Προς το περιεχόμενο

nojipa

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nojipa

  • Ημερομηνία γέννησης 02/11/1985

nojipa's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. nojipa

    Apple MacBook Pro (June 2009 model)

    Μπήκα και εγώ τελικά στο club του OS, με το νέο 13 MBP, μόλις σήμερα παρέλαβε ο πατέρας μου το μικρούλι. Δυστυχώς, εγώ θα κάνω δέκα μέρες να το γνωρίσω από κοντά καθώς λείπω σε συνέδριο στο εξωτερικό. Ο πατέρας μου έχει ξετρελαθεί, αν και είναι απλώς χρήστης windows. Αναμένω σχόλια δικά σας!
  2. nojipa

    The Dark Knight

    Μέρα πρεμιερας ειναι 18 Ιουλιου. Εχετε καποιο λινκ?
  3. Για το τι είναι o kernel μπορεις να διαβασει στα παρακατω λινκ. Είναι απλώς να παρεις μια ιδεα. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια ενός λειτουργικού συστηματος. http://magaz.hellug.gr/12/05_kernel-1.html και http://en.wikipedia.org/wiki/Kernel_(computer_science) Μια συγκρηση αναμεσα σε λινουξ και vista kernel υπαρχει παρακάτω¨: http://widefox.pbwiki.com/Kernel%20Comparison%20Linux%20vs%20Windows Πιστεύω ότι και τα ΧΡ, το λινουξ και το Macos σε υπερκαλύπτουν για τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς. To Ubuntu δεν είναι αναγκη το κανεις εγκατάσταση για να το δεις σε λειτουργία, ισως να μην το δεις με όλα του τα 3δγραφικά, αλλα θα δεις ένα ολοκληρο λειτουργικο να τρέχει από το cd και να σε καλυπτει τις αναγκες σου. Κατεβασε τo live cd γραψτω και κανε restart. Εάν είχε πρόβλημα μπορείς να δοκιμάσεις και το Fedora. *Λείπαμε παρά πολύ, αλλα σήμερα δεν έχω άλλο χρόνο.*
  4. Ξέρεις ποσό έχει εξελιχθεί το λινουξ εδώ και δυο χρόνια? Σε προκαλώ να κατεβάσεις την εκδοση Ubuntu 7.10 την θεωρώ την πιο φιλική για έναν νέο χρήστη. Δεν χρειάζεται ουτε να τα εγκαταστησεις αφου το CD είναι live και ετσι μπορεις να δεις τη αναγνωριζει και τι όχι από τις συσκευες που έχεις. <DVD δε μπορούσα να δω, έπρεπε να κατεβάσω codecs... και γιατί ρε μάστορα δε μπαίνεις κάπου να τους κατεβάσεις μόνος σου (είπα εγώ στο λειτουργικό...).> Γιατι με τα Vista εάν θέλεις να δεις ένα βιντεο με συγκεκριμενη κωδικοποιτηση δεν πρεπει να κατεβασεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ από το ιντερνετ τον αντιστοιχο codec? Εχεις δοκιμασει να εγκαταστησεις ένα προγραμμα, ένα codec στο λινουξ? Ξερεις ποσοι χρηστες είχαν και έχουν προβληματα επειδη δεν υπαρχουν driver για Vista ώστε να αναγωριστουν οι συσκευες τους? Ξέρεις ποσες ασυμβατότητες υπαρχουν? <Πιστεύω ότι τα Windows θα αντικατασταθούν μόνο όταν εφευρεθεί λειτουργικό ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ από αυτά!