Προς το περιεχόμενο

theok2005

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    52
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με theok2005

  • Ημερομηνία γέννησης 28/01/1991

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

theok2005's Achievements

  1. Αυτές ειναι οι παροχες του μονιμου προσωπικου. Αν βγαλεις ακρη στο τμημα υγειονομικου ελεγχου https://www.haf.gr/structure/gea-2/251gna/health-services/pharm-departmrnt/ Αν και οπως γραφει οι στρατευσημοι δικαιουνται φαρμακευτικα ιδιοσκευασμάτα μονο απο το νοσοκομειακο φαρμακειο του ΓΝΑ.
  2. theok2005

    Εμβόλια ενηλίκων

    To σωστό ήταν να κάνεις εμβόλιο και ορό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τώρα κυκλοφορεί κανονικά το εμβόλιο και κοστίζει περίπου 4,90 ευρώ.
  3. theok2005

    Εμβόλια ενηλίκων

    Ξεκινάω με το τελευταίο ερώτημα που είναι το πιο απλό. Ναι, καλό είναι να γίνεται ανά δεκαετία. Σε εμάς έκαναν για τέτανο-διφθερίτιδα και για μηνιγγιτιδόκοκκο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν εξετάσεις αντισωμάτων για να δεις ποια σε ποιες ασθένειες είσαι καλυμμένος, ή και μπορείς να επαναλάβεις κάποιους εμβολιασμούς (ηπατίτιδα, ιλαρά κτλ). Αν θες να ενημερωθείς ρίξει μια ματιά εδώ: https://clinicalpharmacist.gr/blog/εμβολιασμοί-ενηλίκων-ο-ελέφαντας-μέσα-στο-δωμάτιο και στη συνέχεια ότι απορίες ή αμφιβολίες έχεις μίλησε με το γιατρό σου, να ακούσεις τι σου προτείνει να κάνεις.
  4. Δεν είμαι του κλάδου, αλλά θα γράψω μερικές σκέψεις μήπως σε βοηθήσουν. - Στην Ελλάδα (αν σε πάρουν) θα έχεις 3 χρόνια έξοδα διαβίωσης, ενώ τελειώνοντας τον ένα χρόνο του εξωτερικού θα μπορείς να δουλέψεις τα 2 επόμενα χρόνια. - Πρέπει να υπολογίζεις πόσο εύκολο είναι να βγάλεις άδεια ασκήσεως στη χώρα που θα πας, και τι γλώσσες απαιτούνται. Άλλο να κάνεις μεταπτυχιακό έχοντας ασθενείς, και άλλο σε κάτι θεωρητικό. - Σκέψου αν έχεις σκοπό να γυρίσεις στην Ελλάδα μετά το μεταπτυχιακό. Αν θες να μείνεις στο εξωτερικό, θεωρητικά θα μπορέσεις άμεσα να αποσβέσεις τα έξοδα του μεταπτυχιακού, και ίσως σε κάποιες χώρες να μπορείς να εργάζεσαι στο αντικείμενο παράλληλα. Σε κάθε περίπτωση είναι μια επένδυση/ρίσκο που θέλει χρήμα και χρόνο, οπότε πρέπει να είσαι αποφασισμένος.
  5. theok2005

    Εμβόλια στρατού

    Κάνουν για μηνιγγιτιδα, κι ένα μικτό για τέτανο και διφθερίτιδα.
  6. Αν κλείσεις μόνος σου τα αεροπορικά με τη ryanair, βγαίνουν για 15-18 Φεβρουαρίου 46 ευρώ το άτομο. Επίσης, το ξενοδοχείο που δίνει η προσφορά, δεν είναι στην πόλη, αλλά δίπλα στο αεροδρόμιο, 20 χμ από το κέντρο.
  7. theok2005

    ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

    Δε θα μπορέσω να συμμετέχω φέτος.
  8. theok2005

    ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

    Nash GoldFingers (NGF) (3-3)Nash GF 339.5 Patrick Drd (DRD) (3-3)patrick drd 260.5
  9. theok2005

    ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

    Να είχα πλήρη ομάδα να το πάλευα. Από την αρχή ημουν με Nowitzki, Granger, Gordon τραυματίες και μετά και τον Nash που τον σουταρα. Από μέσα Δεκεμβρίου αν επιστρέψουν ελπιζω να είμαι ανταγωνιστικός.
  10. Πιθανότατα θα είναι κλειστά όπως λέει εδώ. http://www.oxfordstreet.co.uk/visitor-information/visitor-information/ Αλλά μπορείς να κοιτάξεις στα site των καταστημάτων που σε ενδιαφέρουν για να είσαι σίγουρος.
  11. theok2005

    ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

    Εντάξει είναι και η ομάδα μου
  • Δημιουργία νέου...