Προς το περιεχόμενο

Cromb

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    491
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Cromb

  • Ημερομηνία γέννησης 25 Δεκεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.096 προβολές προφίλ

Cromb's Achievements

  1. Cromb

    Προτάσεις βιβλίων

    Διάβασε κανείς το "Η Κλάρα και ο ήλιος" από Ishiguro;
  2. οθόνη + ποντίκι+ πληκτρολόγιο γιατί δε ξέρω κάποιον που χρησιμοποιεί συστηματικά macbook air με εξωτερική οθόνη και δεν έχει πάρει και τα άλλα 2. Προσωπικά αν είχε μεγαλύτερη οθόνη θα το έβρισκα ενδιαφέρουσα επιλογή. Κατά τα άλλα περίμενα μια αναβαθμισμένη έκδοση του Μ1 μιας και πρόκειται για σταθερό. Ε, ας θυσίαζε και λίγο το πάχος για το "πηγούνι". Σταθερός είναι, μία που θα το βάλεις στο γραφείο και δε θα ξαναδώσεις πολύ σημασία αν είναι 10mm ή 30. Μάλλον όμως δε γινόταν εύκολα.
  3. Cromb

    iOS Applications

    Tο ξέρω για το gboard. Ήμουν έτοιμος να το βάλω αλλά είπα να δοκιμάσω λίγο αυτό της apple.
  4. Cromb

    iOS Applications

    Το προηγούμενο μοντέλο iphone που είχα ήταν το 3gs (έτσι για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης 😀). Όμως έχω ένα ipad air 2019 και ένα ipad mini, oπότε και μια επαφή με το ios. Γενικά δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα στη μετάβαση. Οι περισσότερες εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά είναι οι ίδιες. Αυτό που μου λείπει περισσότερο από το android (εκτός από το ξυπνητήρι ) είναι το αντίστοιχο "κέντρο γνωστοποιήσεων" του οποίου οι λειτουργίες και η γενικότερη υλοποίηση ήταν πολύ καλύτερη. Μου λείπει επίσης και το πληκτρολόγιο της google, αλλά προς το παρον δίνω μια ευκαιρία σε αυτό που έχει η apple. Ίσως να είναι θέμα συνήθειας. Δε μου λείπει όσο θα περίμενα το δαχτυλικό αποτύπωμα. Με ενοχλεί λίγο που μερικές φορές (ειδικά στην κάμερα) πρέπει να βγεις από την εφαρμογή και να μπεις στις ρυθμίσεις για να αλλάξεις κάτι. Άσχετο με το ios αλλά δε με ενοχλεί τόσο το notch. Με ενοχλεί που λέω οτι δε με ενοχλεί το notch 😁. Και αυτό γιατί το έχω κοροϊδέψει στο παρελθόν, το κοροϊδεύω και τώρα, και έλεγα οτι δε θα πάρω iphone γιατί θεωρώ υπεύθυνη την apple που έβαλε στο παιχνίδι αυτή τη βλακεία σε όλα τα κινητά. Στο σχεδιαστικό κομμάτι περιμένω πάντα κάτι περισσότερο από αυτή. Είμαι ένας άνθρωπος γεμάτος κατανόηση. Κατανοώ γιατί η apple βγάζει τη βασική έκδοση στα 64gb εν έτη 2020, κατανοώ γιατί χρεώνει τις τιμές που χρεώνει σε ροδάκια, οθόνες, ακουστικά, μνήμες κλπ. Κατανοώ ακόμα και την ξαφνική-επιλεκτική της αγάπη για το περιβάλλον. Δε μπορώ να κατανοήσω όμως (εκτός το γιατί να μην έχει κάτι τόσο απλό ένα ξυπνητήρι όπως η σταδιακή αύξηση έντασης) για ποιο γαμ*νο λόγο δε σ αφήνει να βάλεις τα εικονίδια των εφαρμογών όπου στο διάολο θες. Ποιόν ενοχλώ αν θέλω να έχω μόνο 4 εικονίδια στην αρχική μου οθόνη και όλα στο κάτω μέρος. Δε με νοιάζει για τα widgets αλλά τα κωλοεικονίδια γιατί; Ποιο αρρωστημένο μυαλό αφήνει να υπάρχει ακόμα αυτός ο μαζοχιστικός περιορισμός; Το πρώτο βράδυ που είχα το κινητό και τακτοποιούσα τα εικονίδια όπως (περίπου) θα τα ήθελα, έβαλα ποτό. Επικεντρώθηκα κυρίως στα "αρνητικά" και παρακαλώ να μη ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψιν η κατάθεση ψυχής της τελευταίας παραγράφου και θεωρήσεις οτι χρήζω ψυχιατρικής υποστήριξης. Τα θετικά πάνω κάτω τα φαντάζεσαι. Εκπληκτική ταχύτητα, κορυφαία κάμερα (και το μενού), συνδεσιμότητα με τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρίας όπως μόνο η apple μπορεί, πολλές από τις κοινές εφαρμογές μου φαίνονται πιο "καλογραμμένες" στο ios. Και βίντεο σε άλλη κατηγορία. Αυτά είναι τα πρώτα αυθόρμητα που μου ήρθαν στο μυαλό.
  5. Cromb

