Προς το περιεχόμενο

killer76

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    891
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με killer76

  • Ημερομηνία γέννησης 16/02/1978

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

killer76's Achievements

  1. Update... Δοκίμασα και αφαίρεσα όλο τον κώδικά από το controller και άφησα μόνο το redirect. Ακόμα και εκεί κολλάει την πρώτη φορά. άρα δεν έχει να κάνει με το κώδικα του upload. Μετά δοκίμασα και έβγαλα την γραμμή του redirect μηπως αυτό έχει πρόβλημα (αν και το χρησιμοποιω σε άπειρα σημεία του site χωρίς πρόβλημα) και έκανα ένα απλό echo "uploaded" και εκεί τύχαινε να κολλάει... Εν συντομία τα βήματα δηλαδή... Upload απο το πεδίο της φόρμας Τριγκάρισμα της φόρμας Εκτέλεση του κοντρολλερ Μέσα στο κοντρόλερ, είτε τρέχει ο κώδικας και ανεβαίνει η φώτο, είτε κάνει απλά ένα redirect, είτε απλά ένα echo, σχεδόν πάντα την πρωτη φορά κολλάει (φαίνεται το spin του browser αριστερόστροφα, σαν να "στέλνει".) Μετά από στοπ και refresh, επανέρχεται σωστά η σελίδα. Κοντέυω να τρελλαθώ. Και ξανατονίζω, όλα αυτά μετά από χρόνια που δούλευε ρολόι, έγιναν εντελώς ξαφνικά
  2. killer76

    Επιλογή για hosting

    Και όμως πάει σφαίρα. Ακου, εξαρτάται πως το λαμβάνει ο καθένας το "απεριόριστα". Τεχνικά δηλαδή δεν σου βάζει κάποιο περιορισμό στα domain. Μπορεί κάποιος να θελει να βάζει onepage html sites. Τώρα αν ο άλλος που θα πάρει το χώρο δεν έχει αντίληψη και πιστεύει οτι θα βάλει 50 eshop επάνω χωρίς πρόβλημα, τι να πω... Βέβαια ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη με αυτό, αλλά ο χώρος επιμένει οτι δεν είναι πρόβλημα από την μεριά του...
  3. killer76

    Επιλογή για hosting

    Έχω αρκετά χρόνια 4 χώρoυς στην @MediaHost και συγκεκριμένα αυτά τα πακέτα. Απίστευτη σταθερότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία και πολύ γρήγορο support! Υ.Γ. Για top.host κλπ που αναφέρθηκε πιο πάνω, πιστεύω οτι η enartia έχει χάσει την μπάλα και στην top.host και στο papaki. Όλο προβλήματα και μηδενικό support. Αρχίζει να μοιάζει με εγκαταλελειμμένο project.
  4. Δεν το είχα σκεφτεί. Το είδα τώρα. Τελικά το error δεν εμφανίζεται πλέον. Το πρόβλημα όμως συνεχίζει... Και από ότι ανακάλυψα δεν είναι οτι κολλάει την 1η φορά. Κολλάει όταν είναι πρώτο upload ή έχει περάσει ώρα για upload. Δηλαδή αν φορτώσω την 1η εικόνα θα κολλήσει. Αν φορτώσω στο καπάκι 2η, 3η κλπ θα δουλέψει μια χαρά. Αν περιμένω κάποια λεπτά και πάω να περάσω πχ 4η εικόνα θα κολλήσει.
  5. Η απαντήσεις από τον host στο ticket μου σχετικά με το πρόβλημα και τον αν έχει αλλάξει κάτι στον σέρβερ ήταν: -------------------------------------------------------------------------- Το ζήτησα αυτό και η απάντηση του host ήταν: Το οποίο και το έκανα αλλά χωρίς αποτέλεσμα
  6. Ο provider μου λεει οτι δεν έχει αλλάξει κάτι. Να υπενθυμίσω οτι η σελίδα μου δούλευε άψογα για 4-5 χρόνια...
  7. Δεν νομίζω οτι δεν έχει νόημα η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του modsecurity από την στιγμή που μου το πρότεινε ο ίδιος ο host. Αυτό με τo MySQL Governor μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή πρέπει να το αναθέσω στον host? Και τι πρέπει να κάνω?
  8. Στην κονσολα δεν μου βγαζει κατι γιατι δεν τρεχει κατι σε javascript. Στο network όση ώρα ήταν κολλημενο μου εβγαζε το upload_tameia_photos σε "εκκρεμότητα"
  9. Δεν γινόταν αυτό αλλά απενεργοποίησα όλο το modsecurity που μου είπαν για το site. Το πρόβλημα συνεχίζεται...
  10. Ειδα τα errors του σερβερ (αν εννοείς στο εργαλείο "errors" του cpanel) και δοκίμασα να κάνω upload και παίρνω το παρακάτω error. Στα error logs του CI είδα κάποια error άσχετα και τα διόρθωσα (σε άσχετη σελίδα μία μη δηλωμένη μεταβλητή. Καμία σχέση με το πρόβλημα). [Thu Mar 14 09:34:02.600859 2024] [error] [client 84.254.88.17] ModSecurity: Warning. [Rule: 'FILES|FILES_TMPNAMES' '!@rx ^$'] [id "77317957"] [msg "IM360 WAF: Track file upload||MV:/tmp/VlM2PU||Size:text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/avif,image/webp,image/apng,*/*;q=0.8,application/signed-exchange;v=b3;q=0.7||User:mysupp||SC:/home/mysupp/sites/myoffice/manage/index.php||WPU:||T:LITESPEED||"] [severity "NOTICE"] [tag "service_im360"] [tag "noshow"] [hostname "www.tositemou.gr"] [uri "/manage/upload_files/upload_tameia_photos"] [unique_id "tobMFk8gUG43cPA-ZlicqNyL"], referer: https://www.tositemou.gr/manage/reports/tameio_view/77 Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι ακριβώς λέει. Ξεχώρισα όμως και κάποιες λέξεις κλειδιά μέσα σε αυτό που παραπέμπει στο antimalware imunify360 και στο cache tool litespeed που έχει ο σέρβερ. Να επηρεάζουν αυτά? Αυτά ήταν πάντα στο σέρβερ όμως και δεν απενεργοποιούνται.
  11. Λοιπόν. Έκανα comment τα πάντα και άφησα μόνο το redirect. Το έκανε πάλι το πρόβλημα. Όχι τόσες φορές αλλά το έκανε. Παρατήρηση: Τώρα που έκανα απανωτά τεστ, δεν το έκανε τόσο συχνά. Και παρατήρησα, οτι το έκανε, οσο μεσολαβούσε κάποιος χρόνος από το ένα τεστ στο άλλο. Αρα μήπως εκεί παίζει κάτι. Αυτό ίσως εξηγεί γιατί δεν το κάνει στην 2η και 3η εικόνα (επειδή είναι λίγος ο χρόνος από το κόλλημα και "χειροκίνητο ξεκόλλημα" της πρώτης). Edit: Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι τελικά το πρόβλημα είναι αν δεν έχει γίνει upload ακόμα ή έχει μεσολαβήσει χρόνος από το προηγούμενο upload ή refresh.
  12. Θα πρέπει να αγοράσω άλλο πακέτο. Αν δω οτι δεν βρίσκω αλλη λύση, θα το δοκιμάσω
  13. Απο εμένα σίγουρα δεν άλλαξε κάτι. Τώρα σχετικά με τον σέρβερ, στηρίζομαι στην απάντηση του host provider
  • Δημιουργία νέου...