Προς το περιεχόμενο

RubiksCube

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    238
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με RubiksCube

  • Ημερομηνία γέννησης 20/03/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

RubiksCube's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Υπάρχει λύση, καταχώρησε το αίτημά σου στο http://code.google.com/p/chromium/issues/list . Αυτό είναι το πρώτο βήμα, αλλιώς δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας chromium προγραμματιστής με το πρόβλημα.
  2. RubiksCube

    Κλεψιμο κωδικων email

    Για το gmail, ενεργοποίησε την επαλήθευση 2 βημάτων (2 step verification) και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από εδώ και πέρα. Δες και εδώ για το πώς δουλεύει http://www.youtube.com/watch?v=zMabEyrtPRg.
  3. Επίσης πολύ καλό και πλήρες είναι το http://www.coreperformance.com/ .
  4. RubiksCube

    Gmail Multiple Account

    Γίνεται να επιλέγεις από ποιον λογαριασμό θα απαντάς, δες https://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=22370 .
  5. RubiksCube

    webGL

    Μήπως να εγκαταστήσεις ορθογραφικό έλεγχο πρώτα και να διαβάσεις και λίγη ορθογραφία; Δεν το λέω με κακία, αλλά το μύνημά σου είναι εντελώς ανορθόγραφο.
  6. Για ρίξε μια ματιά στο C:\Documents and Settings\[yourname]\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default
  7. Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει το εντελώς αντίθετο τελευταίο. Πολύ αυξημέμη κίνηση. Από τότε που έβγαλαν τα ζωντανά αποτελέσματα αναζήτησης έχει γίνει πολύ ενδιαφέρον. Για παράδειγμα ψάχνεις για #youtube (και μετά πατάς most recent και Google+posts) και βλέπεις το stream να ανανεώνεται συνεχώς με posts. Αντίστοιχα μπορείς να βρεις public hangouts αν βαριέσαι τόσο πολύ και γενικότερα όποιο μεγάλος γεγονός συμβαίνει (πχ σύλληψη του Gaddafi). +1 Google+.
  8. Μιλάς για μια υπηρεσία που έχει βγει ανοιχτά στο κοινό μόνο ένα μήνα (και έχει 40 εκατομμύρια χρήστες). Δεν γίνεται σε ένα μήνα να υπερβει το fb, ασχέτως ποιότητας της υπηρεσίας. Στον 1ο μήνα του fb πάω στοίχημα ότι δεν το ήξερε κανείς. Δεν ξέρω για ποιο λινκ μιλάς, αλλά η άποψη ενός εργαζομένου δεν αποδεικνύει τίποτα.
  9. Απλά αναφέρω τις διαφορές στα terms of service. Όσο για το αστειάκι, προσωπικά εμπιστεύομαι την google περισσότερο από το facebook και λιγότερο από τον Ιησού Χριστό.
  10. Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει γιατί και οι φίλοι σου αυτό κανουν. Θα πάρει κάποιο καιρό να γίνει η μετάβαση για τους πιο πολλούς χρήστες του FB. Κατά τα άλλα το g+ προσφέρει πιο πολλά (hangouts, live search, circles, sparks) και βελτιώνεται και καθημερινά. Επίσης ο χρήστης είναι κάτοχος όλων όσων ανεβάζει (σβήνεις το λογαριασμό σου και σβήνονται και αυτά), αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό το οποίο το FB δεν πρόκειται να το αλλάξει σύντομα.
  11. RubiksCube

    You tube Mp3 Downloader

    Αν χρησιμοποιείς Google Chrome υπάρχουν πολλά extensions που κάνουν αυτή τη δουλειά, πχ http://www.oxytube.com/.
  12. Στο google έψαξες? Εδώ είναι το λινκ, http://www.google.com/mobile/+/
  13. Στο πόσα άτομα είναι στους κύκλους σου καταμετρούνται μόνο όσοι έχουν ανοίξει google+ προφίλ. Πάω στοίχημα ότι ένας από αυτούς που είναι στους κύκλους σου δεν έχει ανοίξει (θα λέει sharing via email only αν πας πάνω του). Στην ενότητα κύκλοι εμφανίζονται όλοι ασχέτως αν έχουν προφίλ. Γενικά υπάρχουν bugs και γιαυτό υπάρχει το send feedback κουμπί κάτω δεξιά, το έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές.
  14. Έχει ήδη αρκετές διαφορές. 1) το ότι είσαι κάτοχος όλων των δεδομένων που ανεβάζεις (αν σβήσεις το προφίλ όντως σβήνονται) σε αντίθεση με το FB. 2) hangouts (ειδικά broadcasting και watching youtube μέ άλλους). 3) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν twitter/blogging (κάνοντας public posts). 4) circles (ξέρω και το fb έχει, αλλά εδώ είναι βασικό συστατικό και όχι παραπεταμένο feature). Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά νέα features που έρχονται, φαίνεται ότι δίνουν πολύ μεγάλη βάση σε αυτό. Όσο το ότι για να πετύχουν όλα αυτά πρέπει ο κόσμος να επιστρέφει στο site είναι αλήθεια και θα χρειαστεί βάθος χρόνου.
  15. Το πλεονέκτημα του FB είναι μόνο η μεγαλύτερη βάση χρηστών μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα η Google πιστεύω έχει όλους τους απαραίτητους πόρους για να το κάνει άπιαστο τεχνολογικά. Παράδειγμα ότι σήμερα κιόλας με το άνοιγμα του στο κοινό έβγαλαν πόσα καινούρια features. Προσωπικά το ότι μπορείς να κάνεις search όλα τα public posts + τα δικά σου ποστ + αυτά που έχουν μοιραστεί μαζί σου, είναι πάρα πολύ εύχρηστο. To broadcast στα hangouts επίσης φαίνεται πολύ καλή ιδέα. Αυτοί που λένε άπατο θα πάει, πιστεύω ότι απλά υποτιμούν το g+ ή είναι αρνητικοί σε κάτι νέο.
  • Δημιουργία νέου...