> Υπαρχουν!!!! <Α, και δεν έχω κόμπλεξ να παραδεχθώ ότι στην αρχή δοκίμασα τα Vista για την εμφάνισή τους, είναι ωραία τα ρημάδια.> Δεν έχεις δει την εμφανιση στο λινουξ!! Κανε μια αναζητηση στο youtube για το compiz-fusion!!! Και θα δεις τι εμφανιση έχουν!! Για ρίξε και μια ματια και στο λεοπάρδαλη! Το λινουξ και το Macos δεν είναι Windows και ουτε πρόκειται να γινουν, την στιγμή που θα γίνουν θα ερθει και το τέλος τους.!! Για την ώρα το μόνο χαμένο λειτουργικό που κανείς δεν θελει να το βάλει είναι τα Vista, ολοι εχουν παραμείνει στα ΧΡ και παρα πολλοι έχουν δοκιμασει κατι άλλο! Για αυτό τρεχουν ολοι στην MS για να βγαλουν ένα νέο λειτουργικό! Οσο για την Αpple !!! Προσφαιρει το Πακετο!!1 Ένα σουπερ Πακετο! Που, εάν το δουλεψεις λιγο καιρο θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο για τον χρονο που έχασες στα Windows. Τα Windows είναι ένα λειτουργικό που κατέχει ένα πολύ μεγαλο μεριοδιο της αγορας. Ετσι καποια προγραμματα έχουν αναπτυχθει μονο για Windows και πολλοι επαγγελματίες πρεπει να χρισιμοποιουν και Windows . H MS έκανε το ιδιο λαθος που έκανε και παλιότερα, εβγαλε ενα αχρηστο λειτουργικό. Τωρα βλεπει πως εαν δεν σημαζεψει τον kernel της δεν θα μπορεσει να βγαλει στην συνεχεια καποια νεα εκδοση!
  5. @ didymos «Ήθελα να 'ξερα όλοι εσείς που λέτε διάφορα για τα Vista τα έχετε δοκιμάσει;» Εγω ηθελα να ηξερα εαν εσυ εχεις δοκιμασει καποια έκδοση λινουξ? «Αφού το Linux δεν είναι για τον απλό χρήστη.» Πιστευω οτι είναι για τον απλό τον χρηστη, απο την στιγμή που περιέχει ενα τόσο γραφικό περιβάλλων καθως και ΟΛΕΣ τις εφαρμογες που χρειαζεται καποιος χρησtης Δωρεάν! Σαν απλός χρηστης γιατί χρειάζεσαι < Vista Ultimate > ? Τι παραπάνω έχουν τα Vista που δεν έχουν τα ΧΡ και το λινουξ? <Πρέπει να κάτσω να κάνω διδακτορικό να μάθω Linux; > Γιατι θα πρεπει να κάτσεις να κανεις διδακτορικό? Για να μαθεις απλος να χρησιμοποιείς καποιες εντολές στο τερμιναλ? Για να μάθεις να κανεις καποια πραγματα και στα Windows , δεν αφιέρωσες καποιο χρονο? To ιδιο σχεδον χρονο χρειάζεσαι και για το λινουξ. Σκεψου ότι σαν απλος χρήστης δουλευεις και τα Windows και δεν αξιοπιεις ολες τις δυνατοτητες τους. Ενας επαγγελματίας αξιοποιεί περισσοτερο τις δυνατοτητες τους και για να μπορεσει να το κανει θα πρεπει να ασχοληθεί χρονια ισως να σπουδασει ισως και να αποκτησει καποιο διδακτοτικό. Προσωπικα πιστευω ότι τα Vista ηρθαν και εδωσαν σε πολλους την δυνατοτητα να γνωρισουν καποιο άλλο λειτουργικο, linux, MacOS. Παντα φιλικά!!!!
  6. nojipa

