Προς το περιεχόμενο

Jimnie

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    171
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Jimnie

  • Ημερομηνία γέννησης 27 Φεβρουαρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.612 προβολές προφίλ

Jimnie's Achievements

  1. Θα συμφωνήσω με την επιλογή της creative. Να προσθέσω ότι η άρθρωση που έχει σε συνδυασμό με κατάλληλο stand επιτρέπει να την χρησιμοποιείς ακόμα και ως scanner για έγγραφα ή λήψεις από την επιφάνεια του γραφείου.
  2. Jimnie

    Asus ROG Ally (Z1 Extreme) 649€

    Ίδια τιμή και στο γερμανικό Άμαζον (649€).
  3. Jimnie

    Motorola Defy - Satellite Link

    Από μια γρήγορη ματιά φαίνεται αντίστοιχο προϊόν με το garmin inreach.
  4. SKYDIO 2 κάνει αυτό που ζητάς με το ανάλογο κόστος φυσικά και διαθεσιμότητα μόνο Αμερική. https://www.dcrainmaker.com/2019/12/skydio-autonomous-sports.html
  5. Αξίζει μόνο αντικατάσταση του HD με ένα φθηνό SSD 120GB σε συνδυασμό με κάποιο ελαφρύ Linux, υπάρχουν διάφορες διανομές γιαυτό τον σκοπό.
  6. Jimnie

    Garmin Fenix 7 - Epix

    Στην συζήτηση για το epix στου dcrainmaker.com κάποιος χρήστης ανέφερε πρόβλημα burnin σε οθόνες amoled και γιαυτό προσωπικά θα περίμενα λίγο.
  7. Για τέτοια χρήση (πεζοπορία, βουνό κτλ) θα πρότεινα το Garmin instinct. Αν και δεν έχει έγχρωμη οθόνη, η αυτονομία και οι επιλογές σε GPS (glonass, Galileo) το κάνουν πιο κατάλληλο κατά την γνώμη μου.
  8. Υπάρχει περίπτωση ο αποκωδικοποιητής να έχει έξοδο scart στην οποία με κατάλληλους αντάπτορες (SCART-RCA-καρφί 3,5) να βγάλεις αναλογικό ήχο. Η άλλη διαδρομή όπως ειπώθηκε παραπάνω συνήθως υποθέτει ότι η οθόνη έχει ήδη ηχεία για να υπάρχει έξοδος ακουστικών.
  9. Μπορείς να συνδέσεις ένα usb hub στην μοναδική είσοδο και να συνδέσεις περισσότερες usb συσκευές. Το αν θα αναγνωρισθεί ως gamepad από το mi box είναι άλλο θέμα.
  10. Μια ερώτηση για δυνατούς `παίκτες. Στο σπίτι που βρίσκομαι (Πολωνία) υπάρχει μία αργή σύνδεση ADSL (speedtest ~6mbps) η οποία καταλήγει σε μία πρίζα RJ45 και από εκεί μοιράζω internet στις συσκευές μέσω access point, switch και powerlines. Η μοναδική δυνατότητα που έχω για πιο γρήγορο internet είναi μέσω συμβολαίου κινητής για TV + internet με data cap 100Gb, μετά από αυτό το όριο η ταχύτητα πέφτει στο 1 Mbps. Η σύνδεση αυτή καταλήγει σε ένα set top box με έξοδο ethernet και wifi (μάλλον). Δεν υπάρχει δυνατότητας άλλης σύνδεσης σύμφωνα με τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών εκεί. Υπάρχει κάποιος τρόπος συνδυασμού των δύο συνδέσεων προκειμένου να αυξηθεί κάπως η ταχύτητα σύνδεσης; Ευχαριστώ.
  11. Γενικά η Revolut προσφέρει καλύτερες ισοτιμίες από τις "κανονικές" τράπεζες, γνωρίζω για την Πολωνία αλλά υποθέτω ότι ισχύει και σε άλλες χώρες της ΕΕ με δικά τους νομίσματα. Οπότε συμφέρει πληρωμή σε τοπικό νόμισμα παρά σε ευρώ παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει λογαριασμός σε τοπικό νόμισμα. Επίσης στην Πολωνία Εθνική και Άλφα χρεώνουν προμήθεια 1 ευρώ κάθε συναλλαγή ασχέτως του νομίσματος με το οποίο έγινε.
  12. Μπορείς να ψάξεις στο ebay για control board που να αντιστοιχεί στο part number του πάνελ. Φιλική σύμβουλη αν έχεις ακόμα το πλαστικό περίβλημα της οθόνης, μην το πετάξεις, θα το χρειαστείς.
  13. Είδα τον δεύτερο κύκλο στην πρεμιέρα της από την Cosmote TV στις 11/12.
  14. Το Macrium Reflect προσφέρεται δωρεάν μόνο με registration για προσωπική χρήση. Βέβαια ανάλογα με τον ssd μπορεί να υπάρχει από τον κατασκευαστή πρόγραμμα data migration για τέτοιες περιπτώσεις.
  15. Όχι, πλακέτα bluetooth ειδικά για τα Thinkpad καθώς με usb bluetooth adapter δεν έπαιζε σωστά ένα ποντίκι που είχα. Έγινε αγορά από ebay και τοποθέτηση και δούλευαν όλα ρολόι. Γενικά τα lenovo thinkpad έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Αν το laptop είναι σχετικά καινούργιο πρέπει να έχει bluetooth. Δες στα settings-devices αν σου βγάζει επιλογή για προσθήκη συσκευής bluetooth.
  • Δημιουργία νέου...