Προς το περιεχόμενο

gmch

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    86
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gmch

  • Ημερομηνία γέννησης 08/12/1969

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gmch's Achievements

  1. gmch

    Λευκός κύκλος - lg

    Επανέρχομαι στο θέμα γιατί : μετά από 2-3 εβδομάδες (χωρίς επιδιόρθωση του "κύκλου") η τηλεόραση παρέδωσε πνεύμα. Εικόνα καθόλου, μόνο ήχο. Διάβασα σχετικά, ledoταινίες κλπ αλλά μάλλον δεν συμφέρει οικονομικά η επιδιόρθωση της από μάστορα μιας και εγώ δεν το έχω τόσο στους λεπτούς χειρισμούς.
  2. gmch

    Λευκός κύκλος - lg

    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. πω πω βουνό είναι...
  3. gmch

    Λευκός κύκλος - lg

    Lg 32lf5610 ναι οι κύκλοι είναι συνέχεια απλώς φαίνονται περισσότερα στα ανοιχτόχρωμα φόντα, το άσπρο πουκάμισο, στο χορτάρι γηπέδου κλπ.
  4. gmch

    Λευκός κύκλος - lg

    Μήπως γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτοί οι δύο άσπροι κύκλοι στο σημείο που έχω μαρκάρει ??
  5. gmch

    που είναι το wifi οεοοοο

    ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Λύθηκε. https://askubuntu.com/questions/1071299/how-to-install-wi-fi-driver-for-realtek-rtl8821ce-on-ubuntu-18-04 sudo apt-get install --reinstall git dkms build-essential linux-headers-$(uname -r) git clone https://github.com/tomaspinho/rtl8821ce cd rtl8821ce chmod +x dkms-install.sh chmod +x dkms-remove.sh sudo ./dkms-install.sh
  6. gmch

    που είναι το wifi οεοοοο

    αγόρασα το παρακάτω μηχάνημα https://www.e-lenovo.gr/index.php?_route_=allinonedesktop-pcs/aio-lenovo-aio330-20-hd-quadcore-4gb-1tb-dvd-dos-black.html του έβαλα ubuntu, mint και τέλος xubuntu την 18.04 LTS. το wifi δεν το βλέπω καθόλου. έβαλα ένα usb παλιό ανταπτοράκι wifi και όλα καλά. Πώς μπορώ να δω αν έχει τελικά δικό του δέκτη wifi που λογικά έχει, και τι μπορώ να κάνω ?
  7. gmch

    simpleinvoicer εκτελέσιμο

    Σε ευχαριστώ πολύ.
  8. gmch

    simpleinvoicer εκτελέσιμο

    έχω κατεβάσει το simpleinvoicer.jar. Πρέπει να γίνει εκτελέσιμο αλλά στα δικαιώματα μου δίνει μόνο για ανάγνωση και εγγραφή. Έχω xubuntu, πώς το κάνω εκτελέσιμο ??
  9. Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία σε περίπτωση άνοιας? Δηλαδή ο άρρωστος έχει στην κατοχή του ακίνητο το οποίο πρέπει να πουληθεί με την σύμφωνη γνώμη των οικίων του (δηλ. σύζυγος, παιδιά). Ο ίδιος λόγω άνοιας και πάρκινσον ούτε μπορει να καταλάβει αλλά ούτε μπορεί να κινήσει τα χέρια του. Πως γίνεται η εξουσιοδότηση σε κάποιον άλλο ώστε να αντιπροσωπευτει και τελικά υπογράψει στον συμβολαιογράφο ?? (Ή πως μπορεί κάποιος να αποφύγει την χρονοβόρα διαδικασία της δικαστικής συμπαραστασης)
  10. gmch

    2 δουλειές

    Μπορείς κανονικά και νόμιμα να εργάζεσαι σε δυο δουλειές. Μπορείς κανονικά να κολλάς ένσημα αλλά στην σύνταξη υπολογίζονται μόνο αυτά της full time. Τα υπόλοιπα πάνε υπέρ πίστεως. Μην ξεχάσεις μόνο να ζητήσεις απαλλαγή ιατροφαρμακευτικών από την δεύτερη εργασία γιατί καλύπτονται από την πρώτη. Παλιά υπήρχε η καρτέλα πολλαπλής απασχόλησης ή ενσήμων. Τώρα δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται. Ρώτα στο ΙΚΑ να είσαι σίγουρος.
  11. gmch

    Offline πλοηγός σε android.

    Navfree, Be-on-road, Sygic, Navigator
  12. Επειδή έχω ασχοληθεί λίγο με το θέμα θα σου πώ ότι απο οικονομικής πλευράς δεν αξίζει. Τα έξοδα είναι αρκετά και οι 'εργατοώρες' πάρα πολλές, αν θες να κάνεις σωστή και όμορφη δουλειά. Αρχίζουμε με ξεκαρφώματα, θέλουν καλό τρίψιμο, πρώτα με 60-80 γυαλόχαρτο και μετά με 180-200 γυαλόχαρτο. Στοκάρισμα. Ξανά τρίψιμο με ψιλό. Κόψιμο, ταίριασμα, κάρφωμα-βίδωμα, βάψιμο 1ο χέρι, βάψιμο 2ο χέρι, λουστράρισμα. Ετοιμάσου να 'φάς' τα δάχτυλά σου, να έχεις φθορά στον εξοπλισμό σου. Τώρα για τις παλέτες μπορείε να βρείς πολλές στον δρόμο πεταμένες και ευρωπαλέτες, αλλάθέλουν δουλειά για να συμμαζευτούν. Η απόσβεση των ωρών και των εξόδων σου έρχετε μετά από αρκετά τεμάχια που θα βγάλεις απο τα υλικά που πρωτοαγόρασες και το κυριότερο όταν θαυμάσεις το έργο σου και είσαι υπερήφανος γι'αυτό που έφτιαξες.
  13. gmch

    buldoza εμπειρίες....

    Δέν το λές και φτηνό....
  14. Κανένας γνωστός. Απλά και στα δύο έκανα αίτηση από το internet. Τίποτε άλλο.
  • Δημιουργία νέου...