Προς το περιεχόμενο

Mika

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    776
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Mika

  • Ημερομηνία γέννησης 23/09/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Λονδίνο / Αθηνα (Παπαγου)
  • Ενδιαφέροντα
    sex
  • Απασχόληση
    Φοιτητης (Ξυσιμο!)

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.632 προβολές προφίλ

Mika's Achievements

  1. Mika

    Ολυμπιακός

    εγω λεω οτι εχει καμια 20αρια. τα εχεις χασει απο την τριαρα μαλλον.
  2. Mika

    Ολυμπιακός

    Μια βραβευση θα γινει της μοναδικης ομαδας στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου που κερδισε αηττητη το εθνικο πρωταθλημα. καμια φιεστα κλπ.
  3. Mika

    Ολυμπιακός

    ποια αγνοια; εγραψε πουθενα ο ανθρωπος οτι δεν παιζαν μεταξυ τους ΠΑΟ και Ολυμπιακος σε αυτα τα "πρωταθληματα"; το θεμα ειναι οτι ο ΠΑΟ επαιζε μεχρι τα τελικα αγωνες με ΑΕΚ, Πανιωνιο κλπ και εσεις παιζατε στην χειροτερη με τον Εθνικο. πιο πολυ προς θεσμο κυπελλου φερνει αυτη η διοργανωση.
  4. Mika

    Ολυμπιακός

    θανος και μαριος αμφοτεροι συγκρινετε τα αισχη που γιναν την Κυριακη με αυτα που γιναν με Εργοτελη και Οσφπ σε λεωφορο αντιστοιχα; καμια μα καμια σχεση. εκτος κι αν ανοιξε το κεφαλι του μητρογλου ξερω γω αλλα δεν το ειπανε για να μη μας στεναχωρησουνε. οσο για την ανακοινωση της πιο ανηθικης παε της Ελλαδας, αναμενομενη. μειγμα νοοτροπιας υποκοσμου και πικρας για την αγωνιστικη ξεφτυλα. περαστικα τους.
  5. Mika

    Ολυμπιακός

    ενω φανταζομαι του κουτρουμπη του ψελνανε γλυκολογα. επισης τα περι συγχωροχαρτιου κλπ. ειναι μεσαιωνικα. υπαρχει δεδικασμενο, αν σεβεσαι τους νομους, αποδεξου το.
  6. Mika

    Ολυμπιακός

    γκεμπελισκος εντελως. i rest my case.
  7. Mika

    Ολυμπιακός

    μωρε τα μετραει, αλλα αστερια δεν τα κανει αυτο λεω.
  8. Mika

    Money Back Guaranteed

    ζητησες refund; απ οτι γραφουν, ενα mail αρκει. υ.γ προσεχε στο μελλον πού δινεις τα στοιχεια της καρτας σου. εγω στο συγκεκριμενο ουτε το mail μου δεν θα τους δηλωνα.
  9. Mika

    Ολυμπιακός

    φυσικα. το θεμα ειναι οτι μεχρι την τελικη φαση, ο καθενας επαιζε με τις τοπικες ομαδες της περιοχης του. οντως στα 20 του Παο, περιλαμβανονται και τετοια, αλλα προσωπικα στο μυαλο μου εχουν πολλη μικροτερη βαρυτητα διοτι αντιλαμβανομαι οτι ως θεσμος ηταν ανισος αλλα και μη αντιπροσωπευτικος. την γραφικοτητα την βλεπω στο γεγονος οτι καποιοι μαρκετιστες μεταφρασανε αυτους τους κατα γενικη ομολογια "αδυναμους" τιτλους σε αστερια. υ.γ. για να προλαβω τυχον παρερμηνειες , δεν μου αρεσουν καθολου τα 6 αστερια που εχει το σημα της Καε ΠΑΟ, αλλα δεν ειναι εδω ο χωρος να το δικαιολογησω
  10. Mika

    Ολυμπιακός

    το λεω και δεν με ακουει, μαλλον φταιει που ειναι site. και παλι συγχαρητηρια για τα πρωταθληματα με τα μεγαθηρια του τοπικου Πειραια.
  11. Mika

    Money Back Guaranteed

    εδω διαβασες ; http://www.automated-paydays.com/refund-policy.php
  12. Mika

    Ολυμπιακός

    προφανως εννοουμε εθνικο αηττητο πρωταθλημα, θεσμος που ξεκινησε το 58. αν ειναι να μου μετρατε για αηττητα τα πρωταθληματα που παιρνατε παιζοντας με τις ομαδες του Πειραια μεχρι την τελικη φαση τοτε κλαφτα χαραλαμπε. θα μου πεις, τα μετρατε στα 41. ε και κει γραφικο ειναι. τεσπα, αηττητο μονο εμεις.
  13. Mika

    Money Back Guaranteed

    δινει τετοιου ειδους εγγυηση το site; ποιο site ειναι;
  14. πολυ ασχοληθηκαμε με τον απαραδεκτο.
  • Δημιουργία νέου...