Προς το περιεχόμενο

lionmaster03

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    138
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    kycelh
  • Ενδιαφέροντα
    pc
  • Απασχόληση
    d/nths

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

lionmaster03's Achievements

  1. Εαν καποιος εχει δεη κοτ- β συμφερει να παει δεη home online για να γλιτωσει ρητρα αναπροσαρμογης?
  2. Καλα Χριστουγεννα !!! Θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχω Δεη Κοτ Β και προκειμενου να μην πληρωνω ρητρα αναπροσαρμογης μπορω να συνδιασω το Κοτ Β με το ΔΕΗ Ηοme on line μεχρι 31/12/01 η με το που θα βαλω το Ηome on line μεσω e- bill θα με πεταξει απο Κοτ? Εχει μηπως καποιος ΚΟΤ- Β μαζι με Ηοme on line ? Eυχαριστω !!!
  3. Φοβερη εξυπηρετηση !!!! Κανονικα επρεπε να δωσουν παρομοιο προιον στην ιδια τιμη και οχι να ταλαιπωρουν τον κοσμο !!!!! Επρεπε να εγραφαν οτι οι προσφορες ισχυουν μονο απο τα φυσικα καταστηματα !!!!!!
  4. Σε οσους ηρθαν μαιλ σημαινει οτι θα πανε και θα παραλαβουν στα σιγουρα απο το καταστημα η θα πληρωσουν και μετα απο 5-10 ημερες θα παραλαβουν ??? Πως θα παραλαβουν εφοσον εξαντληκαν ? Υπαρχει καποιος που παρελαβε εφοσον του ηρθε μαιλ ???
  5. Το ιδιο βγαζει και σε μενα!!! Θα μας στειλουν μαιλ αν ειναι για την παραλαβη η θα πεσει ακυρο ????
  6. Δοκιμασε κανεις να κανει καταθεση στο PAYPAL με ΤΟP-UP μεσω ebanking ??? Η πειραιως στο ebanking αναφερει για τα νεα ορια στο εξωτερικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Φιλε st4t1c οντως στο paypal TOP UP θα σου βγαλει το λογαριασμο στη σλοβακια Ενημερωμεσε μας μετα απο 1 - 2 ημερες αν οντως θα σου εμφανιστει το ποσο στο balance Mηπως ομως θα πρεπει να κανεις καταθεση μετρητων απ ευθειας απο τραπεζα Πειραιως για να μην φας ακυρο ???
  8. lionmaster03

    Dell Ultrasharp UP3214Q 850€

    Προσοχη απο οτι μου ειπαν στην msystem η παρτιδα ειναι με το REVISION A00 το οποιο εχει προβληματα εκτος αν εχετε ορεξη να τρεχετε στην dell για RMA με αλλο revision !!!!!!!!!!!!! @@@@@@@@@@@@ Τα προβληματα με το REVISON A00 τα λεει στο reviews της οθονης στο ινσομνια o cmaris Moνο τo revision A01 - A02 ειναι ΟΚ !!!!!!! Αποσπασμα απο το review του ινσομνια για περιπτωση αντικαταστασης REVISION A00 που δεν ειναι και σιγουρο οτι θα παρετε Α01 αλλα και παλι μια αλλη παλι με A00 ------------------------------------------------------------------------------------ Για να δοκιμάσουμε ένα ακόμη δείγμα αλλά και για να γνωρίσουμε από κοντά την υποστήριξη της Dell προσποιηθήκαμε τους πελάτες και καλέσαμε το τηλεφωνικό κέντρο τους. Σε μερικά λεπτά μιλούσαμε με την υποστήριξη και αφού αναφέραμε μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και δώσαμε το service tag της οθόνης, το οποίο θα το βρείτε πάνω στη συσκευασία της αλλά και στο πίσω μέρος της οθόνης, αμέσως μας τέθηκε η λύση της αλλαγής με άλλη, χωρίς πολλά-πολλά. Αυτό είναι κάτι το εντυπωσιακό μιας και δε μιλάμε για ένα προϊόν της τάξης των 50-100 ευρώ αλλά για μια πανάκριβη οθόνη. Επίσης, ο υπάλληλος της υποστήριξης μας ανέφερε ότι δεν μπορεί να μας εγγυηθεί δυστυχώς την αποστολή νεότερου revision (π.χ. Α01) και επιπλέον σε σχετική ερώτηση μας, απάντησε ότι αν η αλλαγή γίνει εντός ενός μήνα από την αγορά τότε ο αγοραστής λαμβάνει μια εντελώς καινούρια οθόνη προς αντικατάσταση της προηγούμενης. Σε αντίθετη περίπτωση όμως, δηλαδή μετά τον πρώτο μήνα, αποστέλλουν μια refurbished δηλαδή όχι εντελώς καινούρια οθόνη (συνήθως τα refurbshed είναι προϊόντα από επιστροφή αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι και επισκευασμένα προϊόντα, από την ίδια την εταιρία όμως και όχι από τρίτους). Πράγματι, μετά από 2-3 μέρες από το τηλεφώνημα μας στην υποστήριξη της Dell η καινούρια οθόνη έφτασε στα χέρια μας και τα καλά νέα ήταν ότι ήταν εντελώς καινούρια. Από την άλλη όμως ήταν πάλι rev. A00, οπότε και είχε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και με την προηγούμενη. Εδώ να τονίσουμε ότι ο μεταφορέας που θα φέρει την καινούρια οθόνη δεν παραλαμβάνει αμέσως την παλιά, αλλά την επόμενη εργάσιμη, έτσι ώστε να έχετε χρόνο να ελέγξετε την καινούρια και κυρίως τα παρελκόμενα της. Δηλαδή αν λείπουν κάποια από τα καλώδια τότε δεν επιστρέφετε τα αντίστοιχα της παλιάς οθόνης αλλά τα κρατάτε για να κάνετε τη δουλειά σας. Σε γενικές γραμμές έχουμε να πούμε ότι η υποστήριξη της Dell ήταν άψογη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό, την άμεση βοήθεια καθώς και το σεβασμό που δείχνουν σε αυτούς που προτίμησαν τα προϊόντα τους. Μακάρι να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες εταιρίες. Ελπίζουμε πάντως κάποια στιγμή να πέσει στα χέρια μας μια πιο καινούρια έκδοση της συγκεκριμένης οθόνης για να διαπιστώσουμε αν και ποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, λύνει.
  9. Οι καλυτερες GTX 980 ειναι ΕVGA Evga GTX 980 HYDRO Evga GTX 980 Classified Tωρα για τιμες ........
  10. Καμμια γνωμη απο τον Ailuro για TITAN throttling ?
  11. ****** Nvidia GTX TITAN throttling ********* Οταν ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια ο τιτανας κατεβαζει τα ρολογια απο μονο του και χαλαει οποιο overclocking θελουμε να κανουμε .Μηπως υπαρχρι λυση στο προβλημα εκτος να του να βαλουμε αλλο bios ???
  12. Κανονικο review και σε TRI-SLI απο techpowerup.com http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_Titan_SLI/
  13. Μεσα και εγω!!! Eλπιζω και σε αλλες αναλογες κινησεις μεσα στις γιορτες Mπραβο Hal9000.
  • Δημιουργία νέου...