Προς το περιεχόμενο

alex2005

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.732
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με alex2005

  • Ημερομηνία γέννησης 24/09/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

alex2005's Achievements

  1. Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι πως κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει αναφέρει ότι αφαίρεσαν το subpixel antialiasing κάνοντας όλες στις non-retina οθόνες τα fonts να φαίνονται σαν Windows XP στην καλύτερη περίπτωση. Καλα όλοι με 4K οθόνες είστε ; Όπως και να έχει για όποιον πείραξε αυτό όσο και εμενα από την πρωτη στιγμή που έκανα boot το Mojave υπάρχει λύση που βρέθηκε σε bug report στο github του vscode. Οποιος προγραμματίζει παρεμπιπτόντως θα παρατήρησε ότι σε non-retina οθόνη πολύ απλα δεν μπορείς να δουλέψεις με το default font rendering του Mojave. Η λύση βρίσκεται εδώ : https://github.com/Microsoft/vscode/issues/51132#issuecomment-424132330 Ή αλλιώς: defaults write -g CGFontRenderingFontSmoothingDisabled -bool NO Και log off/on ή restart
  2. Το netflix δεν είναι φτηνή και ποιοτική υπηρεσία. Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει αλλά τουλάχιστον οι επιλογές που έχει στην Αγγλία είναι απαράδεκτες. Αν θυμάμαι καλά, από την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα, στην αρχική του σελίδα είχε ταινίες από τις αρχές του 2000. Και από το 2011-2012 είχε καμιά 20ρια ταινίες ... οπότε το netflix εναλλακτική για εμένα δεν είναι με τίποτα
  3. Μήπως σου ξέφυγε κάτι από τις server side γλώσσες ? π.χ η Java ? Είμαι σχεδόν σίγουρος πως υπάρχουν πολλά περισσότερα project σε java παρά σε Django. (Ασχέτως που το Django γαμεί ... αλλά είναι και καινούριο με ότι αυτό συνεπάγεται ). Συγχαρητήρια πάντως για το άρθρο σου, αρκετά καλό. P.S. Για python υπάρχει και το turbogears, εκτός από το django, όπως και πολλά άλλα άλλωστε.
  4. alex2005

    Στοίχημα από το Internet

    Ναι χρειάστηκε να ξανά ανοίξω λογαριασμό στην sportingbet και αυτήν την φορά αντί για moneybookers χρησιμοποίησα την κάρτα μου, και τελικά δεν μου ζήτησαν επιβεβαίωση.
  5. alex2005

    Στοίχημα από το Internet

    Μάλιστα, τι να πω, πάσο. Προφανώς το όνομά μου δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης.
  6. alex2005

    Στοίχημα από το Internet

    Περίεργο, εμένα η sporting bet μου ζήτησε πριν ακόμα κάνω την πρώτη κατάθεση, δεν με άφηνε να καταθέσω διαφορετικά. Έπρεπε να βάλω τον αριθμό διαβατηρίου για να με κάνει verify. Έκανες εγγραφή πρόσφατα ? Γιατί εγώ πρέπει να έκανα πριν κανένα μήνα, οπότε μπορεί να είναι καινούριο αυτό.
  7. alex2005

    Στοίχημα από το Internet

    Βάσει νομοθεσίας πρέπει να ζητάνε και πριν κάνει κατάθεση, όποιο site δεν το κάνει το κάνει παρανόμως. Ενδεικτικά και το sporting bet αλλά και η ladbrokes ζητάνε. Νομίζω πως και η William Hill, Blue Square και Paddy Power επίσης ζητάνε. Η bet365 από την άλλη όχι.
  8. alex2005

    Στοίχημα από το Internet

    Είσαι σίγουρος πως δεν ζητάνε επιβεβαίωση για την ηλικία? Ταυτότητα/Διαβατήριο. Γιατί κανονικά θα έπρεπε. Και φυσικά για την ανάληψη αλλά πριν ακόμα κάνεις την πρώτη κατάθεση.
  9. alex2005

