την μόρφωση και δεν έχει να κάνει με πτυχία και χαρτιά. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.
  4. San Francisco - Los Angeles έχουν απόσταση κάπου στα 600 km πάντως και όχι 1000km όπως αναφέρεται.
  5. Σώσε την αξιοπρέπεια σου λέμε και φύγε... Αυτή τώρα θέλει να σε σύρει κάτω λέμε... Μη μασάς και φύγε... Φύγε και μην την ενοχλείς! Βάλε τελεία! Για το καλό σου... Αν θέλει αυτή θα επιστρέψει μόνο... δεν είναι στα χέρια σου πια. Αλλά αυτό μην το έχεις στο μυαλό σου καλύτερα!
  6. Τα θετικά του χωρισμού θα τα δεις εν καιρώ.. σε μερικούς μήνες θα καταλάβεις ότι ήσουν σε μία άρρωστη σχέση και ότι απαλλάχτηκες στην ουσία! Τώρα ο πληγωμένος εγωισμός σου μιλάει... να ξέρεις! Βέβαια αυτή είναι προσωπική άποψη αλλά έτσι μου φαίνεται σύμφωνα με όσα λες. Μη σου πω ότι τελικά θα ευχαριστείς την κοπελιά εν τέλει για την απόφαση της! Ευκαιρία να ανανεωθείς λοιπόν!
  7. Το πιθανότερο με την πρόταση γάμου είναι να την θεωρήσει κίνηση απελπισίας και να την απορρίψει. Θα πέσεις και στα μάτια της. Αν το ήθελες να το κάνεις θα το έκανες ήδη. Τώρα αν το κάνεις θα το κάνεις μόνο και μόνο για να την πάρεις πίσω. Οχι επειδή την θέλεις πραγματικά. Και αυτή πίστεψε με το ξέρει. Εδώ η σχέση σας όπως λες είχε σοβαρά προβλήματα. Νομίζεις μια πρόταση γάμου θα τα λύσει όλα ως δια μαγείας, ειδικά τώρα που δεν έχετε σχέση.
  8. Θέλεις χρόνο μόνος να συνειδητοποιήσεις πραγματικά ποια είναι τα αισθήματα σου για την κοπέλα και να τα ξεκαθαρίσεις. Αυτή το έκανε καιρό τώρα, ήταν σε φάση απολογισμού της σχέσης. Τα ζύγισε και πήρε απόφαση. Ο άλλος αν υπάρχει είναι απλά ένα στήριγμα, σίγουρα σε αγαπάει περισσότερο αλλά δε ρισκάρει εύκολα να γυρίσει σε κάτι που δεν την κάνει ευτυχισμένη. Νομίζω της τελείωσε και δε μπορούσε να δώσει άλλο! Πιστεύω όμως ότι και εσύ δεν την θέλεις και την βαρέθηκες. Μικρός είσαι ακόμα και όλα γίνονται για καλό να ξέρεις! Και προς θεού μην κάνεις κινήσεις απελπισίας με μονόπετρα και γάμους... έπρεπε να έχουν γίνει μέσα στη σχέση αυτά και να έβγαιναν με φυσικό τρόπο! Τώρα δεν έχετε σχέση!
  9. Σημαντικός παράγοντας το σέξ, αλλά δε πιστεύω ότι σε χώρισε για αυτό αποκλειστικά.. Ίσως εισέπραττε αδιαφορία από την πλευρά σου, ότι την έχεις δεδομένη.. Δύσκολα θα γυρίσει, σίγουρα έχει αισθήματα βέβαια και δε σε ξεπέρασε αλλά νομίζω έχει πάρει τις αποφάσεις της, άσχετα με το αν υπάρχει κάποιος άλλος ή όχι που ίσως απλά να την βοηθάει προς το παρόν σαν στήριγμα για να ξεκολλήσει.. Προχώρα γιατί αυτή το έχει κάνει ήδη να το ξέρεις. Και άποψη μου είναι ότι δεν την θέλεις και τόσο πολύ, βολεύτηκες και τώρα μιλάει ο εγωισμός σου. Οι γυναίκες τα καταλαβαίνουν αυτά καλύτερα. Η πρώην σου αποφάσισε εμμέσως και για σένα γιατί σε ήξερε περισσότερο όπως φαίνεται απ'οτι εσύ τον ίδιο σου τον εαυτό. Και άσε την λέξη "αγάπη" καλύτερα... δεν λέω ότι δεν την αγαπούσες αλλά έμπρακτα μάλλον δεν της το έδειχνες.
  10. Εεε εντάξει.. έχει και κάποιο δίκιο και η κοπέλα τελικά όπως φαίνεται... και κάποιες αντοχές και τελειώναν σιγά σιγά... Φαίνεται ότι έκανε πολλά για σένα, εσύ το λές. Σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο. Από πιο νωρίς έπρεπε να δεις τα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά... Τώρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις!
  11. Αφού τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο, πιστεύω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις πάνω από όλα να είσαι αξιοπρεπής και να πάρεις αποστάσεις από την πρώην σου. Να φύγεις δηλαδή το συντομότερο δυνατόν από το σπίτι, να κόψεις κάθε είδους επικοινωνία και να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου, να κάνεις πράγματα για σένα. Στην αρχή θα είναι δύσκολο αλλά θα δεις ότι με τον καιρό θα σταθείς στα πόδια και θα αρχίσεις να βλέπεις και την θετική πλευρά των γεγονότων. Απλά χρειάζεται χρόνος και είναι λογικό επειδή υπήρχε καθημερινότητα στην σχέση σας. Είναι δύσκολο να αποκολληθείς από την συνήθεια και πιθανόν να έχεις πισωγυρίσματα αλλά με τον καιρό θα συνειδητοποιήσεις τελικά αν πραγματικά άξιζε να είστε μαζί και είχατε κάτι πραγματικά καλό ή αν απλά ήταν ένα βόλεμα και συνεπώς καλύτερα που τελείωσε.
  12. Το θέμα που έχει η 660 είναι ο δίαυλος των 192 bit που την "στεγνώνει" σε πολύ ψηλές αναλύσεις και με πολλά φίλτρα. Μεχρί 1080p είναι εξαιρετική κάρτα. Για παραπάνω, 7950 καλύτερα.
  13. A, ρε τραγικοί σπίκερ του μέγκα... μας διασκεδάσατε πάλι!!
  14. Μπράβο στην Τσέλσι! Χίλια μπράβο!!! Έκλεισε πολλά στόματα σήμερα!
  15. yannis22

    Fc Barcelona

    H μετάδοση απαράδεκτη, ούτε για καφενείο.
  • Δημιουργία νέου...