Προς το περιεχόμενο

gv

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.872
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gv

  • Ημερομηνία γέννησης 25 Νοεμβρίου

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.820 προβολές προφίλ

gv's Achievements

  1. Εσύ πως είσαι 100% βέβαιος ότι τα κρυπτονομίσματα δεν ξεκίνησαν και αυτά από ένα κράτος ... αλλά από τον κ Satoshi Nakamoto ο οποίος ξύπνησε ένα πρωί και είπε "Αφού δεν πάω για ψάρεμα, δεν φτιάχνω ένα νέο νόμισμα ?".
  2. είχε συγχρονίσει το router στα 1024 kBit/s upload reset και τώρα είναι 3039 kBit/s ... όλα καλά ...
  3. Παιδιά αρχείο 100 Megabytes ανεβαίνει σε 15 περίπου λεπτά της ώρας ...
  4. Προσπαθώ να συγχρονίσω κάποια αρχεία στο google drive και παρατήρησα ταχύτητες της τάξης των 100-200 kbps. Έκανα δοκιμή με chrome να ανεβάσω ένα αρχείο 20Mb στο drive και οι ταχύτητες ήταν εξίσου χαμηλές. Δοκιμή από το smartphone ... το ίδιο ... Με τι ταχύτητες ανεβάζετε στο drive και τι μπορεί να φταίει ? Κάποια ρύθμιση στο Router φαντάζομαι μιας και με το android τηλέφωνο έχω το ίδιο χαμηλές ταχύτητες ? Κάθε βοήθεια δεκτή ... speedtest συνημμένο
  5. gv

    https://itemsearch.elta.gr/el-GR

    Δουλεύει αυτή η μηχανή αναζήτησης σε κανέναν ή όχι ?
  6. 1. Μακάρι το μοναδικό πρόβλημα να ήταν οι φορτιστές ... 2. Εγγύηση θέλετε ... αμ δε ... δεν το φορτίσατε με εγκεκριμένο φορτιστή ... περάστε από το ταμείο τώρα ...
  7. Gmail app η πιο προβληματική εφαρμογή που εγκατέστησα ποτέ σε κινητό !!! (search "gmail Deleted emails keep reappearing") To Inbox ήταν έτη φωτός μπροστά αλλά το σταμάτησαν. Outlook τώρα και ηρέμησε το κεφάλι μου ..
  8. Μια χαρά είναι τα xiaomi για τα χρήματα που κοστίζουν. Πρώην κάτοχος iphone+samsung και παρόλο που έχω την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσω τα τελευταία δεν θα το έκανα με τίποτα. 1. Και τα 2 εξωφρενικά υπερτιμημένα για το hardware που χρησιμοποιούν. 2. ios όμορφο αλλά ασφυκτικά κλειδωμένο από παντού ... για instagram, facebook και μούρη θεϊκό. 3. samsung αναβαθμίσεις όταν ο ήλιος βγαίνει από την δύση. Για το mi10 απλά μην το αγοράζετε τώρα ... Νυν κάτοχος Χiaomi MI8 pro.
  9. Ελεύθερη αγορά θέλατε ... Ναι, μόνο όμως για τα δικά μας προϊόντα ...
  10. Μόλις βγάλουν το μοντέλο με τις αλυσίδες για χιόνια πείτε μου να τα αγοράσω.
  11. Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω ...
  12. Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος του iPhone πρόκειται να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν widgets στην οθόνη αφετηρίας αλλά και να προσαρμόζουν την εμφάνιση της ταπετσαρίας. WOWWWW, καινοτομία και υψηλή τεχνολογία (ααα ρε jobs που είσαι να δεις που την κατάντησαν πάλι ?)
  13. Καλά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι για ένα bug ? Κουλάρετε λίγο. Ο πελάτης μου, ...η εταιρία της οποίας έχω την υποστήριξη ... και κουραφέξαλα. Βάλτε τους Linux ή macOS και εκεί θα δείτε παραγωγικότητα !!! Εγώ δηλαδή που κρατάω πάντα τα 3 τελευταία ghost-acronis backup για το προσωπικό μου Win pc μου τι είμαι ? ΙΤ Malax ? ps Και ποιά είναι αυτή η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ εταιρία που αφήνει ανοιχτά τα win updates στα pc της ???? Θέλω όνομα τώρα ... !!!
  • Δημιουργία νέου...