Προς το περιεχόμενο

Nodoordonotthereisnotry

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Nodoordonotthereisnotry's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα ενώ δηλώνω απογοητευμένος καθώς έσβησες post στο οποίο είχα αναφέρει το Liar Game.
  2. Απλά είναι το καλύτερο Manga όλων των εποχών!
  3. 3 επεισόδια των 90 λεπτών, αλλά ακούστηκε φήμη πως λόγω καλών ratings θα βγάλουν κι άλλα επεισόδια του χρόνου! Δεν το έψαξα καθόλου, απλώς μεταφέρω αυτό που είπε κάποιος άλλος και το έντυσα "φήμη".
  4. Φοβερό ε; Ο Captain Slow ο δεύτερος πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο! Ehahahahah, & το αφιέρωμα τα έσπασε! Νομίζω το καλύτερο της season.
  5. Ωραίο ήταν παιδιά, δείτε το! Γράφει Moffat, βέβαια, πως θα γινόταν διαφορετικά άλλωστε;
  6. Nodoordonotthereisnotry

    Avatar

    Τον μπέρδεψα με τον αδελφό του που δούλευε για το Photoshop, don't shoot me!
  7. Nodoordonotthereisnotry

    Avatar

    Δεν είναι "αν είναι να συγκρίνω ερμηνείες". Τις έχω συγκρίνει ήδη, η διαφορά είναι χαώδης. Σε χάλασε εσένα δλδ. το trainspotting που έφερε ο Ewan και βγάζεις πίκρα τώρα ε; Ή θεωρείς πως η υποκριτική του Christensen συνοψίζεται σε αυτό που λες; Καλά η Portman δεν έφερε τίποτα υποκριτικά στο τραπέζι και γι'αυτό φταίει ο Lucas, όχι το καημένο το κορίτσι. Τουλάχιστο έδειχνε ομορφούλα! Τα Credits, από την άλλη, τα είδα χθες όταν τελείωσε η ταινία, Thomas Knoll, ILM κι άγιος ο Θεός...και δεν επιχείρησα ποτέ να κάνω σύγκριση μεταξύ των δύο ταινιών σε αυτόν τον τομέα, δεν έχει νόημα ε.
  8. Nodoordonotthereisnotry

