Προς το περιεχόμενο

braindebug

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    168
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με braindebug

  • Ημερομηνία γέννησης 28/06/1985

braindebug's Achievements

  1. i) Το ποσό που διαθέτουμε: Δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ ποσό. Επιθυμεί να δώσει το μίνιμουμ που θα του εξασφαλίσει ότι θα κάνει τη δουλειά του σωστά ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Ημιεπαγγελματική (επαγγελματική μόλις μάθει να δουλεύει το πρόγραμμα) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Matrix (σχεδιαστικό πρόγραμμα για κοσμήματα) iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Θέλουμε και οθόνη v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση).. Καλό θα ήταν από ένα vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από το κατάστημα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Windows 10 ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Όχι καμία περίπτωση x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) Όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: ΄Κανένα
  2. Δηλαδή κάποιοι πιστεύουν ότι τα ρομπότ θα πάρουν τις δουλειές και άρα το 90% θα είναι άνεργοι.. Ξεχνάτε κάτι.. Οι άνεργοι και τα ρομπότ δεν αγοράζουν iphone.. Η apple και η κάθε apple δεν βγάζει χρήματα από το 1% των πλουσίων αλλά από το 99% των υπολοίπων..
  3. 6700k 16ram 34 lg ultrawide 3440x1440 Ξέρω πως θεωρητικά χρειάζομαι μία 1070. Αλλά 1) Δεν είμαι hardcore gamer 2) H οθόνη μου έχει freesync οπότε καλό θα ταν να το χρησιμοποιήσω Υπάρχει περίπτωση μια 480 να σηκώνει σε αυτή την ανάλυση 40+ frames sto 99% των παιχνιδιών σε high-ultra? Αν όχι παρόλο που δεν είμαι hardcore να το δώσω το 150άρι παραπάνω μιας και έχω δώσει ήδη τόσα και θα ξενερώσω αν βάλω να παίξω ένα tomb raider πχ και σέρνεται. υγ. Καμιά Fury να μην κοιτάω καν?
  4. http://www.e-shop.gr/othoni-dell-ultrasharp-up2716d-27-led-quad-hd-black-p-PER.157906 Αξίζει?
  5. Δηλαδή πιστεύετε ότι λόγω του κάζου άλλαξε το S8..Δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη ρε παιδιά αυτά..
  6. Κάποιοι λένε πως πρέπει να βγαίνει κονσόλα κάθε 5-6 χρόνια..Ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί, δεν σας επιβάλει κανείς να αγοράσετε την καινούρια, θα συνεχίσετε να παίζετε τα παιχνίδια σας όπως μέχρι τώρα στα 30 frames. Ένα επιχείρημα είναι ότι πέφτει η αξία της. Δηλαδή αγοράζετε κονσόλα για να βγάλετε λεφτά? Αντίθετα εγώ θέλω να πάρω κονσόλα τώρα ας πούμε, για ποιον ακριβώς λόγο θα πρέπει να πληρώσω 400 ευρώ για ένα προιόν 4-5ετίας? Αντί να χαίρεστε που με τα ίδια λεφτά που θα χε ένα PS4 πλέον θα παίρνεις το pro με διπλάσιες επιδόσεις. Μακάρι να βγαίνει κονσόλα κάθε 1-2 χρόνια όπως στα κινητά. Εγώ ας πούμε είμαι με ένα optimus g και είμαι ακόμα μια χαρά. Τι και αν έχουν βγει ακόμα 4 μοντέλα? Ε και? Είτε βγάζαν 1 είτε 15 δεν θα άλλαζε κάτι για μένα, εγώ optimus g θα χα! Φανταστείτε όμως να βγάζανε κάθε 4 χρόνια και η μόνη επιλογή κάποιου σήμερα να ταν optimus g me 400 ευρώ και samsung s2 με 500!! Για μένα αυτό είναι κλεψιά και άρμεγμα.
  7. Σαν ποιότητα εικόνας ποια είναι καλύτερη ανάμεσα σε Dell και Asus? Επίσης θα μπορούσες να μου δώσεις ακόμα 2-3 ποιοτικές επιλογές σε 27 inch 2k? Σε αυτή την τιμή περίπου ή ας είναι και λίγο πιο ακριβές μιας και μπορώ να πάρω και από εξωτερικό και παίζουν κάποιες καλές προσφορές κατά καιρούς. Έχω όριο τα 400-450 ευρώ αλλά σε εξαιρετική περίπτωση μπορώ να ανέβω (για 34" κυρίως) Ευχαριστώ για τη βοήθεια ειδικά και γενικά στο forum. Οι προτάσεις σου με έχουν βοηθήσει πολύ. edit:Τσεκαρα και τις Crossover στο αγγλικό Amazon αλλά δεν στέλνει Ελλάδα
