Προς το περιεχόμενο

GIA_Blackmore

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    591
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με GIA_Blackmore

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1920

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athina

GIA_Blackmore's Achievements

  1. Georgeman , το αρθρο κανει λογο για SLC nand flash και εσυ θεωρεις χειριστη περιπτωση να χει την ιδια τιμη με τον 2 ?.. σε κοβω να παιρνεις μεγαλη απογοητευση (σε οτι αφορα τον pro τουλαχιστον)
  2. μπορεις,στα settings εχει επιλογη για realtime protection. Απλα το ξετσεκαρεις.
  3. Σε c2d οχι αλλα σε p3 1ghz / 320mb ram και σε p4 2.4ghz / 1gb ram ,που το χω δοκιμασει δεν ειδα καμια επιπλοκη (winxp προφανως). Διαφορες με το avira δεν ειδα σε ζητημα ταχυτητας, την αλλαγη την εκανα γιατι πολυ απλα το avira πεταγε διαφημιστικα αραια και που. Στον i7 του desktop μου κανενα προβλημα.. οπως επισης και στο λαπ μου (Turion X2 RM-70). Οσο για netbook,ηταν φιλου αλλα θυμαμε οτι ειχαμε δοκιμασει mse και avira με τα ιδια αποτελεσματα. Αν δε κανω λαθος, στις τελευταιες εκδοσεις το avira εχει επιλογη κ καλα για netbook - δε ξερω τι κανει ,ισως αυτο να βοηθαει καπου.
  4. εννοω να επιλεξεις το ποσοστο χρησης της cpu στο scan now ,οπως το κανεις στο schedule.
  5. nope, τωρα πρεπει να το βαλανε, και το παραδοξο ειναι οτι δε υπαρχει διαθεσιμη ως επιλογη αν θες να κανεις scan now.
  6. Σαφως οχι,στο λαπ ειχα να το κανω αναβαθμιση πανω απο διμηνο, απλα εγινε πορτοκαλι το εικονιδιο στην μπαρα.Απο μονο του δεν εκανε τπτ (εχωντας το m$ update απενεργοποιημενο). Οσο για το spynet, υπαρχει επιλογη που λεει οτι δε θες να συμμετεχεις. Θελω να πιστευω πως ετσι ειναι.. τωρα το τι πραγματικα γινεται, ενας bill το ξερει ps. και οκ ,καλα θυμομουν, heuristics ειχε και πριν το mse2 , τα πραγματικα νεα εδω ειναι η καλυτερη συνεργασια που εχει το antivirus με το firewall και τπτ αλλο..
  7. ε? και πριν μπορουσες να κανεις επιλεκτικο scan με δεξι κλικ...
  8. Και τα torrent p2p είναι To soulseek παντως συνεχιζω να το τιμαω μετα απο πολλααααα χρονια.
  9. GIA_Blackmore

    Medal Of Honor {2010}

    Προσωπικα μου την εσπασε (ξανα) η κολο-unreal3 με τo lockαρισμενο FOV. Ημαρτον, τι SP να ευχαριστηθεις οταν περπατας νομιζοντας πως εχεις zoom x3 ? Λες και πηραμε widescreen για να βλεπουμε λιγοτερα. Αν και στο MP ,το FOV ειναι ξεκλειδωμένο, δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα απο την ολη εμπειρια. Τελος, αυτα τα ρημαδια τα γραφικα εχουν τον τροπο τους να μοιαζουν πολυυυυυ καλυτερα στις preview snapshots απο οτι πραγματικα ειναι..
  10. παιδια το CRYPTO REDI PC 50 εχει ανταπτορακι για εξωτερικη κεραία ή πρεπει να το παραγγείλεις ξεχωριστά ?
  11. παιδια το CRYPTO REDI PC 50 εχει ανταπτορακι για εξωτερικη κεραία ή πρεπει να το παραγγείλεις ξεχωριστά ?
  12. να είναι δύσκολα τα Σουηδικά άραγε ?
  13. τις πουλανε στο τει με 3 ευρω. τι εχει να λεει, και παλι φθηνοτερα ειναι απο cinema η απο να τις αγορασεις. Το ζητημα των μαθηματικων το εθεσα ως προς τις τιμες που εχουν τα νεα cd και προς το εισοδημα του καθενος, δε περισσευουν λεφτα για τετοιες αγορες με λιγα λογια. Οσο για το ξεμπουκωμα του ιντερνετ, αναφερομουν στις p2p συνδεσεις που οι περισσοτεροι χτυπαγαν και φευγαν.
  14. Κατα πασα πιθανοτητα τα ατομα στα οποια αναφερεσαι ειναι leechers με πατεντα . Ευκαιρια λοιπον να ξεμπουκωσει λιγο το ιντερνετ απο αυτη τη βδελλα και να πουλησει και κανενας αλλοδαπος κανα παραπανω DVD. Και παλι δε θα επωφεληθουν οι εταιρείες. Απο τη στιγμη που αλλος δεν εχει λεφτα για ξοδεμα, οτι περιορισμους και να του θεσεις, λεφτα δε θα βγαλεις. Μαθηματικο ειναι το ζητημα.
  15. ναι κλεισαν 2 ελληνικα τορενταδικα που τα ξερε και η κουτση Μαρια και κατι τρεχει στα γυφτικα...
  • Δημιουργία νέου...