Προς το περιεχόμενο

TirkaS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    340
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

TirkaS's Achievements

  1. Δεν αβαντάρω Apple, αναφέρω κάτι που όντως είναι γεγονός, ότι δηλαδή η Samsung αντιγράφει την Apple (ειδικά στο σχεδιαστικό-κατασκευαστικό κομμάτι) στα laptops όπως και στα κινητά. Ανεξάρτητα αν αυτό είναι καλό ή κακό είναι κάτι που ισχύει και πρέπει να το πούμε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί θύγεστε με το παραμικρό και βγάζετε σπυριά όταν κάνουμε τη σύγκριση..
  2. Apple-like products by Samsung.. Ότι και στα κινητά. Αν και για samsung notebooks δεν ακούγονται πολύ καλά λόγια.
  3. TirkaS

    Gaming monitor. Ποιό ;

    Σχετικό με το θέμα: ποια η γνώμη σας για τη Benq XL2430T? Είναι στην ίδια τιμή με την 2420Z και κάπου είχα πετύχει ότι έχουν διορθώσει αρκετά χρωματικά ''λάθη'' που υπήρχαν σε firmware level στη 2420Z (έχει να κάνει με τη χρωματικη απόδωση που αναφέρει ο ts). Το panel είναι ακριβώς το ίδιο, οπότε σε input lag και τέτοια δεν έχει διαφορές. Το θέμα είναι ότι είναι σχετικά καινούρια οπότε δε μπορώ να βρω πολλές πληροφορίες σχετικά.. Γνωρίζει κανείς??
  4. TirkaS

    Logitech G502 Proteus Core Review

    Ίσως ο καλύτερος αισθητήρας που βγήκε ποτέ σε ποντίκι. Ειδικά η απόκριση που έχει σε αλλαγές dpi on the fly είναι απλά αξιοθαύμαστη. Βέβαια θα περίμενα λίγο πιο ''logitech'' ποιότητα κατασκευής..
  5. Η επόμενη αναβάθμηση στο παιδί που θα περάσω την κάρτα θα ειναι μάλλον ssd οπότε το καινούριο box θ αργήσει ακόμα λίγο παραπάνω.. δυστυχώς... Ευτυχώς σα μέγεθος χωράει η συγκεκριμένη (αν και οριακά..). Ευχαριστώ για την πληροφορία Αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει άμεσο πρόβλημα με temps, οπότε εκτός απροόπτου για 280 πάει η δουλειά Ποια διανομή να προτιμήσω? Gigabyte που έχει κ το υψηλότερο ρολόι στην αναφερόμενη τιμή??
  6. Καλησπέρα, τι να προτιμήσω μεταξύ r9 280 και gtx760 ή κάτι άλλο μέχρι 200ε?? Διαβάζω ότι η 280 είναι λίγο πιο γρήγορη + 3gb ram που βοηθάει σε κάποια games αλλά με προβληματίζουν τα 80 παραπάνω watt tdp γιατί το airflow του συστήματος που προορίζεται δεν είναι ιδιαίτερα καλό και φοβάμαι μην υπάρξει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες (stock fans σε cpu και κάρτα, ένα μεγάλο στο tower).. Ποια η γνώμη σας? Κατά τα άλλα θα παιχτούν όλα σχεδόν τα είδη games, επίσης θα τοποθετηθεί και καινούριο psu και όπως αναφέρθηκε και παραπάνω δε θα υπάρξει θέμα bottleneck με τον υπάρχον επεξεργαστή (ι7 2600) οπότε με αυτά τα θέματα είμαι καλυμμένος. Ευχαριστώ
  7. Thnx for info, με ξυνίζει λίγο που δε μερίμνησα όταν ήταν 130, αλλά το -30 σημαντικό, γιατί όχι vfm στις ταχύτητες του. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την πρόταση (όπως καταλαβαίνετε βρίσκομαι και γω σε στάδιο αναβάθμισης).
  8. Υπάρχει κάποιος ssd που να κοντράρει (έστω προσεγγίζει) τις ταχύτητες του 850pro 256 στην ίδια χωρητικότητα?? Σαφώς σε χαμηλότερη τιμή μιας και ο τελευταίος είναι σίγουρα ο ακριβότερος.
  9. Άραξε, μέχρι να παλιώσει το δικό του θαχεις πάρει 2..
  10. Δεν είμαι σίγουρος, παραταύτα πεπεισμένος ότι το κάνει επειδή απλά δε προλαβαίνει να τερματίσει όλο το process tree μέχρι το 2ο άνοιγμα, δεν είναι bug. Νομίζω το φαινόμενο παρατηρείται σε παλαιοτέρου τύπου συστήματα και είναι ζήτημα ενός παραπάνω δευτερολέπτου.. Προς τι τόση μανούρα για το συγκεκριμένο??
  11. Όσον αφορά διαχείριση μνήμης αρκετοί γκρινιάζουν για memory leaks σε ff. Πάντως overall ο chrome έχει την πρωτοκαθεδρία σε ram consumption καθιστώντας τον ανταγωνιστή πιο ευέλικτο σε συστήματα με λίγη ram στο multitabbing.
  12. Killik όντας κάποιον καιρό στο insomnia σε βλέπω ένθερμο υποστηρικτή και ψαγμένο χρήστη σε θέματα firefox. Όντας επίσης έντονος χρήστης firefox στο desktop σύστημά μου (safari σε osx laptop) ομολογώ ότι επιβεβαιώθηκα ουκ ολίγες φορές για την επιλογή μου διαβάζοντας τα επιχειρήματα που παραθέτεις σε αντίστοιχα θέματα browser battles. Θα ήθελα λοιπόν να σου ζητήσω αν δε σου κάνει κόπο, με κάθε ειλικρινή διάθεση και χωρίς καμιά προκατάληψη για κάποιο στρατόπεδο από μέρους μου, να μου παραθέσεις εσύ ο ίδιος τους τομείς που πιστεύεις ότι ο chrome υπερτερεί του browser που υποστηρίζεις. Κυρίως προς χάρην αντικειμενικότητας! Απλά σε παρακαλώ, μην πεις 'πουθενά' γιατί νομίζω και δίκαια πως θα κινδυνέψεις από πολλούς να χαρακτηριστείς αναξιόπιστος.
  • Δημιουργία νέου...