    προγραμμα για το στοιχημα

    Εμ τι για τα ψίχουλα θα παίζουμε ?
  10. @washcloud: Κάποιος από τους δύο μας πρέπει να κάνει μαθήματα Ελληνικών μου φαίνεται.
  11. Δεν υποστήριξα πως έκλεψε καμία ιδέα ο jobs, ίσως το διατύπωσα λάθος. Αυτό που υποστηρίζω είναι πως απλά δεν εφεύρεσαν τον τροχό, και τίποτα παραπάνω.
  12. Καλά και ο Englebart το ενσωμάτωσε στο υπολογιστικό του σύστημα, μόνο που δεν σύστημα προς παραγωγή, πράγμα που δεν αναιρεί το γεγονός πως το mouse είναι δική του προσωπική εφεύρεση. Συμφωνώ φυσικά το ότι ο Lisa ήταν ο πρώτος υπολογιστής με τον οποίo διατέθηκε μαζικά το mouse, αλλά είχαν προηγηθεί ο Alto και το NLS. Και για να κάνουμε και λίγο πικάντικη την συζήτηση. Όλοι λένε ότι ο Gates έκλεψε ιδέες και ο κύριος Jobs ήταν ουσιαστικά ο πρωτεργάτης των σύγχρονων Λ/Σ. Το γεγονός όμως είναι πως πριν την έκδοση του Lisa τα Apple δεν είχαν καμία σχέση με GUI και όταν ο Lisa κατασκευάστηκε έγινε μετά από την πρόσληψη πολλών προγραμματιστώ από την PARC, οι οποίοι βάσισαν πολλά πράγματα του Lisa στον Alto.πχ Το scrollbar και το recycle bin ήταν λειτουργίες του Alto. Σημειωτέον ο Alto δεν βρήκε ποτέ στην αγορά, με την εξαίρεση του Xerox Star 8010 Document Processor το 1981 με κόστος $17.000.
  13. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως πουθενά δεν βλέπω να αναφέρεται το NLS. Ήταν ένα σύστημα του Douglas Englebart και της ερευνητικής του ομάδας. Αυτό ήταν το πρώτο σύστημα που χρησιμοποιούσε γραφικό περιβάλλον και το έτος κατασκευής του ήταν το 1968. Πολλοί αγνοούν πλήρως πως ο Englebart ήταν ο εφευρέτης του mouse και πολλών λειτουργιών που αργότερα χρησιμοποίησαν οι XEROX, Apple, VisiCorp, Microsoft, Amiga και πολλοί άλλοι. Αυτό το λέω επειδή έχω ακούσει πολλές φορές την μπούρδα ότι η Apple εφεύρεσε το mouse. Όσο αναφορά πάντως τους προσωπικούς υπολογιστές εγώ θυμάμαι ότι πριν τον πρώτο win 3.1 υπολογιστή που είχα έναν 8086 και παλαιότερα έναν Amstrad (άγνωστο μοντέλο, ήμουν 5 χρονών τότε :Ρ ) τα γραφικά ήταν μόνο στην φαντασία. Στον μεν 8086 ήταν DOS, στον Amstrad δεν έχω ιδέα.
  14. Έχεις απόλυτο δίκιο,ξεφύγαμε πάλι. Όποιος mod θέλει ας σβήσει τα offtopic μηνύματά μου, συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος.
  15. Συμφωνώ απόλυτα, έχει γίνει σε μερικούς εμμονή τα ΧΡ, και κατά πάσα πιθανότητα είναι οι ίδιοι που δεν δεχόντουσαν εύκολα την μεταβολή από παλαιότερα λειτουργικά. Θα δείτε ότι σε κανένα δύο χρόνια θα λέμε ότι τα Vista είναι τέλεια και τα Windows 7 μάπα. Και θα έχουμε τον ίδιο αγώνα με κινήματα "Save Vista" και ανθρώπους να ψάχνουν drivers για Vista για να κάνουν downgrade από Windows 7. Άραγε και οι χρήστες Linux ή Mac είναι το ίδιο δύσπιστοι με τους χρήστες των Windows?Ή αυτή η εμμονή είναι διαχρονικό χαρακτηριστικό μόνο των χρηστών Windows?
  • Δημιουργία νέου...