  8. Είμαι ολίγον μπερδεμένος για οθόνη, βασικά κυριώς λόγω οικονομικών. Καλό θα ήταν να υπάρχει και μέγεθος και real estate. Τη θέλω κυρίως για επαγγελματικούς λόγους αλλά θα παίξω και τα παιχνιδάκια μου. Η πρώτη μου επιλογή και χρυσή τομή είναι μια 34" 3440 χ 1440 σαν Site: αυτή αλλά είναι πανάκριβες για κάποιο λόγο, ξεφεύγουν πάρα πολύ. Στη δεύτερη και πιο οικονομική επιλογή είναι το πρόβλημα.. 1)http://www.skroutz.gr/s/8968174/LG-34UM58-P.html Οριακά σαν τιμή, θα το σκεφτώ μόνο αν αξίζει σαν ποιότητα και σαν οθόνη γενικά. Με προβληματίζει η ανάλυση.. Θα ναι πολύ μικρή για αυτό το μέγεθος? 2)http://www.skroutz.gr/s/5183964/Asus-PB278QR.html Επίσης οριακά σαν τιμή. Στα συν η ιδανική για μένα αναλογία μεγέθους-ανάλυσης. Θα το αποφασίσω μόνο αν είναι η καλύτερη επιλογή. 3) http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html Λίγο πιο μεγάλη να ταν! Κατα τ'άλλα είμαι κομπλέ με τιμή και ποιότητα από το λίγο που έχω ψάξει. Μου αρέσει και στυλιστικά και θα μπορούσα στο μέλλον να προσθέσω άλλη μια για ακόμα περισσότερο real estate. 4)http://www.skroutz.gr/s/8012199/HP-Pavilion-27xw.html Η εύκολη λύση. 27άρα με καλή ποιότητα και νορμάλ τιμή. Κάπου την είδα στο Amazon 180 λίρες. Ίσως να πήγαινα και σε dual setup άμεσα με αυτή την τιμή. Με παίρνει οικονομικά. 1080p όμως.. Αυτή τη στιγμή έχω μια 16:10 flatron 6-7 χρόνων, όλα τα άνω monitors θα είναι σημαντική αναβάθμιση.
  9. Μια τέτοια προσφορά ναι να το δεχτώ. όταν όμως σου έχει σε προσφορά όλα σχεδόν τα λάπτοπ, και προσφορές τύπου 80% κάτω όχι ένα πολύ καλό αλλά νορμάλ 50% ε κάπου βρωμάει. Ε βάλε και μέσα σε όλα αυτά ότι ζητάει πρώτα να επικοινωνήσεις παζί του (δεν βλέπω λόγο)...Anyway είμαστε offtopic, απλά αν κάποιος δοκιμάσει (μπορεί και εγώ) να είστε σίγουροι ότι δεν θα κάνετε συναλλαγή έξω από το Amazon!
  10. Είναι κατά 99,99% fake προσφορά απλά για να μαζεύουν email. Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ και έχει τέτοιες τιμές σε όλα σχεδόν τα laptop, πράγμα αδύνατο. https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00S8HKRGO/ref=sr_1_1_olp?s=computers&ie=UTF8&qid=1472392198&sr=1-1&keywords=gs30+msi&condition=new 290 ευρώ!
  11. Από ότι κατάλαβα απλά είναι τρόπος να μαζεύουν emails
  12. Καλησπέρα. Βλέπω κατά καιρούς κάτι εξωπραγματικές προσφορές στην Amazon, αλλά από εξωτερικά μαγαζιά. Συνήθως με 0 feedback. Τι παίζει με αυτά? Είσαι καλυμμένος με την Amazon ή έχεις να κάνεις με το μαγαζί? πχ αυτό αν και δεν είναι ακριβώς η περίπτωση που περιέγραψα καθώς έχει κάποιο feedback, δεν μου κάνει και πολύ legid με όλα αυ΄τα τα click here κλπ https://www.amazon.de/HP-13%C2%A0X360%C2%A04104NG-13-3%C2%A0inch-Convertible-Touchscreen/dp/B01C4907V6/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1472238057&sr=8-12&keywords=6500u
  13. Δεν έχω κανένα από τα 2 κινητά αλλά τι συγκρίνουμε τώρα ρε παιδιά? Ναι είναι γρήγορα τα iphone, πάντα ήταν, smooth klp. Μέχρι εκεί όμως. Είναι μια φράση που είχα ακούσει που τα λέει όλα. "Mε το android μπορεις να κάνεις τα πάντα που κάνεις με το ios. Το αντίθετο δεν ισχύει" Μπορεί κάποια πράγματα το ios να τα κάνει καλύτερα δεν λέω.. Αλλά όταν υπάρχουν τόσα που δεν τα κάνει καθόλου δεν υπάρχει σύγκριση. Όσοι δεν τα χρειάζονται αυτά που κάνει το Android καλά κάνουν και πάνε στο IOS..Αλλά το Android είναι πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό, εντελώς αντικειμενικά..
  14. Δεν έχει απολύτως καμία σημασία αν είναι ή όχι optimized όμως. Σημασία έχει πόσα χρησιμοποιούν..
  15. Η Samsung πως έγινε Samsung δηλαδή? Είμαι σίγουρος πως έλεγες πως ότι και να κάνει Nokia δεν θα γίνει ποτέ.
  • Δημιουργία νέου...