Προς το περιεχόμενο

Kerk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    131
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Kerk

  • Ημερομηνία γέννησης 19/06/1983

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θρακομακεδόνες

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Kerk's Achievements

  1. Σωστά, μία φορά το αγοράζεις και μετά αλλάζεις το υλικό όταν καταναλωθεί (αναγόμωση). Όταν εξουδετερώνεται το όξινο συμπύκνωμα μέσω αντίδρασης το PH έρχεται σε ουδέτερα επίπεδα και είναι πλέον ασφαλές για το περιβάλλον. Φυσικά δεν το καθιστά και πόσιμο νερό λόγου χάρη. Αγορά 40-60€ και αναγόμωση 20-30€. Λογικά θέλεις αναγόμωση κάθε 2 χρόνια με τη χρήση που λες εκτός αν τον χρησιμοποιείς ως μόνιμη πηγή ΖΝΧ που εκεί δουλεύει στο full και θα χρειαστεί νωρίτερα.
  2. Καλησπέρα. Ουδετεροποιητή όξινων συμπυκνωμάτων θέλεις. Καλά κάνεις και το βάζεις, σε όλη την Ευρώπη είναι υποχρεωτικό για περιβαλλοντικούς λόγους. Υπ' όψιν επειδή καταναλώνεται το υλικό λόγω αντίδρασης χρειάζεται αναγόμωση ανά έτος ή όποτε τελειώσει (αναλόγως της ισχύος του λέβητα και των απαιτήσεων, πόσο πολύ δουλεύει δηλαδή και την ποσότητα που πρέπει να ουδετεροποιηθεί). https://www.google.com/search?q=ουδετεροποιητησ+συμπυκνωματων&oq=ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ&aqs=chrome.1.69i57j0.4591j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
  3. Kerk

    Ολυμπιακός

    http://www.vipleague.me/football/267377/1/olympiacos-piraeus-vs-malmo-ff-live-stream-online.html
  4. Kerk

    Ολυμπιακός

    http://footmax.org/flash2.php http://intsports.net/str4.html
  5. Kerk

    Samsung Galaxy S Advance φορτιστής

    Made in China, model:ETA0U10EBE, LU αυτοκόλλητο.
  6. Kerk

    Μαθηματική Απορία

    Εργατικά Τμήματος = Συνολικά εργατικά x Αριθμό εργατών τμήματος / Συνολικό αριθμό εργατών
  7. Τώρα θα ξενερώσω αρκετούς μάλλον... Το έχω στο εξοχικό μου και κάθεται εδώ και χρόνια μέσα στην κούτα του. Σε μαύρο φυσικά! Πόσα χαρτζιλίκια είχα δώσει σε μία και μόνο(μαγική βέβαια)στιγμή.. Κάπου είχε σπάσει βέβαια ένα κομμάτι του σκελετού και δυστυχώς πίσω, κοντά στη μία ανάρτηση, αλλά νομίζω το είχα φτιάξει πρόχειρα και πως με λίγο μεράκι δεν είναι δύσκολο να επανέλθει πλήρως.. ΤS αν σε ενδιαφέρει όταν πάω να το ξαναδώ και αν είναι λειτουργικό ακόμη στο δίνω αφού έχεις τέτοια καψούρα ακόμη-εμένα βλέπεις μου πέρασε.. PM για τα περαιτέρω.
  8. Kerk

    ρατσα σκυλου?

    Φίλε κάποιο λάθος κάνεις. Και τα Labrador και τα Goldens ΕΙΝΑΙ Retrievers. Ανήκουν δηλαδή στην 8η κατηγορία του FCI(παγκόσμιος κυνολογικός όμιλος) που περιλαμβάνει: Retrievers - Flushing Dogs - Water Dogs. http://www.fci.be/nomenclature.aspx Και πιο συγκεκριμένα, στην υποκατηγορία των Retrievers απαντώνται συνήθως 6 είδη, με πιο συνηθισμένα τα Labrador Retrievers και τα Golden Retrievers. http://www.retrieverrescueofcolorado.com/types.html Επίσης, τα Goldens και τα Labradors διαφέρουν και σε άλλα σημεία, πέραν του τριχώματος και των αυτιών, αλλά δεν είναι της παρούσης. Αυτά. Φιλικά πάντα.
  9. Kerk

    [Παρουσίαση] LG 2010B 20" TFT

    Hall9000 καλορίζικη και από μένα,ειλικρινά πολύ ωραίο κομμάτι! Δε θέλω να σε βάλω σε σκέψεις,αλλά είσαι σίγουρος για την εγγύηση των 0 καμμένων pixel? Επειδή κάπου διάβασα ότι την εγγύηση αυτή που δίνει η Lg την παρέχει εδώ και κάποιους μήνες μόνο μέχρι και τις 17άρες οθόνες της. Είμαι και εγώ ένας ευχαριστημένος κάτοχος μίας 1715s και τον τελευταίο καιρό είμαι στη σκέψη να ανέβω κατηγορία 2 ιντσών,αλλά με προβληματίζει αυτό. Αν ξέρει κάποιος κάτι σχετικά ας βοηθήσει. Να τη χαίρεσαι και πάλι!
  10. Παράθεση: Πού είναι το link??? Εννοεί το : http://www.skins.be
  11. Ρε παιδιά δεν ενοίγει τίποτα,μόνο κάτι κοπελιές εμφανίζονται σε flashάκι ψηλά στη σελίδα...
  • Δημιουργία νέου...