Προς το περιεχόμενο

felikas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    760
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Ιστοσελίδα

  • Skype
    Fe Pe

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Movies, Photography

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.163 προβολές προφίλ
  1. felikas

    Toyta Yaris πρόβλημα…

    +1 αντλία βενζίνης
  2. felikas

    .pbb to .csv λύση;

    δοκιμάστηκε πρώτο πρώτο... οποιαδήποτε εγγραφή είναι με ελληνικούς χαρακτήρες (οι περισσότερες δλδ...) δεν τα αποκωδικοποιεί σωστά. Σ ευχαριστώ!
  3. felikas

    .pbb to .csv λύση;

    Καλησπέρα, παιδεύομαι να μετατρέψω ένα αρχείο .pbb σε .csv ή σε αρχείο που να μπορώ να φορτώσω στο gmail ώστε να πάρω τις επαφές από παλιού τύπου κινητό σε smartphone. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ!
  4. felikas

    Goclever Navio 405

    οι χάρτες είναι από google play store ή μέσω εφαρμογής της goclever; πως λέγεται;
  5. felikas

    Goclever Navio 405

    Καλησπέρα, έχω ένα Goclever Navio 405 και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αναβαθμίσω τους (ολίγον απαρχαιωμένους) χάρτες του. Στην επίσημη σελίδα δεν βλέπω να υπάρχει κάτι. Υπάρχουν διαθέσιμοι σε κάποια άλλη σελίδα γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι universal οι χάρτες που χρησιμοποιεί, σωστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Προφανώς. 270 ευρώ είναι αυτά...
  7. Αν την έχει αγοράσει - δοκιμάσει κανείς, ας ενημερώσει και μας τους υποψήφιους αγοραστές!
  8. felikas

    Lamtech 700W PSU

    ξεθάβω το thread για να περιγράψω τι έγινε με το συγκεκριμένο (ο Θεός να το κάνει) τροφοδοτικό: το PC εν λειτουργία κάνει έναν εκκοφαντικό θόρυβο, κατευθείαν σβήσιμο και άνοιγμα κουτιού. διάγνωση; σπασμένος ανεμιστήρας τροφοδοτικού! την άλλη μέρα πίσω στο e-shop, "θα το δεί το τμήμα service και θα σας ενημερώσουμε αν καλύπτεται από την εγγύηση ή όχι". τι άλλο πρέπει να πάθει δλδ για να καλυφθεί; και όμως δεν με καλύψε η εταιρεία (δε λέω, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει το κατάστημα αλλά ο προμηθευτής). μου το δώσανε πίσω όπως ήταν, του αλλάζω ανεμιστήρα και το κρατάω για tester. όλα τα λεφτά τα σχόλια στο site: "το πηρα 40e μονο.κ θα το στησω σε server" - εγγύηση!!!
  9. electroworld = κωτσόβολος. η απόδειξη είναι του κωτσόβολου. εγώ με πιστωτική το πήρα. κανένα πρόβλημα. 2 usb, καμία hdmi. με 199 euro θα αγοράσεις ένα τίμιο netbook, μην περιμένεις πολυτέλειες.
  10. με 50-60 παραπάνω, κάτι καλύτερο δεν παίρνεις. με μπόλικα παραπάνω, κάτι κάνεις. για τις διακοπές, για ένα επαγγελματικό ταξίδι κλπ., δεν το συζητάω, θα σε καταβολέψει. ναι δεν είναι τόσο γρήγορο όσο τα σημερινά pc/notebooks, αλλά αργό δεν το λες.
  11. δεν έχω τρεις μέρες που το πήρα και έχω να πω τα εξής ολίγα. - για τα λεφτά του, δεν το συζητάω, είναι εξαιρετικό. η κατασκευή φαίνεται σοβαρή, καλά πλαστικά, σωστή αφή. - η μπαταρία του είναι εξαιρετικότατη. 6 ώρες δουλεύοντας office, internet (με λίγες ώρες wi-fi) κλπ. απλές εφαρμογές. ταινίες κ.α. δεν έχω δει ακόμα. - δεν είναι μοδάτο/trendy/θέλω να με κοιτάνε όλοι tablet pc. στα αρνητικά τώρα (αν μπορείς να τα πεις κ έτσι). - δεν είναι γρήγορο αν το συγκρίνουμε με ένα συγχρονο notebook (αλοίμονο). μην περιμένει κανείς να παίξει παιγνίδια ή ν' ανοίξει 10 tabs στον explorer. - το ποντίκι του δεν είναι κ ό,τι καλύτερο (μικρό μου φάνηκε). δεν θυμάμαι κάτι άλλο που να μου χει κάνει θετική ή αρνητική εντύπωση. πάντως, το bottom line είναι πως αξίζει τα 199 του ευρώ! παραπάνω δεν θα έδινα έτσι κ αλλιώς για netbook.
  12. σε μια βδομάδα που θα μου το φέρουν, ενημερώνω...
  13. Standard! Πήγαμε σήμερα παρέα στη δουλειά... έφτασα μούσκεμα κ πτώμα, αλλά κ μόνο που ένιωσα για λίγο, 10 χρόνια "πιτσιρικότερος"... το κατα-ευχαριστήθηκα.
  • Δημιουργία νέου...