Προς το περιεχόμενο

vadergr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.268
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Υπολογίζοντας και τα έξοδα της κηδείας, που δεν είναι σημαντικά στην Κίνα, μένει και ένα σοβαρό πόσο/ υπόλοιπο στην υπόλοιπη οικογένεια.
  2. Ειδικά dell και Lenovo, έχουν διάφορα πακέτα εγγυήσεων τα οποία μπορούν να καλύπτουν έως και worldwide. Αυτό φαίνεται στον κάθε τοπικό αντιπρόσωπο από τον έλεγχο του serial number. Προφανώς το συγκεκριμένο μηχάνημα είχε βασική εγγύηση. Ο φίλος ας απευθύνει πρώτα στην dell usa, μήπως βγάλει άκρη γρηγορότερα αν και φοβάμαι μήπως πληρώσει ο ίδιος τα μεταφορικά. Το κατάστημα θα αναγκαστεί να βρει άκρη πάντως. Ποιο μοντέλο ήταν ακριβώς? Και ποιο το κατάστημα?
  3. Μια χαρά προσφορά. Την τίμησα. Όλα όμορφα οργανωμένα στο steam.
  4. vadergr

    PS5 Portal

    Σε ποιες ρυθμισεις του ασύρματου δικτύου ανφέρεσαι?
  5. vadergr

    PS5 Portal

    ειναι θέμα lag δηλαδή? Μολις εκανα τεστ στην κονσόλα και ασύρματα εχω > 240mb/s
  6. vadergr

    PS5 Portal

    Στο σπιτι εχω πολυ καλο ασυρματο, τοσο σε dual band ac οσο και ax προτυπα τα οποια τροφοδοτούνται απο 300αρα fiber. Μεσω αυτων ειναι συνδεδεμένο το Ps5 μου. Θα εχω θεμα σοβαρο με το portal αν ειναι και τα δυο τους (portal+ps5) συνδεδεμενα ασύρματα? Δεν κανω σοβαρο gaming (first perso shooters). Platform και 3rd person (spiderman, star wars fallen order και σια). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Παρελαβα πριν λιγο και εχει ξεπερασει καθε προσδοκια. Σφαίρα πάει το ατιμο. Αθηνα με ACS
  8. vadergr

    Αγορά SUV με 25.000

    Στο Kuga αναφέρεσαι?
  9. Το google pixel 8/pro ειναι υπο διαδικασία ενσωμάτωσης στο ελληνικο 5G δίκτυο για οσους τους ενδιαφερει. Αυτο σημαινει οτι θα το φερει καποιος παροχος (μαλλον VF). Δεν ξερω σε τι βαθμό αφορά το αμερικάνικο μοντέλο και τις καλύψεις του.
  10. Τον αναγκασε να μαζευτει και να απολογηθεί. Τα εκανε οντως μαντάρα ολουθε εκεινη τη περίοδο. Ο CEO ειχε ερθει ετσι και αλλιώς. Αν θυμαμαι καλά ο Linus το εχει δώσει το μαγαζί ουσιαστικά.
  11. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ούτε όμως λόγος αποφυγής.
  12. Καλή κατασκευή, αλλά με το tdp πιο κάτω και από το ονομαστικό. Εδώ το αντίστοιχο zbook κάνει throttle σε U series με το καλημέρα.
  • Δημιουργία νέου...