Προς το περιεχόμενο

de173

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    358
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με de173

  • Ημερομηνία γέννησης 25/07/1982

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.diktia.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Άλιμος

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Νότια και όπου μας βγάλει...
  • Ενδιαφέροντα
    PC, PC, PC, PC, cinema, cinema cinema, music
  • Απασχόληση
    IT

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

de173's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. ΠΙστεύω ότι αυτές οι αλλαγές θα έπρεπε να έρθουν εφόσον ο απλός πελάτης έχει και εναλλακτικές, όπως έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας στο κινητό κλπ.. Τώρα είναι απλά μονόδρομος για όλους μας.
  2. Ένα άλλο μαγαζί χωρίς να έχω καμία σχέση μαζί του.. https://www.hellasdigital.gr
  3. de173

    Linux Video Streaming Server

    warlock9_0 καλά το κατάλαβες. Αλλά δε νομίζω ότι έχουμε πει κάτι διαφορετικό στη συζήτηση παραπάνω Όπως και να έχει, αν ξέρει κανείς κάτι, είναι ευπρόσδεκτο!
  4. de173

    Linux Video Streaming Server

    Δεν με ενδιαφέρει τόσο το subtitling. Με ενδιαφέρει περισσότερο το video-over-browser με δυνατότητα restriction (και στις ενέργειες που έχει να κάνει ο χρήστης ή ο moderator αλλά και στα video και κατηγορίες που θα βλέπει).
  5. de173

    Linux Video Streaming Server

    Από το πρώτο Link που έχει στο πρώτο βήμα, με βγάζει στην αρχική σελίδα του Plex. Καλό, χρυσό αλλά χωρίς εύκολη παραμετροποίηση του περιβάλλοντος (logo, λεκτικά κλπ.)
  6. de173

    Linux Video Streaming Server

    Καλό και χρυσό το Plex αλλά πως θα μπορούσα να φτιάξω χρήστες εντός της εφαρμογής προκειμένου να τους περιορίσω όσων αφορά τις ενέργειες που θα μπορούν να κάνουν;
  7. de173

    Linux Video Streaming Server

    Σωστή η παρατήρησή σου. Όταν λέω σαν το youtube, εννοώ να μπορεί να παίζει με flash/html5 σε κάποιον browser.
  8. de173

    Linux Video Streaming Server

    Καλημέρα σε όλους! Προσπαθώ να στήσω έναν Video Streaming Server (κάτι σαν το Youtube) σε τοπικό δίκτυο. Έχει κανείς υπόψην του καμία εφαμρογή που να δουλεύει σε Linux server (κατά προτίμηση debian); Ευχαριστώ!
  9. Καλησπέρα! Έχω βαλθεί τον τελευταίο καιρό να "κατεβάσω" τις επαφές μου από τον gmail λογαριασμό μου. Οι πληροφορίες που θέλω για κάθε επαφή είναι όνομα, επώνυμο και τηλέφωνο μόνο για όσες έχουν το πεδίο τηλέφωνο συμπληρωμένο. Αυτές τις πληροφορίες θα τις φορτώσω σε dataset στη VB. Το θέμα είναι ότι όσο και αν ψάξω, δε μπορώ να το βρω. Ήδη έχω κατεβάσει τα dlls της Google για να συνδεθώ (έχω κάνει και τι import των references στο κώδικα), ήδη έχω ρυθμίσει τον λογαριασμό μου για να δέχεται τέτοιου είδους "κλήσεις" (γιατί η Google το απαγορεύει by default) και τώρα ψάχνω έναν τρόπο να τις "κατεβάσω". Έχετε καμία ιδέα; Ευχαριστώ!
  10. Ελπίζω να έχουν τερματικό για να το χειρίζονται, μετά από 40 χρόνια.... (Υπάρχει κανένα DOS εκεί έξω;;
  11. Τι γίνεται τώρα που έχουμε κλείσει εισιτήρια με αυτήν την εταιρία; Τα έχουμε χάσει; Θα βρούμε θέση;
  12. Νομίζω ότι το βίντεο τα λέει όλα. Είναι ένα πρότυπο διασύνδεσης παντός είδους συσκευών (οθόνες, ακουστηκά, ηχεία, mp3 players, εκτυπωτές κλπ.) και όλα αυτά με ένα τύπο καλωδίου (σε πολύ απλά λόγια).
  13. de173

    Windows 7 Pro SP1

    Επιβεβαιώθηκε και από το μαγαζί που τα πήρα... Λόγω της έννοιας του "κατασκευαστή", η MS έχει δηλώσει ότι μπορεί να πουλάει ο συγκεκριμένος τα Windows σε αυτό το πακέτο (OEM, DSP). Επίσης μου ανέφεραν ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα εγκατάστασης και ενημέρωσης του λογισμικού για τη περίπτωσή μου (laptop με νέο σκληρό δίσκο). Αυτά προς ενημέρωση όλων!
  14. de173

    Windows 7 Pro SP1

    Δε με ενδιαφέρει η συσκευασία. Η συσκευασία είναι το λιγότερο... Το ανοίγω λοιπόν και ο Θεός βοηθός... Σε ευχαριστώ πολύ micos!!
  15. de173

    Windows 7 Pro SP1

    Διάβασα και το παραπάνω link που μου έδωσες αλλά η απορία μου παραμένει... Αν ανοίξω τη συσκευασία, τι θα βρω μέσα; DVD; Χαρτάκι με το κλειδί μόνο; Αν βρω DVD, θα μπορέσω να κάνω εγκατάσταση στον υπολογιστή του χωρίς μελλοντικά προβλήματα; Δε με ενδιαφέρει η υποστήριξη (τηλεφωνική) από την Microsoft. Με ενδιαφέρει μόνο να μη κλειδώσουν με κανένα update. Και μία τελευταία ερώτηση.. Πως γίνεται οι DSP εκδόσεις να συνοδεύουν νέο υπολογιστή και να την πουλούν στα καταστήματα χωρίς αγορά νέου υπολογιστή;
  • Δημιουργία νέου...