Προς το περιεχόμενο

laokratwr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    172
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με laokratwr

  • Ημερομηνία γέννησης 02/02/1981

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.animeclipse.com

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πειραιάς

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    makria
  • Ενδιαφέροντα
    poihsh,zwgrafikh,aynanismos
  • Απασχόληση
    arxilamogio

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.094 προβολές προφίλ

laokratwr's Achievements

  1. Anyone? Απλα υποσημειωση ηταν κομμενο το ρευμα και εγινε επανασυνδεση σε νεο ονομα (βγηκε ο προηγουμενος ενοικιαστης μπηκα εγω)
  2. Ερωτηση ξανα και σορι. Και ενω τα χαρτια υποτιθεται τα εστειλαν ΔΕΔΔΗΕ (συμφωνα με το τελευταιο μειλ τους) για το αιτημα το ρευμα στο καινουριο σπιτι ... ηρθε! Χωρις καμια ειδοποιηση εκ μερους τους. Εγενετο φως λοιπον! Οποτε τωρα περιμενω το επομενο email τους για να παρω κωδικους ebill και να ενεργοποιησω το online καλα καταλαβα? Η παιρνω στα τηλεφωνα απο αυριο και τους ζηταω?
  3. @takoulou θενξ μαν. Και σορι απο ολους αν εχει επαναληφθει πολλες φορες το ερωτημα μου.
  4. Οποτε περιμενω να περασουν λιγες μερες και τηλεφωνω? Η περιμενω νεο μηνυμα απο αυτους οτι εγκριθηκε και μετα?
  5. Ειμαι σε αυτη τη φαση. Τηλεφωνω απο τωρα για κωδικους η περιμενω να μου ξαναστειλουν?
  6. Παιδια σορι αν ειναι ακυρη η ερωτηση: Εκανα αιτηση Home Online αλλα βλεπω οτι μονο το Home Enter γραφει για ''Χωρίς καμία ρήτρα αναπροσαρμογής'' . Το εψαξα λιγο και ειδα οτι γενικα ετσι οπως παει το ρευμα σε ανατιμησεις ειναι σημαντικο. Να αλλαξω σε εντερ? Εχει και το ονλαιν το ιδιο? Πειτε καμια γνωμη πως να το προχωρησω, ευχαριστω προκαταβολικα!
  7. Το θεμα μου ειναι αν ειναι καλυτερη απ του Redmi Note 4 . Αρκετοι στο νετ και σε ριβιουζ αυτο υποστηριζουν , αλλα εδω τα παιδια βλεπω λενε το αντιθετο . Ξερω οτι δεν θα ειναι τοπ , αλλα να ειναι decent . To Redmi Note 3 σε σκοτεινες συνθηκες ειδικα , ηταν τραγικο .
  8. Επειδη σκεφτομαι να την παρω την συσκευη , και οι βασικοι λογοι ειναι η καλυτερη καμερα σε σχεση με το redmi note 4 και το android ,ισχυει οτι δεν ειναι καλυτερη η φωτογραφικη ? Ξερω οτι δεν ειναι τοπ , αλλα η εμπειρια απο Mi note 3 ηταν τραγικη και γι αυτο το λογο θα σκασω τα λιγα παραπανω (και το stock android) οπως προαναφερθηκε. Αλλα αν η καμερα ειναι η ιδια το σκεφτομαι .Σε πολλα reviews παντως , και με φωτος πλαι πλαι , ερχεται πανω το mi a1 ...
  9. Θενξ για το τιπ.... Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ βοηθητικη η φαση του Κωτσοβολου για την φιλη μου που το θελει λογω ατοκων δοσεων χωρις πιστωτικη.... Παιζει κατι καλυτερο μεχρι 500 ευρω για Κωτσοβολο η αλλο μαγαζι που κανει την ιδια ευκολια ? Και παλι θενξ .
  10. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/163980-dell-inspiron-5558-i3-black?cmicc=skroutz Γνωμες ? Καλυτερο λαπιτοπι σε αναλογο μπατζετ παιζει ? Θενξ .
  11. Βγηκα απ τα σκοταδια μετα απο τοσα χρονια στο ινσομνια βουβος , για το Mini... Ποιο ειναι το πιο σιγουρο bet για προπαραγγελια...? Δεν με νοιαζει τοσο να το εχω αμεσα ( οχι και σε 3 μηνες βεβαια) , οσο το να μην ακυρωθει...και μεινω ρεστος .
  12. Αγορα απο eastbay ειναι τελωνειο απο χθες . Συνολο 260$ . Στην περιπτωση που πεσει μεγαλο χαρατσι , και αρνηθω το πακετο , ξερει κανεις τι παιζει με eastbay σε περιπτωση αρνησης του πακετου? Δεν κανει refunds απ οτι διαβασα στο site , αλλα δινει gift cards. Εχει αρνηθει κανεις πακετο , και τι συνεβη τελικα ? Δεν εχω προβλημα να αποζημιωθω με gift card απ το να δωσω χαρατσι κανα 150ρι... Εαν απλα αρνηθω να παραλαβω θα γυρισει πισω σωστα ?
  13. Καλησπερα θελω να στειλω ενα δεμα 7-9 κιλα περιπου στις ΗΠΑ,με tracking.Ξερει κανεις τον φτηνοτερο τροπο ,μεχρι τωρα στελνω μικροτερα μονο με ελτα...
  14. laokratwr

    Αγορές από το εξωτερικό

    φιλε μου προσοχη.τοποθεσια αντικειμενου λεει σεουλ , κορεα οποτε μπορει να ειναι δημοσιευμενο στο γερμανικο ebay αλλα απο κορεα θα στο στειλουν.Οποτε πεφτεις στην κατηγορια εκτος ΕΕ με οτι συνεπαγεται αυτο.Τσεκαρε και τον οδηγο για αγορες εκτος ΕΕ που εχει παραθεσει ο makfil πιο πανω.
  15. laokratwr

    Αγορές από το εξωτερικό

    Αγορασα δυο ζευγαρια παπουτσια απο Κινα.ΕMS shipping ,δηλωμενη αξια 160 ευρω εβαλε ο τυπος(του ειχα πει 150 βασιζομενος στα λεγομενα εδω) παραδοθηκε σημερα σπιτι μου χωρις καμια χρεωση - τελωνειο.Παρηγγειλα 30 αυγουστου νομιζω περιπου.Οποτε αυτο για ολα τα πακετα,οτι πληρωνουν δασμους δεν νομιζω να ισχυει...
  • Δημιουργία νέου...