Προς το περιεχόμενο

juventinos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    154
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

juventinos's Achievements

  1. Δεν ξέρω εάν κάνουν, αλλά μοιάζουν να είναι drivers. Πατάς εκεί που λέει άνοιγμα όλων. https://support.hp.com/gr-el/drivers/hp-laserjet-p1005-printer/3435674
  2. Συνήθως κάνουν προσφορές σε φορητότητα απο άλλο πάροχο. Νομίζω οτι μπορείς να βρείς 200αρι στα 35 ευρώ. Τώρα που το μέτρησα (έχω cosmote) έχω download ping 35ms και upload 241 ms. Κάνω τη μέτρηση βέβαια και παρεμβάλλεται ένα mesh. Δεν ξέρω εαν παίζει ρόλο.
  3. Έχεις δοκιμάσει και με το πρόγραμμα της Canon;
  4. Καλησπέρα παιδιά. Θα χρειαστώ καινούριο ποντίκι. Μήπως έχετε καμια πρόταση, γύρω στα 70 ευρώ και να έχει κάποια αντοχή στα κουμπιά και στη ροδέλα; Θα είναι γενικής χρήσης και θα πιάνει και λίγο gaming. Ευχαριστώ!
  5. Επειδή σκεφτόμουν να πάρω μια rtx 4090 για μοντάζ, μήπως ξέρει κανείς πώς είναι συγκριτικά με αυτές; Ευχαριστώ!
  6. Θα σου πουν τα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Επειδή οι codec απο drone είναι λίγο περίεργοι και η ανάλυση που χρησιμοποείς σχετικά υψηλή, δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί. Σίγουρα όμως βοηθάει η κάρτα γραφικών. Τουλάχιστον στο export του davinci. Με edius δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Ο επεξεργαστής για davinci μια χαρά είναι. Το ξαναλέω όμως, δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί με τους codec του drone. Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα.
  7. juventinos

    obs live streaming

    θεωρητικά δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Εξαρτάται και απο την αναλυση που κάνεις stream και το bitrate. 100αρα σύνδεση έχεις στο ίντερνετ; Εαν θές γράψε και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή απο τον οποίο κάνεις streaming, και σε ποιά πλατφόρμα και με τι ανάλυση.
  8. juventinos

    obs live streaming

    Για τη σύνδεσή σου στο internet εννοώ. Η πιο εύκολη μέθοδος είναι να κάνεις το τεστ απο το https://www.speedtest.net
  9. juventinos

    obs live streaming

    τι ταχύτητα upload έχεις;
  10. Θα χρειαστείς σίγουρα μια κάρτα γραφικών, οπότε πρέπει να μπεί και αυτή στο μπάτζετ και να δείς και πόσο χώρο πιάνει στο κουτί.
  11. Καλημέρα. Θες να μας πείς τί ανάλυση βίντεο θα χρησιμοποιείς, ποιό πρόγραμμα, τί κάρτα γραφικών έχεις και για ποιό λόγο θες να κάνεις αναβάθμιση; Καθώς επίσης και το ποσό που θες να δαπανήσεις.
  12. https://www.2020spaces.com/support/install/ Αν δεν κάνω λάθος, απο φίλη που το δουλεύει , παίζει ρόλο η κάρτα γραφικών. Ειδικά αν κάνεις update το πρόγραμμα, οπου σε κάθε update γίνεται και πιο βαρύ. Στο παραπάνω λίνκ έχει τα specs που χρειάζονται ανάλογα με το τι χρησιμοποείς.
  13. juventinos

    Ποιότητα video

    Δεν παίζουν ρόλο τα fps. Ρόλο παίζει το bitrate, η ανάλυση, o codec συμπίεσης και πόσα bit είναι το χρώμα.
  • Δημιουργία νέου...