Προς το περιεχόμενο

pallisi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    194
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pallisi

  • Ημερομηνία γέννησης 05/08/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.356 προβολές προφίλ

pallisi's Achievements

  1. pallisi

    Στεφανία

    Η ταινία αυτή έχει δυο διαφορετικά φινάλε. Στην επαρχία παίχτηκε το happy end όπου η Στεφανία βρίσκει το Δαπόντε. Στην Αθήνα, αλλά και στην τηλεόραση, αυτή που δολοφονείτε από τον φύλακα.
  2. Κενό χώρο έχω περίπου 1,7 - 1,8 το πολύ.
  3. Έχω ένα μικρό ταρατσάκι, στο οποίο έχω και τα aircondition επάνω. Αν βάλω πιο μεγάλο δε θα έχω χώρο αρκετό ούτε να κουνηθώ. Τώρα βλέπω ότι δεν είναι 3τμ αλλά 2,6τμ οι πιο πολλοί μονού συλλέκτη. Άρα μιλάμε για 200l με 2,6m2. Πες σε αυτόν το σάπιο, 20αετίας που έχω τώρα. Έχει πιάσει υγρασία από μέσα ο συλλέκτης. Ζεσταίνει όποτε θέλει, για αυτό έχω μπει στην διαδικασία να τον αλλάξω τώρα. Ο υπάρχον είναι 160 λίτρα.
  4. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ακόμη και αυτό το διάστημα που αναφέρεις μου είναι αρκετό. Θα ξεπεράσω το πρόβλημα τον χειμώνα βελτιστοποιώντας τον αυτοματισμό ανάλογα με τις ανάγκες. Το θέμα είναι από Μάιο μέχρι και μέσα Οκτώβριο να μη χρειάζομαι να το ανάβω.
  5. Λόγω μικρής ταράτσας δε μπορώ να βάλω δύο συλλέκτες, αλλά χρειάζομαι 200lt. Έχει κανείς εμπειρία για 200lt με μονό συλλέκτη 3τμ; Θα κάνει δουλειά το χειμώνα με ηλιοφάνεια ή δε θα ζεσταίνει ποτέ. ΘΑ εγκατασταθεί στην Αθήνα.
  6. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το firefly για να προσθέσω πράγματα μέσω prompt. Aλλά για denoise και αυτόματο layering με ai σε lightroom χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών.
  7. Η χαρά της NVidia τώρα ξεκινά! Χρειάζονται πολλά Tensor Units για να γίνουν αυτά σε ανεκτούς χρόνους.
  8. Η ανάλυση που έχεις είναι πολύ καλή για αυτά τα μεγέθη εκτύπωσης. Για να μην απογοητευτείς θα σου έλεγα να δεις όλο το workflow σου και ειδικά το καλιμπράρισμα της οθόνης σου. Η ποιότητα του χαρτιού είναι επίσης βασικό. Θα πρέπει να τυπώνεις κάπως συχνά γιατί κολλάνε τα μελάνια, οι canon δεν είναι τόσο επιρρεπής στο βούλωμα. Δες μερικά βίντεο από το κανάλι του KeithCooper για να πάρεις μια πιο καλή άποψη.
  9. Ενώ στην Ελλάδα για να αποφύγουμε αυτό το χαμό δεν εγκαταστήσαμε ποτέ το on-board unit του ETCS για τα τρένα (εκτός από ένα, για δείγμα). Φαντάσου να έπρεπε ο ΟΣΕ να βρει δισκέτες τώρα.
  10. Ένα από τα πρώτα πράγματα που αλλάζω, ελέγχω είναι το color profile, lens correction και μετά το crop. Τα δυο πρώτα συνήθως τα ορίζω απευθείας με κάποια presets που έχω φτιάξει στο lightroom. Κατά τα άλλα τα "πάω" με τη σειρά που τα έχει το panel του develop στο lightroom, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν γυρνάω πίσω για αλλαγές διορθώσεις αφού αποθηκεύσω σε snapshots ενδιάμεσες αλλαγές.
  11. Έχει όμως τον ρυθμιστή πίεσης; Στο επίσημο τον έχει.
  12. Σε γενικές γραμμές το χρησιμοποιώ στα υπνοδωμάτια για ψύξη. Το χειμώνα μόνο για να "σπάσει". Είμαι ευχαριστημένος από τη λειτουργία του. Είναι αθόρυβο στη χαμηλή σκάλα του ανεμιστήρα. Στην αρχή όταν το βάζεις να δουλέψει αργεί λίγο να ξεκινήσει την έξω μονάδα, μάλλον για να μετρήσει. Στις λειτουργίες του είναι σπαρτιάτικο δεν έχει πολλές επιλογές. Πλαστικά και ποιότητα κατασκευής καλή. Η εξωτερική μονάδα κάνει θόρυβο σε λογικά πλαίσια. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να πάρω μετρήσεις ενέργειας. Στα χαρτιά πάντως είναι οικονομικό. Πάντως τα καλοκαίρια δεν μου έχει έρθει τρελός λογαριασμός. Αν υπάρχει χρόνος θα μπορούσα να πάρω καμία μέτρηση στη θέρμανση το Σαββατοκύριακο.
  13. pallisi

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Από την εμπειρία σας, στην Black Friday θα δούμε μειώσεις τιμών στην ετήσια συνδρομή;
  14. Έχεις δίκιο. Είναι δυο οι αριθμοί. Ο αριθμός παραγγελίας λήγει σε 5468 (αυτός είχε έρθει σε sms). Ο κωδικός παραγγελίας λήγει σε 7523. Και τα δυο 10 ψηφία έχουν. Υπάρχει και άλλος αριθμός ( που δεν αναγράφεται στο τιμολόγιο)με 14 ψηφία στην απόδειξη είσπραξης του καταστήματος και λήγει σε 8258.
  • Δημιουργία νέου...