Προς το περιεχόμενο

trelosokin

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με trelosokin

  • Ημερομηνία γέννησης 13/05/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

trelosokin's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Αφοσιωμένος

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/03/2024 10:20 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται Ξυριστική Μηχανή Σώματος επαναφορτιζόμενη για ολόκληρο το σώμα με τεχνολογία Ski shield αδιάβροχη. Καθαρίζεται εύκολα! Είναι ολοκαίνουργια, αχρησιμοποίητη, σφραγισμένη. Μου την είχαν κάνει δώρο και δεν την χρειάζομαι.

    50 €

  2. εμενα ρε παιδια ενω σκανάρω το QR code για να παρει τα στοιχεία της άδειας του αυτοκινήτου, μου ζητάει εναν κωδικό επιβεβαίωσης ο οποίος ειναι μόνο αριθμοί. Μιλάω για το mycar και την εφαρμογή gov wallet παιδιά ήθελε ενημέρωση η εφαρμογή ωστε πατώντας το + επανω δεξία στην εφαρμογή, να σου εμφανίζει την επιλογή "Το όχημά μου (MyAuto)"
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Πήγα στο meetup (στο Orbit, Beat). Το παρακολούθησα και είχε ενδιαφέρον, αν και το επιπεδο μου δεν ήταν το ιδανικό. 😄 Έχω γραφτεί στο www. golang.org και γενικά διαβάζω όσο μπορώ για να τα κατανοήσω μόνος. Απλά είμαι νέος στον προγραμματισμο και ψάχνομαι να βοηθηθώ μιάς και έχει πέσει και το πρώτο project στην εταιρία όπου εργάζομαι. Αν υπήρχε "δάσκαλος" για ιδιαίτερα θα το προτιμούσα για να βάλει την θεωρία και το χάος στο μυαλό μου, σε μια σειρά! Για όποιον πήγε απο εδώ στο meet up, ήμουν ο τύπος με το σπασμένο χέρι 😂
  4. Γειά σας και απο εμένα! Μετά απο 10+ χρόνια στα logistics, έκανα αλλαγή καριέρας και μπήκα στον χώρο του προγραμματισμού! Πρόσφατα, πριν δύο εβδομάδες με προσέλαβε μια εταιρία όπου για αρχή μου ζήτησε να διαβάσω Go! Έχω διαβάσει μόνος αρκετά! έχω καταλάβει πολλά, αλλά θα ήθελα να μάθω έαν υπάρχει καθηγητής να κάνει ιδιαίτερα απο απόσταση ή και απο κοντά πάνω στην συγκεκριμένη γλώσσα προγραμματισμού ώστε να με βοηθήσει απο την θεωρία να πάω στην πράξη! Νίκος
  5. Υπάρχει Ελληνική κοινότητα για την γλώσσα προγραμματισμού Golang?
  6. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια. Θα τα δοκιμασω και τα δυο. Και το Live cd linux και το file scavenger. Συντομα θα σας ενημερωσω για το πως τα πηγαμε. Μακαρι να μπορεσω να ανακτησω εστω και καποια αρχεια (εαν οχι ολα) γιατι ειναι πολυ συμαντικα για το διδακτορικο.
  7. Καλησπερα παιδια. Υπηρχε ενας σκληρος στο πανεπιστημιο οπου εκει αποθηκευα οτι εκανα στο διδακτορικο μου. Οπου και εαν βρισκομουνα εμπαινα μεσω δικτυου εκανα οτι δουλεια ηθελα και μετα την αποθηκευα σε αυτον τον σκληρο. Ο σκληρος λοιπον ΄΄χτυπησε΄΄ και μου τον εδωσαν μηπως και μπορω να κανω κατι για να σωσω τα αρχειο μου. τι λετε? τι προγραμμα να χρησιμοποιησω? δεν ξερω εαν ειναι NTFS ή FAT32.Πολλες φορες δουλευαμε και μεσω linux. Τωρα τι κανουμε? Στο my computer δεν τον βλεπει αλλα στο computer management το βλεπει. . . .
  8. πολυ καλη προσπαθεια! και μακαρι να γινοτανε ολη η διαδικασια παραγωγης του στην Ελλαδα. Μπραβο στον επιχειρηματια απο την Θεσσαλονικη που εφτιαξε το gps της MLS και τωρα μπαινει και στην βιομηχανια των κινητων... τετοιες κινησεις χρειαζομαστε με συνδιασμο ελληνικων χεριων, μπας και ριξουμε λιγο την ανεργια και γινουμε σαν χωρα παραγωγικη.
  • Δημιουργία νέου...