Προς το περιεχόμενο

parisb

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    464
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με parisb

  • Ημερομηνία γέννησης 26/07/1982

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Χανιά Κρήτης και Πάλαιρος Αιτ/νίας καμιά 10ριά μέρες το χρόνο
  • Ενδιαφέροντα
    Music-Gym-Games-PC-Internet
  • Απασχόληση
    Φοιτητής - Fiber optics technician

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

parisb's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Αθλιο, ουτε αστειο, ουτε απιστευτο, απλα αηδια. Χωρις να εχω κατι με το φιλο minarokefte
  2. Goin' Through ειναι σιγουρα, θα βρω και το κομματι... Ειναι το "Κανε οτι θες" απο το δισκο τους "III" του 1998.
  3. Μα τι να σου πει και η πωλητρια τους η οποια καμια σχεση με την εταιρια δεν εχει και προφανως ουτε και γνωσεις για το τι "πουλα". Μια προμηθεια 25 ευρω αν θυμαμαι καλα παιρνει για καθε νεα συνδεση και της εχει γινει απλα μια ενημερωση...
  4. Η σειρα ειναι super. Μαχες, ιντριγκες, οργια, ωραιο comic feeling, αιμα, ρωμαιες μιλφουδες και wannabe μιλφουδες, δολοφονιες. Προτεινεται ανεπιφυλακτα για διασκεδαση χωρις σκεψη και μυστηρια.
  5. + Ημουν κι εγω εκει, δε θυμαμαι το ονομα, αλλα οποιος βρεθει εκει και ρωτησει θα ξερουν να τον καθοδηγησουν.
  6. επειδη εχω δει κι εγω μια αγγελια για τεχνικο σε καταστημα Γερμανου, τι ακριβως παιζει απο λεφτα, εκπαιδευση κτλ? (ειμαι απο τει ηλεκτρονικης, 1 θεωρια μακρια απο το πτυχιο)
  7. parisb

    Δωρεάν internet στη Λάρισα

    Στα Χανια πριν λιγο καιρο ειχε ανακοινωθει οτι εγκαινιαστηκε παρομοιο εργο. Στο παλιο λιμανι που ειναι το κυριο μερος το οποιο διαφημιζεται, δεν εχω καταφερει να βρω δικτυο... Στο χωριο μου επισης (Αιτ/νια) παρομοιο εργο σημαινει καλυπτω μια περιοχη 100 μετρα... Γινεται απλα μια αρπαχτη. Στηνεται μια κεραια-AP χωρις καμια μελετη καλυψης. Απλα για να φαγωθει-μοιραστει το ζεστο χρηματακι ειτε στους συμβουλους ειτε στον αναδοχο. Μακαρι να ηξερα ποσο ειναι το κοστος για τον καθε δημο, γιατι το πραγματικο ειναι μηδαμινο...
  8. parisb

    Παραπονο για Kotsovolos

    Τι να πω... Αυτο το πραγμα δεν μπορω να το καταλαβω. Αφου δεν μπορουν να διαχειριστουν τα αντικειμενα που πωλουν. Πας σε κωτσοβολο τους λες για κατι που ειδες online, σου λενε εμεις δεν εχουμε σχεση με το online καταστημα. Παραγγελνεις κατι, σου λενε αν θες πηγαινε να το παρεις απο το καταστημα, εμεις δεν το στελνουμε. Και τοτε γιατι το εχετε online και μου το πλασαρετε, με αφηνετε να κανω την παραγγελια και μετα απο 10 μερες δεν εχει φιλοτιμηθει καποιος απο σας να με παρει να μου πει να μην περιμενω?
  9. parisb

