Προς το περιεχόμενο

kdiamant

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.114
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 12:41 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα, πουλάω Apple Mac Pro 6.1 (Late 2013) με τα παρακάτω spec αλλά με τη διαφορά ότι έχει 32GB RAM, 256GB ssd. https://everymac.com/systems/apple/mac_pro/specs/mac-pro-six-core-3.5-xeon-e5-gray-black-cylinder-late-2013-specs.html Είναι σε άψογη λειτουργική κατάσταση, εμφανισιακά σε πολύ καλή αν εξαιρέσω ένα μικρό γδάρσιμο που έχει όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, το οποίο ούτε και φαίνεται γιατί είναι πλαϊνά αλλά προφανώς δεν επηρεάζει σε τίποτα τη λειτουργία. Η ποιότητα κατασκευής του δεν υπάρχει για όποιον το έχει δει. Μπορεί να είναι παλιό μηχάνημα αλλά πραγματικά ακόμα κρατάει και για αρκετά βαριές εργασίες, αλλά είναι και για συλλογή. Όταν είχε βγεί έκανε κάπου 4000€ !! Ο λόγος η δύναμή του τότε και η ποιότητα του για όποιον ξέρει. Λυπάμαι που θέλω να το δώσω αλλά από το να κάθεται καλύτερα να το δώσω καθώς έχω άλλο Mac που αγόρασα πρόσφατα. Τιμή: 570€ Έχω το κουτί του και τα περιεχόμενά του. Μένω Αθήνα (Βόρεια προάστια) Συναλλαγή ΜΟΝΟ χέρι με χέρι. Ευχαριστώ, Κώστας

    570 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 12:16 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα, πουλάω τα παρακάτω ξεχωριστά ή χώρια: Apple Magic Keyboard (White) with Lock Key GR model:A2450 Apple magic Mouse v2 (White) model: MLA02LZ/A Περιλαμβάνονται τα περιεχόμενα και οι συσκευασίες. Είναι σε άψoγη εμφανiσιακή και λειτουργική κατάσταση. Ο λόγος που τα δίνω είναι καθαρά και μόνο επειδή μου κάνανεν δώρο ένα άλλο ποντίκι που με βολέυει περισσότερο και επειδή έχω Macbook με touch ID και θέλω να αγοράσω το αντίστοιχο keyboard με το Touch ID. ΤΙΜΕΣ Apple Magic Keyboard wtih Lock Key: 75€ Apple Magic Mouse v2: 40€ Σετ: 100€ Μένω Αθήνα (Βόρεια προάστια). Συναλλαγή ΜΟΝΟ χέρι με χέρι.