    The Dark Knight

    Batman: Gotham Knight Θα είναι το τίτλος ενός American/Japanese Anime που θα αποτελείτε από 6 κομμάτια – ιστορίουλες, στιλ Αnimatrix που θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα τον Batman. Οι ιστοριες θα είναι από τους : Brian Azzarello, Alan Burnett, Jordan Goldberg, David S. Goyer, Josh Olson and Greg Rucka. Περισσότερες πληροφορίες στις δυο πηγές και στο βίντεο! Βιντεο: http://www.youtube.com/watch?v=HLXWZ_SvTWk Πηγή : http://www.superherohype.com/news/topnews.php?id=6798 Πηγη2 : http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-02-15/japanese-animated-batman-gotham-knight-promo-video
  7. Μηπως γιατι οπου και να πηγες απαγορεύονταν το κάπνισμα? Και ηταν μια διαμαρτυρία!
  8. nojipa

    The Dark Knight

    Ηρθε και το Dark Knight Prologue σε πολυ κακή ποιοτητα http://www.youtube.com/watch?v=dYThU7waK8I δεν δείχνει πολλα πραγματα,το τραιλερ δειχνει πιο πολλα..
  9. nojipa

    The Dark Knight

    Εχω παθει πλακα!!!! Μπραβο porco_rosso21!!! Να δουμε και την εισαγωγή και μετα δεν ξερω πως θα αντεξουμε μεχρι τον καλοκαιρι. Με βλεπω καθε να το βλεπω για να παιρνω την δοση μου!!!
  10. nojipa

    The Dark Knight

    Τελικά τον joker τον κάνανε τέλειο!!! Πολύ πλαστικό-λάστιχο η στολή του Μπατμαν αλλα οκ!! Λιγες μερες υπομονή για να δουμε και να ακουσουμε τον joker!! Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες Exoskeletor!!!! Όσο για τον ΙΜΑΧ κινηματογράφο, δεν ξέρω εάν έχει η Αθήνα, αλλά έχω δει δυο ταινες σε ΙΜΑΧ οθόνη, μια στον Καναδά και μια στο Βερολίνο και είναι σαν είσαι μέσα στο έργο, πραγματικά!! Θα έρχεται η μπουνιά και θα θες να σκύψεις να την αποφύγεις!!! Off topic: Καθε θέση έχει ειδικά γυαλιά(καμιά σχεση αυτά που είναι από την μια μεριά κοκκινα και από την άλλη μεριά πράσινα) και όταν τα φορας εισαι σαν να εισαι μεσα στο εργο!! Γυρίζεις δεξια και αριστερα , πανω το κεφαλι σου και δεν βλεπεις τοιχο αλλα εισαι μεσα στο εργο!!! Η οθονη είναι σαν να είσαι στο κεντρο μια μισή σφαίρας περίπου.
  11. nojipa

    The Dark Knight

    Watch The Dark Knight Behind-The-Scenes IMAX Featurette! In it they discuss the process of shooting scenes in the IMAX format. There are also short teasing shots from the prologue. Site : http://www.movieweb.com'>http://www.movieweb.com/news/90/24590.php'>http://www.movieweb.com/news/90/24590.php Πηγή : http://www.movieweb.com , Friday, November 23rd, 2007 Και έχουμε και νέες φωτογραφίες του Joker!! 1) site : http://www.movieweb.com/news/64/24664.php 2) site : http://www.movieweb.com/news/59/24759.php Πηγή : http://www.movieweb.com , Thursday, November 29th, 2007 Θα μας τρελάνουν!! Τελικά θα δούμε τον Batman όσο πιο real γίνεται!!! Μόνο όσοι έχουν δει κάποιο έργο σε ΙΜΑΧ αίθουσα καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό!!! Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου!! Βερολίνο σου έρχομαι(είναι η πιο κοντινή ΙΜΑΧ αιθουσα σε εμένα)!!!
  12. nojipa

    The Dark Knight

    Το Begins Rules!!! To Dark Knight θα μας δώσει οτι δεν είχαμε δει απο Joker ως τωτα! Oftopic "Η πιτσα ειναι στο φουρνο και το Dvd στο dvd-driver για μια προβολή του Begins" Τι να πω και εγω που βρισκομαι στην Γερμανια και θα παιχτεί στις 10. Ιανουαριου 2008 ....
  13. nojipa

    The Dark Knight

    Αργεί πολυ το ατιμο, τουλαχιστον θα παρουμε μια μικρή δοση απο πραγματικό Joker!
  14. nojipa

    The Dark Knight

    "Six-Minute Dark Knight "Prologue" Coming!" there will be a "six or seven-minute prologue about the Joker" attached to screenings of the post-apocalyptic Will Smith action epic I Am Legend. The whole thing is not 'Joker Begins', because we did not tell how the Joker became what he is", says director Christopher Nolan. "During these five minutes it is shown how the joker of the small crook becomes the most-dreaded gangster of the city - it is more of a "The Rise of the Joker" Επισης νεα φωτο του joker :http://uk.rottentomatoes.com/m/batman_begins_2_the_dark_knight/news/1685328/ πηγη :http://uk.rottentomatoes.com/m/batman_begins_2_the_dark_knight/news/1683023/ και http://uk.rottentomatoes.com/m/batman_begins_2_the_dark_knight/news/1680380/
  • Δημιουργία νέου...