    Avatar

    Όχι καλέ, it is done automatically!
  9. Nodoordonotthereisnotry

    Avatar

    Washcloud!!! Σ' άρεσε η ταινία ε; Κι εμένα, χθες την είδα, γουστάραμε τρελά.... αλλά έχεις γράψει ρε μεγάλε χοντράδες στο επικό σου post κι οι περισσότερες αφορούν το star wars κι εγώ καλούμαι τώρα να σε επαναφέρω στη τάξη. #1. Οι ερμηνείες στο Avatar δεν υπάρχουν. Δεν είναι οι ερμηνείες που τις εξυψώνεις. Δεν είναι οι ερμηνείες που θα σηκώσουν το φρύδι του θεατή, δεν είναι οι ερμηνείες που θα θυμάσαι μετά από χρόνια, δεν είναι οι ερμηνείες που θα μελετάνε στα εργαστήρια ηθοποιίας. Οι ερμηνείες στο star wars από την άλλη (παλιό θες ή καινούριο?) είναι ερμηνείες. Μπορεί μερικές ατάκες να μην ήταν spot on (blame Lucas για το script), αλλά οι ερμηνείες ήταν εκεί. Κατ'αρχάς έχεις Ian McDiarmid στην εξαλογία, στο Avatar δεν έχεις τίποτα, έχεις Ewan McGregor, στο Avatar δεν έχεις τίποτα, έχεις Hayden Christensen που στο Revenge of the Sith σου έβγαλε πολύ συναίσθημα το παληκάρι. Δεν επιστρέφω στην παλιά τριλογία για να μην χάσουμε τη μπάλα! #2. Λες πως αν αφαιρέσεις τα "ρούχα" του Πολέμου των Άστρων (βλ. special effects), Ο Βασιλιάς μένει απελπιστικά γυμνός. Από που κι ως που; Το Star Wars έχει ολόκληρη φιλοσοφία κι ιστορία από πίσω του, βασισμένη στην "φαντασία" και τις επιρροές του Lucas. Αν, από την άλλη, βγάλεις την "εικόνα" του Avatar, μένεις με μία πολύ κοινότυπη ιστορία που δε θα έβλεπες ποτέ στην μεγάλη οθόνη. #3. Μ'αρέσει που υπερασπίζεσαι τους 3D artists και τα fx shots του Cameron, καθώς (αν και δεν το ήξερα πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, είχα μία υποψία όμως...) όλα αυτά γίναν από την ILM, ναι την εταιρία του κ. Lucas. Κρίμας δεν είναι να κράζεις το χέρι που τρέφει τον Cameron τώρα, αλλά και το 1997 που γύρισε τον Τιτανικό, αλλά και τότε που γύρισε τον Terminator και πάει λέγοντας; Άκου να δεις τώρα τι ταινία παρακολούθησα χθες. Μία ταινία με πολύ δυνατή εικόνα! Δεν είναι κακό αυτό, αλλά δεν είναι το επίτευγμα του κινηματογράφου σε όλες τις εκφάνσεις του! Ήταν ο Cameron, ο οποίος με την τεχνογνωσία του George Lucas έπαιρνε τις αποφάσεις για μία παραγωγή. Και το σενάριο που έγραψε ήταν απλό/λιτό (χωρίς να είναι κακό για μας, καθώς εστιάσαμε στον κόσμο της Pandora) κι οι ερμηνείες ανύπαρκτες. Ωραία ταινία πάντως.
  10. Συμφωνώ εδώ μαζί σου, ThReSh, τον καλεσμένο δεν τον ήξερα πριν την εκπομπή, λίγο που κοίταξα στο 'tube μπορείτε να βρείτε κάποια lives του ανεβασμένα. Αλλά μιλάμε για τρελό γέλιο. Πήγε full προετοιμασμένος για να τον έχει στην πρέσσα τον Jeremy. Μιλάμε, πολύ γέλιο. Άσε που μοιάζει κάπως και μ'έναν παλιό μου συμμαθητή!
  11. Δεν το κάνω αυτό. By principle. To ξέρω. Το ξέρω. Όχι. Το Cast του Office(του πραγματικού, του αληθινού) έχει μεγαθήρια in comparison. Μόνο ο Dwight είναι θεός & έχει κάνει κάτι. Εγώ γουστάρω τρελά τον Carrel και γι'αυτά που'χει κάνει στο the office, αλλά και γι'αυτά που έχει κάνει εκτός αυτού. Δεν αμφέβαλλα ποτέ πως πέτυχε η σειρά, απλώς η δική μου οπτική ήταν πως από τη στιγμή που έχει δει το original (ο sellers) και δεν έχει χρόνο για πολλά πολλά γιατί να αρκεστεί σε μια ιδέα που την έχει ήδη απολαύσει και να μην προχωρήσει σε κάτι διαφορετικό; Φαντάζεσαι λάθος, γιατί πέρα από την αρχική ξενέρα, που λογικά είχαν όλοι όσοι είδαν το πρώτο ep. έχω δει κι άλλα επεισόδια και μου άρεσαν κιόλας. Μην ασχολείστε, αυτή ήταν η οδηγία που'χω δώσει από τις πρώτες κιόλας σελίδες αυτού του thread, αυτή είναι και η οδηγία που δίνω και τώρα.
  12. Που δεν άκουσες τα καλύτερα; Να κάνω ντου να τους ξηγήσω τ'όνειρο δλδ, όχι τίποτα άλλο!
  13. Καταλαβαίνεις δηλ. πως θα πάει το πράμα, sellers, ετοιμάσου για μεγάλη ξενέρα! Μετά αν αντέξεις να επενδύσεις το χρόνο σου σε κάτι που έχει ήδη γίνει και έχει γίνει καλύτερα χρόνια πριν, that's entirely your call.
  14. Nodoordonotthereisnotry

    Life on Mars

    Τι είπα εγώ; Δεν είπα μακρυά από την αμερικάνικη έκδοση;
  • Δημιουργία νέου...