    100 €

  3. Καλησπέρα και με το καλό ο Νέος Χρόνος με υγεία! Πρόσφατα έγινα κάτοχος μιας Nikon Z6ii. Την έχω λίγο καιρό και έχω ενθουσιαστεί! Έχω μια απορία σχετικά με κάτι περίεργο που μου κάνει όταν πάω να εστιάσω με το EVF ή με τη οθόνη. Συγκεκριμένα μου κάνει το παρακάτω όπως θα δείτε στο βίντεο στο 2:31. https://www.youtube.com/watch?v=6wEGfyhJeHo Κάνει αυτή την "φλασιά" να το πώ εσωτερικό φωτισμό....όταν πάω να εστιάσω σε σκοτεινά σημεία κυρίως για κλάσματα δευτερολέπτου. Τί είναι αυτό, γιατί γίνεται και αν μπορώ να το απενεργοποιήσω? Ευχαριστώ
  4. Δυστηχώς και με Sudo δοκίμασα αλλά δεν λειτούργησε.
  5. Καλησπέρα, έχω τον Synology NAS DS216j και χρησιμιποποιώ τους δίσκους σε RAID 1. Το πρόβμηα που αντιμετωπίζω σε macOS Sierra είναι ότι το spotlight και το serach μέσα απο το finder δεν μoυ λείτουργούν (δεν βρίσκουν τίποτα) για τον NAS. Δεν κάνει index το MAC. Έψαξα στο Google για κάτι εντολές που δίνεις μέσα απο το terminal https://jonathansblog.co.uk/how-to-enable-spotlight-indexing-on-a-network-drive αλλά δεν μου λειτούργησε και πάλι. Μου γράφει: Error: unable to perform operation. Try as root. (-403) Server search enabled. Στον NAS έχω κάνει shared έναν φάκελο όπου μέσα έχω τα δεδομένα μου και τον φάκελο αυτόν τον κάνω mount μέσω AFP. Δεν μπορώ να κάνω mount το rout του NAS. Ερώτηση, τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω επιτέλους να κάνω το Spotlight και τον finder να βρίσκει κανονικά τα αρχεία μου στον φάκελο/υποφακέλους που έχω κάνει share στον NAS?
  6. Το αφήνω αλλά τίποτα. Ποιότητα χάλια...Μήπως φταίει ότι έχω την free συνδρομή για 1 μήνα?
  7. Καλημέρα. Όπως αναφέρω η ταχύτητά μου είναι 9mbps. Επομένως δεν έχω θέμα ταχύτητας για HD ταινίες.
  8. Καλησπέρα. Πρόσφατα έβαλα και εγώ την δοκιμαστική περίοδο για 1 μήνα του Netflix. Η γραμμή που έχω στο σπίτι είναι Vodafone και συνδέομαι με 9307 Kbps (πονεμένη ιστορια,anyway). Το πρόβλημα είναι το εξής: ενώ έχω κανει free συνδρομή στο ανώτερο πακέτο που υποστηρίζει και 4Κ είτε είμαι στον υπολογιστή (MAC με Safari Web Browser) είτε είμαι στην TV Samsung UHD το περιεχόμενο που προβάλω σε ότι ταινία, σειρά έχω δοκιμάσει το δείχνει πάντα σε ποιότητα κάκιστη. Όταν λέω κάκιστη εννοώ ούτε καν HD. Να πώ ότι στις ρυθμίσεις του Netflix στον Web Browser έχω επιλέξει στα Playback Settings to High. Στην εφαρμογή στην TV δεν βρίσκω τα settings. Μέχρι και στο iPhone σε πολύ χαμηλή ποιότητα παίζει. Τι φταίει? Ευχαριστώ. Υ.Γ.: Με Netflix που μίλησα δεν λύθηκε το πρόβλημα.
  9. Αγορασα τελικα την 6400. Μεχρι τωρα πολυ ευχαριστημενος. Παρ'όλα αυτα ποια ειναι edge led και γιατι λες μακριά;
  10. Site: SamsungUE40JU6400 Site: SONYKD-49X8005C Site: Samsung40" HU6900 Ποιά προτείνετε μέχρι 700 ευρώ το πολύ. Εγώ βρήκα τις παραπάνω. Οποσδήποτε 4Κ και μέχρι 49". Παρακαλώ μην ρωτάτε μέτρα και γιατί θέλω 4Κ. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θέλω να προτείνει την καλύτερη επιλογή για αυτά τα λεφτά που να έχει: Μεγάλη γωνία θέασης. Καλό Smart. 100ΗΖ αν γίνεται με αφτά τα λεφτά. Πολύ καλή εικόνα. Καλό Media Player. PVR Ευχαριστώ
  11. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κάποια σε 4K και σε λεφτά μέχρι 700 max αν αξίζει τον κόπο. Για αυτή τη λέτε? SONY KD-49X8005C http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-49x8005c-1171094.html
  12. Καλησπέρα, είμαι στην ανάγκη για αγορά τηλεόρασης και θέλω την γνώμη σας. LG 43UF6907 43" vs Samsung UE40JU6400 40" ? Τιμή μέχρι 600 ευρώ. Όχι μικρότερη απο 40". Tizen ή webOS? Καλό Smart (μακάρι να υποστηρίζει και το iPhone). Πολύ καλή γωνία θέασης. Ξέρει να μου πεί κάποιος τι panel φοράει η κάθε μία? Καλό media player. Θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να μπορώ να προβάλω το κανάλι στο κινητό, tablet. Έτσι θα γλύτωνα την αγορά 2ης τηλεόρασης. Δεκτές και άλλες προτάσεις για 4Κ TV μέχρι 600 ευρώ. Ευχαριστώ.
  13. Μίλα καλύτερα... Από ανθρώπους που απαντάνε απλά για να προσβάλουν δεν θέλω καν την γνώμη τους.
  14. Καλησπέρα, θέλω να πάρω τηλεόραση Smart από 40"- 43" 4Κ που να υποστηρίζει όμως 100% το iPhone. Τι εννοώ? Να μπορώ να κάνω mirroring ασύρματα την οθόνη του iPhone στην τηλεόραση. Να μπορώ τα δεδομένα του iPhone (φωτογραφίες, video, μουσική) να τα προβάλω ασύρματα στην τηλεόραση. Να μπορώ να προβάλω ασύρματα το πρόγραμμα της τηλεόρασης και στο iPhone. Ξέρω ότι υπάρχει η επιλογή του Apple TV αλλά θέλω να αποφύγω την αγορά του. Με ενδιαφέρει μέσω της επιλογής Airplay του iPhone ή μέσω κάποια καλής εφαρμογής της ίδιας της εταιρίας. Χθές για παράδειγμα πήγα σε έναν φίλο και είχε μία τηλεόραση LG Smart περίπου 2ετίας (μάλλον είχε το WebOS v.1) και μέσω του προγράμματος της LG για το iPhone "LG TV Plus" δεν κατάφερα να κάνω τα παραπάνω. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια TV στα λεφτά που ζητάω που να υποστηρίζει το iPhone με αυτά που ζητάω? Ευχαριστώ.
  15. Καλησπέρα, θέλω να πάρω τηλεόραση και ψάχνω site τα οποία να γράφουν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης π.χ πόσα bit panel είναι, τι έκδοση HDMI έχει και γενικά. Επίσης θα ήθελα να έχει κριτικές. Παράδειγμα έχω βρεί αυτή την τηλεόραση: http://www.lg.com/gr/televisions/lg-43UF6907/technical-specificationsκαι δεν γράφει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...