    Παραπονο για Kotsovolos

    pgmank: Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα, αλλα δε μου αρεσει να βριζω γενικα, τους εστειλα ενα mail που να φαινεται η απογοητευση μου απο την εξυπηρετηση τους. Aias: Μα γι'αυτο δεν ειπα και τιποτα για την κοπελα, αλλα για την ολη φαση Whiteyez: Ειχα δηλωσει πιστωτικη φιλου για τη συναλλαγη, και σκεφτηκα μη θυμηθουνε αυτοι μετα απο κανα-δυο μηνες να μου στειλουνε το επιπλο και να χρεωσουνε το ποσο και αφου ειχα παρει εγω αλλο... Ειναι ο μονος λογος που εκανα ακυρωση μεσω mail.
  10. Αν και η συνναλαγη μου δεν αφορα hardware με την εννοια pc, ηχεια, tv κτλ θα το αναφερω κι εγω γιατι το θεωρω απαραδεκτο. Ειχα παραγγειλει στις 22 του μηνα απο το online καταστημα του Κωτσοβολου ενα επιπλο tv για να βαλω την τηλεοραση που ημουν ετοιμος να αγορασω. Συγκεκριμενα αυτο το επιπλο ηταν σε πολυ καλη τιμη οπως αναφεροταν και στο site. Επελεξα ως τροπο αποστολης την παραδοση στο σπιτι μου που γινεται μεσα σε 7 εργασιμες μερες συμφωνα με το site. Αφου στις 30 του μηνα παρατηρησα στη σελιδα παρακολουθησης της παραγγελιας οτι βρισκοταν "σε καθυστερηση" αποφασισα να παρω τηλεφωνο να δω τι γινεται. Τηλεφωνησα χθες το απογευμα λοιπον και με ενημερωσαν οτι ελειπε η υπευθυνη (?) (τι παει να πει λειπει η υπευθυνη, ενα ατομο ολο κι ολο γνωριζει για τις παραγγελιες?) και οτι θα επρεπε να τηλεφωνησω σημερα για να ενημερωθω. Τηλεφωνω λοιπον σημερα και με ενημερωσαν οτι το επιπλο δεν υπαρχει και οτι θα πρεπει να παω να το παραλαβω μονος μου σε καποιο καταστημα (υποθετω καπου που θα εχει ξεμεινει). Μενω Κρητη και δεν μπορω να το κανω αυτο.. Φυσικα εκνευριστηκα και ρωτησα την κοπελα που μου μιλουσε "εμενα δεν επρεπε να μου πει καποιος οτι δεν υπαρχει? 10 μερες εχουν περασει". Φυσικα απαντηση δεν πηρα. Η φαρσοκομωδια δεν τελειωσε εκει, αφου δεν ηθελα να εκνευριστω παραπανω και φυσικα ακρη δε θα εβγαζα της ειπα να το ακυρωσουμε... Λες και δεν ειχα φαει το ακυρο ηδη. Και τι μου ειπε... Να στειλω email για να γινει ακυρωση! Λες και υπηρχε περιπτωση να μου το στειλουν... Τελειωνω με το email που τους εστειλα τελικα και τα συμπερασματα δικα σας: "Παρακαλω για την ακυρωση της παραγγελιας. Εξαλλου οπως εσεις με ενημερωσατε μετα απο δικο μου τηλεφωνημα ,δεν μπορει να γινει αποστολη παρα μονο παραλαβη απο καποιο καταστημα. Βεβαια θα επρεπε να περασουν 10 μερες για να το μαθω εγω αυτο και μετα απο δικη μου πρωτοβουλια να παρω τηλεφωνο αφου εβλεπα στο ιντερνετ οτι η παραγγελια μου ειναι "σε καθυστερηση". Αν αυτο το θεωρειται σωστο τοτε τι να πω. Φυσικα και θα ενημερωθουν τα forum συζητησεων ωστε να ειναι προσεκτικοι και οι υπολοιποι ανυποψιαστοι που σχεδιαζουν να παραγγειλουν μεσω ιντερνετ για την προσοχη που δινετε στις παραγγελιες. Καλες γιορτες."
  11. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5-62WhJSYQk[/ame] Αυτο?
  12. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=H4PN7Xbexq4[/ame]
  • Δημιουργία νέου...