Προς το περιεχόμενο

semola

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    105
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με semola

  • Ημερομηνία γέννησης 06/01/1967

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    ΒΟΛΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.886 προβολές προφίλ

semola's Achievements

  1. Το καθηκι, σπαστου τα μουτρα.
  2. Για να αποφυγεις το TPM 2.0, κανεις αντικατασταση του appraiserres.dll, που βρισκεται στον φακελο source, κανοντας αποσυμπιεση το iso win11, με το appraiserres.dll που βρισκεται στον ιδιο φακελο απο τα win 10. Κανεις setup μεσα απο τα windows 10 και κανει κανονικα αναβαθμηση. Το εχω κανει. Ολα κανονικα ενεργοποιημενα.
  3. Ωραια. να 'σαι καλα. Καλη Ανασταση Καλο Πασχα.
  4. Εχεις δικιο. Γιατι ετσι; Ποιο το νοημα να εχει 2 M2 αν σου κανει αυτο;
  5. Μολις εβαλα την παραπανω μητρικη και εχω προβλημα με τους σκληρους. Στις πρωτες 2 sata θυρες εβαλα εναν HDD και εναν SSD τους οποιους και αναγνωριζει. Στις επομενες 2 sata εβαλα αλλον εναν HDD και εναν SSD οι οποιοι δεν φαινονται πουθενα. Τους βαζω και στις αλλλες 2 sta θυρες (συνολο 6) και ουτε εκει φαινονται. Αν τους βαλω στις πρωτες 2 θυρες, εκει φαινονται. Δηλαδη θυρες sata 3,4,5,6 δεν αναγνωριζουν σκληρους. Επισης και εναν Μ2 απο τους 2 που εχω δεν φαινεται ενω τα λαμπακια του ειναι αναμενα. Τι στο καλο γινεται; Λειτουργικα windows 10 και ubuntu 21.04. https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-ELITE-rev-1x#kf
  6. Ειναι και αυτο. Ξεκιναω με χαμηλο φωτισμο και δεν δειχνει καλα. Μετα ανεβαζω φωτισμο και βελτιωνεται. Επαναφερω φωτισμο οπως πριν και παραμενει καλη η εικονα. Δεν επανερχεται δηλαδη στην αρχικη εικονα πριν το ανεβασμα του φωτισμου. Σαν να χρειαζεται ενα boost στην αρχη.
  7. Χαιρετω. Εχω την παραπανω καμερα. Κανουργια, λιγους μηνες στην κατοχη μου και σχεδον αχρισημοποιητη. Δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την εικονα της. Η εικονα της εχει μια υφη ψηφιδωτή, σαν χιονια επανω. Και γενικα αυτος που με βλεπει δεν του αρεσει αυτο που βλεπει. Δεν δινει αυτην την απαλη εικονα που θες. Στο pc μου εχω win 10 και Ubuntu. Το κανει και στα 2 λειτουργικα. Παιζω σε διαφορες αναλυσεις, δεν αλλαζει κατι. Ειναι για πεταμα ή μπορουμε να κανουμε κατι; Ευχαριστω.
  8. Βασικα να φυγουν "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" αυτοι οι κιτρινιαριδες φακελοι.
  9. Δες αυτο. https://hluk.github.io/CopyQ/ Ψαξτο ειναι πολυ καλο.
  10. Το βγαζει αλλα σε 4 σελιδες αντι σε μια. Εχει 5 φαρμακα. Δεν το βλεπω να γινεται τιποτα.
  11. Οπως ακριβως λεει ο τιτλος. Ενω εκτυπωνω καθε αλλο email, με το προγραμμα MAIL των windows, το email με την συνταγη του ΕΟΠΥ δεν εκτυπωνεται. Ο εκτυπωτης δεν ανταποκρινεται. Μεσα απο την σελιδα gmail εκτυπωνεται κανονικα.
  12. Με αυτον τον τροπο δεν δουλευει σιγουρα και το ethernet;
  13. Θελω να κανω ακριβως αυτο. Το Technicolor TG789vac v2 να το εχω σαν modem και το Tenda AC10U για router (wifi kai ethernet). Καποιες οδηγιες για βοηθεια καλες θα ηταν. Καλη χρονια.
  14. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ποιο συγκεκριμένο apps2sd είναι γιατί είναι αρκετά συνώνυμα; Έβαλα μερικά και δεν έβγαλα άκρη.
  15. Νομίζω οτι το app2sd θέλει δικαιώματα root;
  • Δημιουργία νέου...