Προς το περιεχόμενο

tomar26

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    134
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tomar26

  • Ημερομηνία γέννησης 01/05/1966

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tomar26's Achievements

  1. Έχω πάρει 2 teclast. To ένα πριν κάτι χρόνια, το δεύτερο πρέπει να έχει 1 χρόνο περίπου στην πλάτη του. Το πρώτο έκανε κάθε τόσο αυτόματα 'update' (όχι κανονικό update) και έστηνε κάποιες δικές του εφαρμογές που έκαναν τα δικά τους. Χωρίς να σε ρωτήσει και χωρίς να υπακούει στις όποιες ρυθμίσεις. Του είχα κάνει κανά-δυο φορές reset με καθαρισμό δεδομένων και ξανά μανά τα ίδια. Η λύση για μένα ήταν να του στήσω το Malwarebytes και να το έχω να σκανάρει αυτόματα. Κάθε τόσο έβρισκε και καθάριζε. Μέχρι που από κάποιο σημείο τα παράτησαν και σταμάτησε να στήνεται ξανά και ξανά το ζουζούνι. Το πιο πρόσφατο δεν έχει τέτοια θέματα. Για update του λειτουργικού ούτε συζήτηση βέβαια (εννοώ δεν βρίσκει ποτέ τίποτα και απλά δεν κάνει). Νομίζω με αυτές τις κινεζομάρκες δεν μπορείς ποτέ να είσαι βέβαιος. Για να πάρω και 2ο εννοείται ήμουν ευχαριστημένος με το πρώτο από επιδόσεις κ.λπ. με δεδομένη την τιμή, και για τη δουλειά που το χρησιμοποιώ. Το ίδιο ισχύει και με το δεύτερο. Σήμερα αν χρειαζόμουν ανεπιφύλακτα θα έπαιρνα αυτό του θέματος. Δες το 2ο link στο πρώτο Post.
  2. respect (και χρόνια πολλά!) στον zacharis1955 που διαψεύδει τον εαυτό του. Στα 64 ευρώ δεν υπάρχει με 4G και WidevineL1, στα 70 υπάρχει 👍
  3. Promo ήταν όντως, τις κανονικές τιμές τις ξέραμε, τουλάχιστον όσοι την χρησιμοποιούμε. Είχε promo τόσο η ίδια όσο διαφορετικά μέσω συνεργαζόμενων καταστημάτων. Αναμενόμενο ήταν πως κάποια στιγμή θα τις αύξανε, όπως και αναμενόμενο είναι, βάσει της μέχρι τώρα πολιτικής της, να βγάζει προσφορούλες για να τη μάθει κι άλλος κόσμος. Αυτό που χρειάζεται τώρα που τη μάθαμε είναι να αυξήσει τις θυρίδες της, καθώς πολλές φορές πλέον είναι όλες οι κοντινές τίγκα. Μοναδική συγκρίσιμη υπηρεσία σε κόστος και μόνο, για υπηρεσίες διαθέσιμες σε ιδιώτες, αυτή της Γενικής από γραφείο σε γραφείο, με κόστος από 2,70 (συγχωρήστε με αν είναι λίγο παραπάνω, δεν μπαίνω να το ψάξω) υπό προϋποθέσεις. Είχαν και τα ΕΛΤΑ courier κάτι παρόμοιο αλλά με τις προτελευταίες αυξήσεις ανέβηκε πολύ το κόστος, πέταξε το πουλάκι.
  4. Ταινίες έχει κάποιες μόνο στα πολωνικά (πολωνέζικες προφανώς), κάποιες στα αγγλικά/πολωνικά μόνο με πολωνικούς υπότιτλους, κάποιες με πλήθος γλωσσών και στον ήχο και στους υπότιτλους, χωρίς να περιλαμβάνονται ελληνικά, και κάποιες άλλες που δεν περιλαμβάνουν ελληνικά. Μεταξύ των 2 τελευταίων κατηγοριών, δεν ξέρω πόσες έχουν ελληνικά σε αναλογία, γιατί δεν με ενδιαφέρει, βλέπουμε είτε με αγγλικά είτε με ελληνικά. Στις σειρές συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Είναι λίγες σε αναλογία πάντα αυτές που έχουν και ελληνικά, αλλά υπάρχουν και ελάχιστες που έχουν και ελληνική μεταγλώττιση. Φαντάζομαι ελληνική μεταγλώττιση θα έχει και σε κάποια παιδικά. Όποιος θέλει να γελάσει, ας βάλει Jack Ryan ή Jack Reacher (τις σειρές) να ακούσει μεταγλωττίσεις. Είναι εκτός τόπου και χρόνου, καλύπτουν όλη την ηχητική μπάντα, γενικά πεταμένα λεφτά. Δεν φταίνε βέβαια τα στούντιο και οι ηθοποιοί που τις κάνανε, το σφιχτό μπάτζετ φταίει για τέτοιες καταστάσεις.
  5. Εγώ τους μίλησα σήμερα για παραγγελία άλλου πράγματος από 3/1. Είπαν και σε μένα πως γίνεται χαμός και θα έρθει το αργότερο μέχρι τέλος της εβδομάδας.