    iOS Applications

    Ε ναι, το android με ξυπνούσε με χάδια. Απαλά απαλά. Αυτό εδω σαν λοχαγός στο στρατό. Αφού το εχω βάλει σε δόνηση και ξυπνάω απο το τρίξιμο στο κομοδινο 😀
  6. Cromb

    iOS Applications

    Θέλω να ξεκινάει σιγά και μετά να ανεβαίνει η ένταση. 😁
  7. Cromb

    iOS Applications

    Καλησπέρα, μετά από κάτι χρόνια επέστρεψα ξανά στο iOS. Παρακαλώ λοιπόν, αν έχετε λοιπόν κάποια αξιόλογη εφαρμογή να προτείνετε. Για αρχή ψάχνω μια καλή εφαρμογή για scanning σε pdf, όπως και μια εφαρμογή για ξυπνητήρι. Θέλω βασικά να χτυπάει με αυξανόμενη ένταση. Εσείς με τα iPhone πως ξυπνάτε ρε παιδιά; 😁 Μη διστάσετε να προτείνετε και οποιαδήποτε άλλη που δοκιμάσατε και σας άρεσε.
  8. Είναι 3 φορές πάνω σε ταχύτητα τουλάχιστον και έχουν τη διπλή διάρκεια μπαταρίας από τα μοντέλα που αντικαθιστούν. Αυτό είναι εκπληκτικό και δε θυμάμαι να το έχω ξαναδεί. Τα υπόλοιπα λεπτομέρειες...
  9. Εντάξει τη βγάζει ακόμα μια χρονιά
  10. Καλησπέρα, φίλος είναι Αμερική για μερικές μερες και του είπα να μου φέρει ένα ipad. Θα έχει θέμα με το τελωνείο αν το έχει στο κουτί του σα δωρο; Καλύτερα να το ανοίξει; Αν θέλει να φέρει ένα δώρο γενικά θα έχει θέμα;
  11. Πού το ξέθαψες αυτό; Έχω ξεχάσει οτι πήγα φαντάρος Θήβα - Αλεξανδρούπολη (Phz)- Γιάννενα (με βύσμα) 😋
  12. Δεν έχω παίξει άλλο Zelda και δεν είμαι φαν της σειράς. Διάβαζα τις κριτικές για το παιχνίδι και τα 10αρια που έπαιρνε παντού και τις θεωρούσα λίγο υπερβολικές. Παίζοντας το στο switch πιστεύω ότι από μόνο του αξίζει την αγορά της κονσόλας. Πάει το open world σε άλλο επίπεδο. Άνετα στο top5 των καλύτερων παιχνιδιών της 10ετιας. (Χωρίς να φανώ υπερβολικός)
  13. Cromb

    Garmin fenix 3 η suunto ??

    Οι λόγοι που επέλεξα το fenix. - Δ Ο Ν Η Σ Η (απίστευτα βολική από το ξυπνητήρι μέχρι τις ειδοποιήσεις οταν φοράς ακουστικά κλπ κλπ ) - εμφάνιση (βάζω και τη δυνατότητα να αλλάξεις το watchface) - καλύτερη ζώνη καρδιακών παλμών (μου ταίριαζε καλύτερα) - Δ Ο Ν Η Σ Η - Το suunto δεν είχε android app - wifi - εύκολη αλλαγή και εύρεση λουριών - Δ Ο Ν Η Σ Η επίσης το fenix έχει και ελληνικό μενου που μερικούς τους βολεύει. (Δε ξέρω αν έχουν βελτιωθεί κάποια από τα παραπάνω στη suunto) Για αθλητικές δραστηριότητες πάντως και τα 2 θα σε υπερκαλύψουν. Δυστυχώς δεν ασχολούμαι με κυνήγι και ψάρεμα για να σε βοηθήσω παραπάνω γι αυτά. Δες κι αυτό , όπως κι αυτό.
  14. Cromb

    Garmin fenix 3 η suunto ??

    Έχω το fenix 3, και πρίν το suunto ampit 2. Reviews υπάρχουν άπειρα οπότε αν θες να ρωτήσεις κάτι πιο ιδιαίτερο για το fenix ελεύθερα. Εγώ πάντως μεταξύ αυτών των 2 ήμουν και πήρα το garmin.
  15. Οταν ο ανταγωνισμός έχει κυριαρχήσει σε κινητά, ρολόγια, τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, πληρωμές και βελτιώνεται συνεχώς προσθέτοντας νέες λειτουργίες και ευκολίες, εσυ δε μπορείς να πείσεις να έρθουν στο δικό σου οικοσύστημα αν δεν παρουσιάσεις κάτι καινοτόμο και εντυπωσιακό. Μακάρι αυτό που έχει στο μυαλό της η microsoft να έχει στο μέλλον επιτυχία και να έχουμε σαν χρήστες άλλη μια καλή επιλογή. Στο παρόν ψάχνει ακόμα την ταυτότητά της για 2η ή 3η φορά, τα windows 10 δεν είναι 100% έτοιμα και τα διάφορα project με τις universal εφαρμογές παγώνουν και ξεπαγώνουν. Για τους χρήστες windows που περίμεναν τόσα χρόνια κάτι καλό είναι μια καλή μέρα, οι υπόλοιποι θα προσπεράσουν μέχρι την επόμενη προσπάθεια.
  • Δημιουργία νέου...