Προς το περιεχόμενο

pest

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    37
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Amsterdam

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Patra - Giannena
  • Ενδιαφέροντα
    football, snowboard

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pest's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα. Απ'ότι έχω καταλάβει απλά βάζει μια καθυστέρηση στην αποστολή του email. Δεν το στέλνει και μετά το ακυρώνει, γιατί αυτό νομίζουν πολλοί σύμφωνα με τα σχόλια τους. (ϊσως το κάνει αυτό αν το στείλεις στον εαυτό σου) Σε μένα έχει φανεί χρήσιμο όταν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις βάλει το συνημμένο αρχείο. Επίσης αν δε θέλεις να περιμένεις την καθυστέρηση που έχεις ορίσει απλά πατάς στα εισερχόμενα ή σε κάποιο άλλο tab και το στέλνει.
  2. Πάτα το ηχητικό μήνυμα που έχει, είναι πιο "ξεκούραστο" κατά τη γνώμη μου.
  3. Όχι, λειτουργεί κανονικά και είναι και πολύ λειτουργικό πλέον. Έχει γίνει καλή δουλειά.
  4. Εγώ απάντησα πιο γενικά για όλες αυτές τις συσκευές που έχουν γίνει μόδα. Για τη συγκεκριμένη υπηρεσία το κάνει για να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία σου και άλλες ανεξάρτητες εφαρμογές. Το ότι γίνεται φακέλωμα το ξέρουμε όλοι νομίζω. Το πως το διαχειρίζεται ο καθένας είναι στην κρίση του. Επίσης μιας και λέμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό, πρόσφατα διάβασα άρθρο σε σχετικό περιοδικό ότι ερασιτέχνες δρομείς, με μέτριες επιδόσεις, αγοράζουν αναβολικά και παράνομες ουσίες για να βελτιώσουν λίγο το χρόνο τους. Εδώ ρισκάρουν με την ίδια τους τη ζωή για την ικανοποίηση της βελτίωσης, τα gadgets δε θα πάρουν?
  5. Ουσιαστικά πιστεύω ότι δεν το χρειάζεσαι, αλλά είναι ένα extra κίνητρο και μια ικανοποίηση για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου. Προσωπικά δε θα το χρησιμοποιούσα αλλά πιστεύω ότι είναι παρόμοιας λογικής με αυτόν που κατεβάζει το Libra και σημειώνει κάθε μέρα πόσα κιλά είναι όταν πχ κάνει δίαιτα ή ακόμα και αυτόν που κοιτάει τα στατιστικά της κατανάλωσης πχ στο toyota prius ή σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Δεν θα αλλάξει κάτι, απλά σε παρακινεί για να προσπαθήσεις περισσότερο.
  6. για τα windows αν κοιτάξεις σε torrent sites σίγουρα θα υπάρχουν. για Linux το κατεβάζεις από τα site τους ανάλογα ποιο θέλεις. Άλλη λύση ειναι να κάνεις boot και από φλασάκι αν το υποστηρίζει η μητρική σου.
  7. Κατέβασε από κάποιο άλλο pc ένα Live cd (Windows Xp, 7, Linux ό,τι σε βολεύει) και κάνε Boot από αυτό. Σώσε τα αρχεία σου και μετά κάνε format.
  8. pest

    Noctua / Phanteks / Corsair?

    Παιδιά μία ερώτηση: Σκέφτομαι να πάρω την Noctua και να τη βάλω σε μητρική P8Z68-V PRO/GEN3 με μνήμες Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit(2x4gb), παρόμοια περίπτωση με του gradgr μόνο που εμένα το πρώτο slot της μητρικής θα είναι κενό γιατί έχω 2 μνήμες. Η αποροία μου είναι αν θα χωράει η ψύκτρα (ας πιάνει το πρώτο slot της μνήμης) ή θα βρίσκει στην "ψηλή" corsair που θα βρίσκεται στο 2ο slot?
  9. Ρε παιδιά έλεος απλά μου την έδωσε φίλος ο οποίος έχει χάσει την απόδειξη. Και οι 2 λόγοι δηλαδή που ανέφερε κάποιος απ' ότι είδα. Επειδή όμως αγόρασα αυτή Asus την άλλη δεν τη θέλω. Φυσικά και ξέρω πόσο κάνει άλλωστε το Link που έδωσα είναι από το skroutz απλά δεν έχω ούτε αγοράσει ούτε πουλήσει κάτι χωρίς απόδειξη και δεν ξέρω κατά πόσο μειώνεται η αξία ή πόσα διατίθεται κάποιος να δώσει για κάτι χωρίς εγγύηση. Τίποτα παραπάνω.
  10. Πόσο μπορώ να πουλήσω αυτή τη μητρική? Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Είναι του κουτιού, ολοκαίνουρια αλλά δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς, οπότε δεν ξέρω αν θα υπάρχει και εγγύηση.
  11. Ευχαριστώ παιδιά θα δω πως θα το κάνω.
  12. Ναι από΄τι κατάλαβα και εγώ πρέπει να είναι ο πρώτος Phenom. Αν στη μητρική βάλω ddr2 μνήμες θα έχει πρόβλημα?
  13. Καλημέρα, Ξέρει κάποιος σε ποια μητρική μπορώ να βάλω αυτόν τον επεξεργαστή; Η μητρική που ήταν πάνω έχει chipset 790X αλλά δε βρίσκω κάποια αντίστοιχη. Σε αυτήν τη μητρική Gigabyte 770T-D3L ( AM3+ , 770 , DDR3 ) θα κουμπώνει ο επεξεργαστής; Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...