  6. Τα χρησιμοποιώ και τα δύο αυτά και βοηθούν στο να μη γίνεται χάλια το fryer. Πριν αποφασίσεις, θα δοκιμάσεις αλουμινένια ταψάκια στρογγυλά από το σούπερ μάρκετ αν σε εξυπηρετούν, αν ναι να πάρεις το σιλικονένιο. Προσοχή, είναι κάποια πολύ λεπτά που δεν στέκονται όρθια, και να ξέρεις μαζεύουν μάκα καφετί από τα καμένα λάδια, θέλει ένα καλό καθάρισμα με τρίψιμο κάθε τόσο. Το ίδιο με τις λαδόκολλες, θα κόψεις από αυτό που έχεις σπίτι στη σωστή διάσταση, αν σε βολεύει έτσι το ψήσιμο παίρνεις τις έτοιμες που έρχονται εντέλει πιο φτηνά. Η λαδόκολλα με μια σχαρούλα να αερίζεται από κάτω είναι για τυροπιτάκια κ.λπ. να μη χρειάζεται να τα γυρίζεις, αν και κάποια θέλουν και πάλι μια φορά γύρισμα. Το ταψάκι χωρίς τη σχαρούλα είναι για οτιδήποτε μαριναρισμένο ή με προσθήκη ελάχιστου λαδιού, όπως οι πατάτες. Όπως λέει κι ο Μίλτος, θέλει να αποκτήσεις λίγο εμπειρία. Όποιος περιμένει πως θα πετάξει πατάτες μέσα και θα τις φτιάξει με μαγικό τρόπο σαν τηγανητές έτσι απλά γελιέται. Θέλουν την κατάλληλη προετοιμασία και κυρίως σωστό κόψιμο. Το air fryer ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κυρίως για πατάτες. Όποιος συγκρίνει με τοστιέρα μάλλον μας τρολάρει 🤣
  7. Τα ζώα μου αργά. Δεν καταλαβαίνω και ποιο το νόημα, θέλουν με το τυράκι νέους συνδρομητές ή απλά να δυσφημιστούν; Ας μην τους επιβραβεύσουμε κιόλας παίρνοντας συνδρομές. Σε σύγκριση δηλαδή με prime, netflix, apple tv, η διαφορά είναι χαώδης, μη μιλήσω για το κόστος και τις αναγκαστικά 12μηνες συνδρομές. Όποιοι ενδιαφέρονται για ποδόσφαιρα και τους καλύπτει το περιεχόμενη της μίας ή άλλης ελληνικής πλατφόρμας την έχουν βάλει ήδη.
  8. Η προϋπόθεση είναι να έχεις cosmote ID συνδεδεμένο με email (όχι με αριθμό κινητού) και να συνδέεσαι στο cosmote app από αυτήν. Προσωπικά, μόνο με συνδέσεις frog, έχω ενεργοποιήσει την τηλεόραση, δεν έχω άλλη σχέση πελατειακή με cosmote. Πιθανοί λόγοι να μη βγάζει την προσφορά, να μη συνδέεσαι με cosmote ID, να μην έχεις ενημερωμένη εφαρμογή, να είσαι γκαντέμης. Το τρίτο μάλλον λύνεται με επικοινωνία με την υποστήριξη. Επειδή είχα μια υποψία και δεν επιβεβαιώθηκε, πρέπει να έχεις και κατιτίς στο όνομά σου. Έφτιαξα έναν άκυρο λογαριασμό στον Γερμανό με cosmote id, έστησα σε άλλο τηλέφωνο την εφαρμογή και δεν έβγαλε δώρα, μόνο το payzy και το box. Βέβαια υπάρχει και η εναλλακτική που αναφέρθηκε εδώ μέσα με τη συμπλήρωση της φόρμας για μη συνδρομητές, αλλά δεν είδα να αναφέρει κανείς ότι του ενεργοποίησαν έτσι.
  9. Όποτε δουν το μήνυμά σου τότε. Τσέκαρε και τα spam. Στους συνδρομητές έγινε άμεσα.
  10. Δεν στέλνουν κανένα στοιχείο πρόσβασης. Μπαίνεις με τα credentials του cosmote id σου. Σου στέλνει ένα email (επιβεβαίωση παραγγελίας) για να καταλάβεις ότι ενεργοποιήθηκε και θα το δεις και στο cosmote app σαν υπηρεσία.
  11. Αυτό είναι σαφές νομίζω. Δεν λέει μέχρι πότε μπορεί να ενεργοποιηθεί. Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχει, μέχρι του Αϊ-Γαννιού το θέλουμε.
  12. Αυτή είναι κι η δική μου απορία. Στο app δεν λέει. Μεγάλη πατάτα.
  13. Αν δεις λίγο παρακάτω, στην Ιστορία, λέει πιο πολλές λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται ακριβώς. Λένε πάντως πως στις μεγάλες πόλεις επισκέπτονται τις ντουλάπες-θυρίδες κάμποσες φορές τη μέρα, φαντάζομαι να παραλάβεις σύντομα.
  14. Στο έχουν στείλει, δηλ. έχει μπει σε ντουλάπι της Box Now? Ό,τι έστειλα αλλά και πήρα εγώ, εντός και εκτός Αττικής, διακινήθηκε ταχύτατα. Στην περίπτωση του e-shop περίμενα όπως ανέφερα και τελικά δεν το είχαν στείλει αυτοί.
  15. Αναφέρθηκε σε διπλανό forum ότι ο Γαλαξίας στα καταστήματα Θεσσαλίας για αγορές άνω των €50 δίνει κουπόνι €25 για επόμενες αγορές.
  • Δημιουργία νέου...