Προς το περιεχόμενο

vag_del

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    215
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vag_del

  • Ημερομηνία γέννησης 20/06/1972

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

vag_del's Achievements

  1. vag_del

    Αναβάθμιση MacBook Pro 8,2 A1286

    Εχω το συγκεκριμενο macbook με την 10.13 και με 4 gb ram το μονο που αναβαθμισα ειναι ενας ssd και δουλευει μια χαρα για ιντερνετ, office ταινιες κλπ, ισως μην χρειαστεις καν να αλλαξεις τις μνημες.
  2. Καλησπέρα Έχω ένα mbp 2011 και του έβαλα το yosemite και ενα iphone 6 με IOS 12.5. Όταν πάω να συγχρονίσω το mac με το icloud μου στέλνει στο κινητό συνεχόμενους κωδικούς επαλήθευσης κι έτσι δεν μπορώ να έχω icloud στο mac. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο mac η στο κινητό που πρέπει να κάνω, και δεν την γνωρίζω.
  3. Γιατι μου λεει στην ληψη μεγεθος 8,09 gb και στο μεγεθος στις πληροφοριες γραφει 4,90 gb?
  4. Κι εγω με forthnet στο Περιστερι, απο τοτε που εκαναν αυτα τα εργα η ταχυτητα απο 10 εχει πεσει στα 5, και σερνεται το συμπαν, μηπως το κανουν επιτηδες για να μας αναγκασουν να βαλουμε VDSL.
  5. vag_del

    iOS 10 στις 13 Σεπτεμβρίου

    Σε 6αρι οκ η αναβαθμιση ολα καλα, καλυτερα απο την 9.
  6. Η Philips δεν πουληθηκε στους κινεζους, κι εχει μεινει μονο με ιατρικο εξοπλισμο (αξονικους τομογραφους κλπ) και με τους λαμπτηρες, η κανω λαθος.
  7. Ενα λαθος στο κειμενο, παρουσιαστηκε το 1981 κι οχι το 1982 οπως αναφερεται.
  8. Πια φιλια και πιο smartphone, καλυτερα ενα κατοικιδιο!!!
  9. vag_del

    OS X El Capitan 10.11.4 is OUT

    Και βεβαια μπορεις οταν κανεις on το μηχανημα πατας cmd + r επιλεγεις επαναφορα απο time machine κτλ, αλλα τα data σου θα ειναι της ημερομηνιας που εχεις κανει το backup.
  10. vag_del

    Mac Mini 1.4GHz

    Εχω το συγκεκριμενο mac mini αλλα με ssd και το μηχανημα πεταει, αναβαθμιση σε ram δεν γινεται.
  11. Τωρα που μπηκαμε στο τριωδιο μια χαρα ειναι τα windows 10!!!
  12. vag_del

    Dell U2414H και Displayport

    Καλημερα, εχω το παραπανω μονιτορ και αγοραζοντας ενα mac mini 2014, διαπιστωσα οτι το DP mini to DP του μονιτορ δεν λειτουργει. Εκανα enable-disable το displayport 1.2 στο μενου του μονιτορ και τιποτα...και ψαχνωντας στο ιντερνετ διαπιστωσα σε αρκετα φορουμ οτι το συγκεκριμενο μονιτορ εχει default αυτο το προβλημα, πολλοι κατοχοι ειχαν το ιδιο προβλημα με το displayport του συγκεκριμενου μονιτορ. Ισχυει κατι τετοιο δηλαδη να εχει εργοστασιακα προβλημα το συγκεκριμενο μονιτορ προβλημα με το DP, η μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει?
  13. vag_del

    Προβλημα με Mac Mini

    Τελικα ειχατε δικιο ειχε προβλημα ο σκληρος, ας ειναι καλα ο soundkeeper, που μου αντικατεστησε (αφιλοκερδως παρακαλω) τον σκληρο με εναν ssd, κι ολα καλα. Με ενα ειδικο προγραμμα (δεν θυμαμαι πιο) ειχε ο σκληρος ποσοστο υγειας 69%, και οι (εχε χαρη που δεν μπορω να βρισω) της infoquest και των public το βρηκαν το μηχανημα ok. Πιο πολυ σε βοηθανε παιδια απο το insomnia παρα αντιπροσωπειες και αλυσιδες καταστηματων, γι αυτο skroutzομαγαζα και παλι skroutzομαγαζα!!!
  14. vag_del

    Προβλημα με Mac Mini

    Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου, πριν λιγο εφτιαξα ενα στικακι με το diskmaker x με το el capitan και τωρα κανω clean install...κι ο θεος βοηθος
  15. vag_del

    Προβλημα με Mac Mini

    Το πηγα στα public, απο κει το πηγαν στην infoquest, το service μετα απο ελεγχο δεν βρηκε καποιο ελλατωμα, σημερα μετα απο 14 ημερες το παρελαβα και εξακολουθει να εχει το ιδιο προβλημα. Με λιγα λογια με κοιροιδεψαν και οι δυο. Μια τελευταια βοηθεια, προσπαθω να κατεβασω το yosemite και μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στο καταστημα Ελλαδας. Μπηκα και στο καταστημα USA ουτε εκει ειναι διαθεσιμο. Τι μπορω να κανω, απο που μπορω να βρω το yosemite?
  • Δημιουργία νέου...