Προς το περιεχόμενο

Kyro

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    644
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Kyro

  • Ημερομηνία γέννησης 1 Ιανουαρίου

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Απασχόληση
    Τεχνικός/Προγραμματιστής

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.713 προβολές προφίλ
  1. Μπα... Παρεξηγήθηκες που είπα ότι έχεις λάμπες led; Σε κάποιο ντουλάπι έχεις και ξίδι...
  2. Ξέχασες να βάλεις και το super 😄 Είπε ο τύπος που έχει στο σπίτι του μόνο λάμπες led για χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος.
  3. Αυτό δε θα γίνει ποτέ. Ειδικά τώρα που απόκτησε μνήμη. Εμείς ξεχνάμε γρήγορα.
  4. Δεν του αλλάζουν χρώμα; Πώς θα κοροϊδεύουν τα Windows μετά
  5. Με τόσα λεφτά, γιατί να μην πάρει κάποιος ένα Xbox ή ένα playstation; φορητότητα; Και οι κονσόλες μια συσκευή είναι που την μεταφέρεις όπου θες. Οκ θέλει κάποια τηλεόραση/οθόνη. Τώρα αν κάποιος όπου σταθεί και όπου βρεθεί θέλει να παίζει... Η oled πολύ καλή σαν οθόνη αλλά με burn in τι γίνεται; ακόμα και τα κινητά με oled κάνουν burn in. Και δεν είναι κινητό που θα το αλλάξεις σε 2-3-4 χρόνια.
  6. Αποφυγή δακτυλίου θέλουμε λέμε. Τόσο δύσκολο είναι;
  7. Insomnia mode enabled. Άπατο θα πάει. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί στη Hyundai. Insomnia mode disabled. Οκ, πλάκα κάνω. Ουδέν μονιμοτερο του προσωρινού. Όταν θα έχουν αναπτυχθεί τόσες χιλιάδες ταχυφορτιστές και αυτοκίνητα συμβατά με αυτούς, σιγά μην τα αλλάξουν μετά.
  8. Ποια είναι τα εξτραδάκια που δε θες εσύ και ποια που δε θέλουν άλλοι. Δε θα βγει ποτέ άκρη. Σωστά υπάρχουν τα utilities για να βγάζει ο καθένας ότι δε χρειάζεται. Δε σημαίνει όμως ότι αυτά δεν τα χρειάζεται κανείς. Και στο κάτω κάτω πόσο χώρο πιάνουν αυτά; ελάχιστο με τα σημερινά δεδομένα. Και από την προσθαφαίρεση των δυνατοτήτων των Windows μπορείς να βγάλεις ή να βάλεις αρκετά ακόμα. Ποιος σου είπε ότι τα windows 95 κτλ δεν είχαν accessories κτλ; Όλα είχαν και δε σε ρώταγε. Ακόμα και το dos παλιότερα που δεν είχε καν γραφικό περιβάλλον, έβαζε πράγματα που δε χρησιμοποιούσαν οι περισσότεροι και ο χώρος τότε ήταν πολύ περιορισμένος.
  9. Η αλήθεια είναι είναι ότι tablet και windows ούτε εμένα μου κάθεται καλά αλλά δεν ξέρω αν ήταν δική του επιλογή να βάλει Windows. Πολιτική της εταιρείας είναι που πρέπει να ακολουθήσει. Σαν συσκευές πάντως δεν ήταν κακές.
  10. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έπιασε (ίσως θέμα τιμής) αλλά ήταν καλές σαν συσκευές.
  11. Σε ποιο λειτουργικό το έχεις δει αυτό. Εγώ σε κανένα. Και θυμάμαι τα λειτουργικά από το dos. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα βάζει το λειτουργικό από μόνο του και δε θα το χρειάζεσαι. Απευθύνονται σε εκατομμύρια χρήστες, όχι σε έναν. Αυτό που εσύ θεωρείς άχρηστο σε κάτι εκατομμύρια μπορεί να είναι απαραίτητο. Και δεν μπορεί να σε ρωτάει για καθένα από τα δεκάδες/εκατοντάδες πράγματα που έχει να βάλει. Θα ήταν εφιάλτης.
  12. Στη Microsoft ήταν σε άλλο κομμάτι. Δεν είχε σχέση με συσκευές
  13. Τώρα δε γίνεται. Φαντάζομαι ότι θα έχεις κάνει ήδη την επανεγκατάσταση μετά από τόσες ημέρες.
  14. Kyro

    Bluescreen σε νέο desktop

    Κάνε update όλους τους drivers και της μητρικής από το site της εταιρίας. Κάνε και το bios αν έχει ενημέρωση. Δεν πιστεύω να έχεις βάλει τίποτα σπασμένα windows κτλ ε;
  • Δημιουργία νέου...