Προς το περιεχόμενο

Φώτης

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    99
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

712 προβολές προφίλ

Φώτης's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπερα. Επειδη σκεφτομαι να κανω αυτο το συμβολαιο με τη VODA για να καταλαβω. Ποσα Mbps πιανει? Και τα 30 Mbps της κεραιας θα μοιρασει τι σημαινει?/
  2. Φώτης

    www.aovopro.com

    Καλησπέρα. Εχει αγοράσει κάποιος απο το συγκεκριμένο ste www.aovopro.com ? Γνωρίζει κάποιος εαν είναι αξιόπιστο? Ευχαριστώ
  3. Η εάν ξέρω τον αριθμό παροχής από άλλον πάροχο τι αλλάζει στο τέλος εάν ήρθε στην ΔΕΗ.?
  4. Μια ερώτηση . Πως μπορεί κάποιος που έκανε εγγραφή στο ebill πρόσφατα κ έρχεται στη ΔΕΗ από άλλο πάροχο να δει τον αριθμό παροχής του? Για να κάνει την αίτηση κοτ.
  5. Για το παλιό home on line (ακόμα δεν είμαστε σίγουροι θα το δούμε στο μέλλον σε λογαριασμό) η παροχή δικαιούται κοτ Β. Να κάνω την αίτηση? Η να περιμένω τον πρώτο λογαριασμό?
  6. Καλησπέρα. Υστερα απο πολύ αναμονή (30ημέρες) μου έστειλαν στο email και με sms user name και password. Μπήκα στο ebill τα καταχώρησα , έκανα και αλλαγή password και δεν ξέρω εαν έκανα καλά ξαναενεργοποίησα στο ebill την πάγια εντολή. Και τωρα μου βγάζει αυτό που έχω στο συννημένο. Απο τηλεφωνική επικοινωνία εχω και το κωδικό εταίρου. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
  7. Που βλέπω εαν άλλαξαν τα τελευταια ψηφία? εδώ λέει μέχρι πότε ισχύει η ΥΔΕ!!
  8. Καλησπέρα. Έχω κάνει αίτηση για δύο ξεχωριστές παροχές να πάω στον ΗΟΜΕ ONLINE απο άλλους παρόχους και στο αυτομαποιημένο της ΔΕΗ μου λέει οτι ο έλεγχος των εγγρ'αφων ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 03/11/2021 και το εχουν στείλει στον ΔΕΔΗΕ. Καλά πόσο χρόνο θέλει η μετάβαση?. κοντεύει μήνας!!!
  9. Καλησπέρα. Να ρωτήσω μήπως γνωρίζεται. Εγινε συμβόλαιο με την ελιν και είμαι πελάτης τους απο 18/08/2021 χωρίς να εχω ενεργοποιήσει την πάγια εντολή. Στις 29/09/2021 εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός χωρίς να έχουν εγγύηση μέσα τον οποίον τον πλήρωσα εμπρόθεσμα. Σήμερα εκδόθηκε ο δεύτερος λογαριασμός και έχουν μέσα και το ποσό της εγγύησης. Το ζήτημα είναι ότι έχω κάνει ενέργειες για να πάω στη ΔΕΗ ΗΟΜΕ ΟΝ LINE. 1) Υπάρχει τρόπος να πληρώσω τον λογαριασμό χωρίς την εγγύση? 2) Εαν οχι και πληρώσω τελικά ολο τον λογαριασμό μαζί με την εγγύηση επειδή στο τέλος θα κάνει να παίρνω χρήματα πίσω θα μου τα δώσουν η θα κάνουν τους κινέζους? 3) Προτείνεται κάποια άλλη λύση στην συγκεκριμένη περίπτωση? Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα. Η μητέρα μου μπορεί να ενταχθεί φέτος στο ΚΟΤ Β. Επειδή είναι στην ελιν και θέλω να την παω στη ΔΕΗ HOME ON LINE υπάρχει χρονικό περιθώριο για να κάνει την αίτηση για το ΚΟΤ? Γιατί κάπου διάβασα οτι είναι μέχρι τις 15/11/2021. Αλλά στο idika λέει οτι οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν εντός του έτους (αφού πρώτα ακυρώσουν ήδη υπάρχουσα υποβληθείσα αίτηση). Τελικά να την παω πρώτα στο HOME ON LINE και μετα να κάνω την αίτηση για ΚΟΤ ? η να κάνω τωρα που ειναι στην ελιν την αίτηση για ΚΟΤ και μετα αφού την μεταφέρω στην ΔΕΗ να κάνω ακύρωση της αίτησης για ΚΟΤ και μετά καινούργια αίτηση?? Ευχαριστώ .
  11. Καλησπέρα. Νομίζω οτι κάπου το είχα διαβάσει αλλά δεν το βρίσκω. Στο ΔΕΗ MyHome Online μπορείς να πας εαν εχεις ΚΟΤ? Ευχαριστώ πολύ.
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή είμαι άσχετος καταγγελία που κάνω?
  13. Εκτός δέσμευσης είμαι. Αλλά θα ήθελα να ξέρω πως θα πάρω την έκπτωση συνέπειας εαν ξέρει κάποιος?
  • Δημιουργία νέου...