Προς το περιεχόμενο

nek4d

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.852
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με nek4d

  • Ημερομηνία γέννησης 22/12/1970

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nek4d's Achievements

  1. Ταυτοτητα και ενα κινητο για την ενεργοποιηση της καρτας, την ρυθμιζουν συναμα και βλεπεις στο αππ οτι ειναι ετοιμο κ ενεργο το πακετο. Ειτε το κινητο που χρησιμοποιεις καθημερινα, ειτε καποιο αλλο καβατζα, αν δεν θελεις να πειραξεις εκεινη την ωρα τις καρτες στο κινητο που χρησιμοποιεις. Και μετρητα επισης για καθε περιπτωση.
  2. Μια σελιδα πισω, απαντηση απο τον kamui: " Ναι είμαι Αιγύπτιος από τον Αυγουστο και παίρνω κάθε μήνα τα καλούδια του prime + 1 monthly subscription για twich "
  3. Αν σε ενδιαφερουν κ αλλες τουρκικες υπηρεσιες, για δες μηπως τσιμπησει κανα τουρκικο καρτοκινητο που να μπορεις με αππ να το ανανεωνεις και να λαμβανεις τα σμσ αρχοντικα.
  4. nek4d

    Skroutz Plus

    Για πες την εμπειρια σου, να μαθαινουμε. (Δεν το εχω δοκιμασω, λογω επαρχιας, δεν ξερω, ρωταω για οποτε χρειαστει Αθηνα)
  5. Η πληροφορια ειναι εκ των εσω, παρολα αυτα αναμενουμε επιβεβαιωση/ανακοινωση. Παντως θα αφορα τις νεες συνδεσεις το πιθανοτερο και θα αφησουν τις υπαρχουσες εως εχουν μεχρι την ληξη τους και μετα θα διαλεγεις το νεο προγραμμα η οχι...
  6. Δεν χρειαζεσαι roaming στην Θεσσαλονικη 😋 (πλακα κανω, καλη η ερωτηση, αναμενουμε οποιον ξερει κατι)
  7. Ναι, οπως εχει ειπωθει, μονο απο τα 2 φυσικα καταστηματα και πουθενα αλλου. Και υπομονη με τα ωραρια τους, της Αθηνας τουλαχιστον, δεν ισχυουν τα τυπικα αναγραφομενα, βαλτε 3-4 μμ να ειστε μεσα.
  8. Ωραια, μια ερωτηση, ισως ξανα, το prime gaming παιζει στο Αιγυπτιακο? (Μην κανω την μεταβαση στον χρονο απο το Πολωνικο και το χασω)
  9. Μεχρι χθες ισχυε κανονικα. Γενικα, ισχυει επ'αοριστον μεχρι αποδειξεως του εναντιον. (Ειχε βγει αρχικα για 300 συνδεσεις και καλα, αλλα κρατησε για πολυ καιρο και ακομη προς το παρον ισχυει. Ομως ανα πασα στιγμη θα διακοπει. Υπαρχει πιθανοτητα να διακοπει οταν ανακοινωθουν τα νεωτερα για τις αλλες 3-ευρες καρτες σιμ).
  10. Το πιο πιθανο σεναριο για του χρονου, μετα την προσφατη καταργηση των εξτρα unlimited 3-ευρω καρτων sim, οπως εχει ακουστει χθες/προχθες, ειναι οτι θα βαλει κοφτη και η cosmote στα unlimited data, οπως και οι αλλοι παροχοι... Αυτο θα το ξερουμε λογικα μεχρι αρχες Απριλη.
  11. Δεν ξερω αν παιζει ρολο, να αναφερω οτι το μηνυμα ηρθε στο viber, οχι sms.
  12. Την Κυριακη που παρηγγειλα, το ειχε επισης, δεν το ανεφερα μιας και αυτες εχουν ψιλα γραμματα/προυποθεσεις... Εδω το μηνυμα που ελαβα, " Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σας αποστέλλουμε δωροεπιταγή αξίας 80€ με κωδικό **** για την επόμενη αγορά σας από τα καταστήματα, το KOTSOVOLOS.GR ή το 2102899999 έως 19 Apr 2024. Η δωροεπιταγή θα ενεργοποιηθεί με την παράδοση της παραγγελίας. Όροι https://tinyurl.com/yy4edjju " Δυσκολος μου φαινεται ο συνδυασμος, "μετα την πάροδο των 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του προϊόντος" (δικαιωμα υπαναχωρησης) και "έως 19 Apr 2024". Θεωρητικα θα πρεπει να παραλαβουμε πριν τις 5 Απριλιου, χαχα
  13. Σε ποια χωρα? Λινκ? Ειδα gr, us, δεν το βγαζει, ισως να μου ξεφυγε κατι (εχω Ultimate). Edit: ok, δεν ειχα κανει login, οποτε ορθως δεν φαινοταν. Παντως τωρα δεν φαινεται, μαλλον εληξε πλεον. (@Braveheart1980 απο το λινκ του upgrade, ειχε απο κατω το κανονικο, οπως το δειχνει η φωτο του Saloufas)
  14. Μαλλον το διορθωσαν ηδη, βγαινει πολυ ακριβα τωρα.
  15. nek4d

    Xbox Series X Topic v4

    Αλλο μοντελο το Series, αλλο το One, διευκρινησε το καλυτερα για περισσσοτερες πιθανοτητες συμβατης/πετυχημενης βοηθειας.
  • Δημιουργία νέου...